Gość: drake IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:18 wstydzą sie tylko ludzie inteligentki, a to jakis smarkacz polityczny, sztubak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MO Re: Komentarz Jerzego Lewińskiego IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.06, 17:54 Komentarz Pana Lewinskiego do sytuacji jest dziecinny, a sytuacja w istocie jest zatrwazajaca. Marszalek wybiera sie reprezentowac i promowac Malopolske, jako region ktory najlepiej wykorzystuje unijne fundusze, a inny urzednik z PiS rozpoczyna akcje sabotazowa, by do tego nie dopuscic. Doprawdy przerasta mnie wyobrazenie sobie takiej sytuacji w normalnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moja Komentarz Jerzego Lewińskiego IP: *.chello.pl 16.09.06, 18:36 Pan Kozłowski pełniąc swoją funkcję, dopuszcza się świadomego i celowego działania na szkodę pracodawcy, czyli sabotażu, a ponieważ pełni funkcję we władzach admnistracyjnych RP jego pracodawcą jest Rzeczpospolita Polska. Jak to się nazywa inaczej... chyba Pan Kozłowski wie. Jest to jednocześnie działanie na moją szkodę jako mieszkańca małopolski, i dlatego wnoszę o rozpoczęcie śledztwa przez prokuraturę. Jeżeli faktycznie żyje w państwie Prawym i Sprawiedliwym, to ślectwo powinno zostać wszczęte z urzędu, albowiem czyn nosi znamiona działania przeciw dobru społecznemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armeles Takie są standarty IV RP!!!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:00 !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś