mapmuh 11.03.03, 20:36 << W tym roku kupiliśmy 20 kolejnych autobusów - mówi Filomena Serwin, rzeczniczka MPK - To 5 przegubowych scanii, tyle samo przegubowych jelczy oraz 15 jelczy "krótkich".>> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mouset Nowe prawo matematyki IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 11.03.03, 20:39 Archimedes i Pascal wymiekają przy Filomenusie Serwin Pierwsze prawo Serwin mówi: Suma przekraczająca liczbę palców u obu rąk jest łatwa do zagmatwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Nowe prawo matematyki IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 20:42 Gość portalu: mouset napisał(a): > Archimedes i Pascal wymiekają przy Filomenusie Serwin > > Pierwsze prawo Serwin mówi: Suma przekraczająca liczbę palców u obu rąk jest > łatwa do zagmatwania Buchachachachacha Qrwa Mouset, ja przy Tobie w końcu wykorkuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Q.......! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 11.03.03, 20:43 Mam w zanadrzu jeszcze kilka praw Serwin , ale musze zadbać o Twoje zdrowie Poza tym z achwilę wychodze do pracy, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Q.......! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 12.03.03, 01:11 Stary! Walnąłeś byka! To, co napisałeś, może być najwyżej drugim prawem Serwin, bo pierwsze prawo Serwin brzmi "Zawsze i wszędzie taboru brak będzie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Q.......! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 12.03.03, 15:16 Ripostuję trzecim prawem: w zdaniu podrzędnie złożonym co trzecie słowo jest nieprawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Q.......! IP: *.zim.citynet.pl 15.05.03, 22:14 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Stary! Walnąłeś byka! To, co napisałeś, może być najwyżej drugim prawem Serwin, > > bo pierwsze prawo Serwin brzmi "Zawsze i wszędzie taboru brak będzie". a po ósme primo : Keine Tabor - w wykonaniu ich troje : zarządu mpk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Q.......! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 15.05.03, 22:24 Teraz misiek walnął byka bo ostatnio skład ich troje obejmował tylko jednego członka zarządu - Żelazo Pozostali to Litewka i ciocia F KEINE GRENZEN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Q.......! IP: *.zim.citynet.pl 15.05.03, 22:27 Gość portalu: mouset napisał(a): > Teraz misiek walnął byka bo ostatnio skład ich troje obejmował tylko jednego > członka zarządu - Żelazo > Pozostali to Litewka i ciocia F > > KEINE GRENZEN! jak ciotka uważa że 5+5=15 ... to 1 w tą drugiego w tamtą to nic :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Logika Filewska IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 15.05.03, 22:32 Właśnie przeczytałem lament ciotki że na 177 nie można nic dołożyć, bo np nie mają na 124, a MPK bardzo chciałoby coś dołożyć na tą przeciążoną linię. Ciekawe czemu logicy z MPK nie wymyślą dlaczego 124 jedzie przeciążony a za nim pusty 428, a potem 192? Jakież to trudne do spasowania, a wujek Stalin chichocze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Trzecie prawo Serwin IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 17.03.03, 13:16 Jeżeli w danej okolicy brakuje taboru i linii to należy wymyślić przynajmniej 50 % faktycznego stanu np 339 i 438 Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Jesteście żałośni 16.05.03, 12:34 Mogę się założyć, że nie dalej jak za tydzień wypowiedź o 18 jeżdżącej z Bieżanowa na Cm. Rakowicki zostanie włożone w usta rzeczniczki, chociaż wiadomo, że to błąd w gazecie :// Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Jesteście żałośni 16.05.03, 14:13 Dokładnie. A to na pewno jest błąd pismaka (nie wiem, czy on do pracy pijany chodzi, że mu się 18 z 0 pomyliło...) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Jesteście żałośni IP: 217.96.109.* 16.05.03, 18:29 Po pierwsze nigdy nie wkładaliśmy jej nic do ust. Po drugie nie zamierzamy Za to żałośni jesteście wy , przypisując nam jakieś wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus ___ IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.05.03, 22:43 Nigdy w życiu nie włożę nic do ust pani rzecznik!!! To by była obrzydliwość!!! A wy nas tutaj pomawiacie!!! Ale my się z Mousetem nie damy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Hańba! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 17.05.03, 09:09 A najlepszym dowodem na kompetencje pani rzecznik była sprawa 112 z Robotniczej Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Hańba! 17.05.03, 15:46 Gość portalu: mouset napisał(a): > A najlepszym dowodem na kompetencje pani rzecznik była sprawa 112 z Robotniczej No przecież dokładnie o tym mówiłem 3 posty wyżej, GAZETA ZROBIŁA BŁĄD, a Wy się naśmiewacie z Bogu ducha winnej osoby, i tak jest z każdą rzekomo jej wypowiedzą, cytowaną w Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Hańba! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 17.05.03, 17:41 Moment! Jak Gazeta mogła zrobić błąd skoro FS się tłumaczyła dociekliwemu Czytelnikowi że nie na Rzeźniczej ale Robotniczej, na drugi dzień nie Robotnicza a osiedle Robotnicze, to nie był błąd gazety Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Hańba! 17.05.03, 21:16 Ja tam nie wiem, jak było, ale naprawdę nie sądzę, żeby ktoś kto bądź co bądź siedzi na codzień w temacie nie wiedział, gdzie która linia jeździ i gdzie jest ul. Robotnicza. Prędzej mogę uwierzyć, że nie wiedzieli tego dziennikarze, którzy tematem zajęli się doraźnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Hańba! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 17.05.03, 21:39 A dowodów na dziennikarzy to mam na kilka wątków Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Hańba! 17.05.03, 21:45 Gość portalu: mouset napisał(a): > A dowodów na dziennikarzy to mam na kilka wątków No sam widzisz, a swoją drogą, to jakieś co ciekawsze być mógł czasem zapodać na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Hańba! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 17.05.03, 21:50 Poszperam w archive, ostatnio był kwiatek że Kuźnice obsługują jedynie ......217 i 247 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Bajki Newsweeka IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 17.05.03, 22:08 N. sprzed 2 tygodni miał dodatek Kraków-nieruchomości, zalety i wady lokalizacji mieszkań. Stary, czego tam nie ma! Poszukaj w domu jak kupuja u ciebie tą gazetę, widać że pisane z Wawki Oto co lepsze kwiatki: W rozdziale Prądnik czerwony można przeczytać że komunikacja jest fajna bo jeździ tu....... szybki tramwaj Z kolei mieszkańcy Prądnika białego mają centrum handlowe z multikinem ?????????????????? Bździochy są też w rozdziałach Płaszów i Tyniec A ty nie narzekaj bo napisano że Bieżanów ma bardzo dobrą komunikację choć jest starym osiedlem z wielkiej płyty Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Bajki Newsweeka 17.05.03, 22:21 Gość portalu: mouset napisał(a): > N. sprzed 2 tygodni miał dodatek Kraków-nieruchomości, zalety i wady > lokalizacji mieszkań. Stary, czego tam nie ma! Poszukaj w domu jak kupuja u > ciebie tą gazetę, widać że pisane z Wawki Nie kupują, bo to makulatura :)) > Oto co lepsze kwiatki: > W rozdziale Prądnik czerwony można przeczytać że komunikacja jest fajna bo > jeździ tu....... szybki tramwaj > Z kolei mieszkańcy Prądnika białego mają centrum handlowe z multikinem > ?????????????????? ROTFL;) > A ty nie narzekaj bo napisano że Bieżanów ma bardzo dobrą komunikację choć jest > > starym osiedlem z wielkiej płyty Hmmmm, stare osiedle, no 25 lat będzie miało niedługo :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Bajki Newsweeka IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 17.05.03, 22:34 No to kolejna ćwiara, za Bieżanów i jego mieszkańców, Kuźnica jest mocno niepełnoletnia więc jeszcze zaczeka Odpowiedz Link Zgłoś