Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 08:40 Witam, Czy jest tu jakiś student w/w kierunku ? Potrzebuję wszelkich info - od egz. skończywszy na trudności(albo i nie) studiowania. Jak jest ??? Please o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danielle Re: Psychologia wieczorowo 28.03.03, 20:38 Hej :) Studiuje wprawdzie na studiach dziennych, ale moze moglabym jakos Ci pomoc :) W razie czego napisz na moj adres gazetowy, postaram sie udzielic w miare pelnej odpowiedzi :) pozdrowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Psychologia wieczorowo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 09:51 Studiowałem wieczorowo Psychologię. Zasadniczo nie ma różnicy programowej. Myślę że najwięcej zależy od Ciebie jak będzie Ci na studiach. Bardzo ciekawe studia tylko program skostniały [ "zaściankowy" ] jak za komuny..ale poziom podobno wysoki w tej części europy..polecam wydział filozoficzny. Najwięcej zależy od Ciebie i od tego jakią nawiążesz współpracę z Profesorami reszta [ program ] ma mniejsze znaczenie znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Psychologia wieczorowo IP: *.uni.lodz.pl 01.04.03, 11:58 moja kolezanka konczy wieczorową psychologię w Łodzi. Abstrahując od poziomu studiów i organizacji pracy, któr jest żałosny (parz ranking Polityki), trzeba pamiętać żeby nie zakładać że studiuje się wieczorowo po to żeby pracować. Nie wiem jak w Krakowie, w kazdym razie w Łodzi możesz mieć zajęcia i o 9 rano, i o 13, i 3 okienka w ciągu dnia. Jeśli potrzebujesz funduszy, lepiej wybierz zaoczne. Odpowiedz Link Zgłoś