Dodaj do ulubionych

Komentarz Jerzego Lewińskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:18
wstydzą sie tylko ludzie inteligentki, a to jakis smarkacz polityczny,
sztubak...
Obserwuj wątek
    • Gość: MO Re: Komentarz Jerzego Lewińskiego IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.06, 17:54
      Komentarz Pana Lewinskiego do sytuacji jest dziecinny, a sytuacja w istocie jest
      zatrwazajaca.

Marszalek wybiera sie reprezentowac i promowac Malopolske, jako region ktory
      najlepiej wykorzystuje unijne fundusze, a inny urzednik z PiS rozpoczyna akcje
      sabotazowa, by do tego nie dopuscic.
      Doprawdy przerasta mnie wyobrazenie sobie takiej sytuacji w normalnym kraju.
    • Gość: Moja Komentarz Jerzego Lewińskiego IP: *.chello.pl 16.09.06, 18:36
      Pan Kozłowski pełniąc swoją funkcję, dopuszcza się świadomego i celowego
      działania na szkodę pracodawcy, czyli sabotażu, a ponieważ pełni funkcję we
      władzach admnistracyjnych RP jego pracodawcą jest Rzeczpospolita Polska. Jak to
      się nazywa inaczej... chyba Pan Kozłowski wie. Jest to jednocześnie działanie na
      moją szkodę jako mieszkańca małopolski, i dlatego wnoszę o rozpoczęcie śledztwa
      przez prokuraturę. Jeżeli faktycznie żyje w państwie Prawym i Sprawiedliwym, to
      ślectwo powinno zostać wszczęte z urzędu, albowiem czyn nosi znamiona działania
      przeciw dobru społecznemu.
    • Gość: Armeles Takie są standarty IV RP!!!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:00
      !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka