Gość: LMKiko IP: *.net.autocom.pl 26.09.06, 11:03 W czym dobre jest PO? W sondażach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swmikolaj5 Re: DoWCiPy polityczne 26.09.06, 11:39 Dziś rano PiS ogłosił ambitny plan dla IV RP, plan dostał kryptonim AKCJA WISŁA. Akcja ma polegać na pogłębianiu dna i trzymaniu się koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: DoWCiPy polityczne IP: *.net.autocom.pl 26.09.06, 21:13 więcej niet? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: DoWCiPy polityczne 26.09.06, 21:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49301536 Dobre, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: DoWCiPy polityczne IP: *.net.autocom.pl 01.10.06, 07:12 Warszawiak, Poznaniak i Kaszub na wakacjach w Egipcie płynąc łódką wyłowili z wody gliniany dzban z dziwną pieczęcią. Złamali pieczęć, no i oczywiście z dzbana wyleciał dżinn. - Dobra, uwolniliście mnie, to macie wasze trzy życzenia. Po jednym na każdego starczy. Kaszub: - Ja tak kocham Kaszuby... Niech zawsze woda w jeziorach będzie czysta, ryb pod dostatkiem, a turyści porządni i bogaci. Dżinn: - Nudnawe życzenie, ale jak chcesz. Zrobione. Warszawiak: - Wybuduj dookoła Warszawy ogromny mur, żeby odgrodzić moje miasto od reszty tego zacofanego kraju i żeby żadni wsiowi mi TU nieprzyjeżdżali. Dżinn: - OK. Zrobione. Poznaniak: - Tak z ciekawości - jaki jest ten mur?. Dżinn: - No, otacza całe miasto, jest betonowy, wysoki na kilometr I szeroki na trzy metry u podstawy. Mysz się nie prześliźnie. Poznaniak: - To nalej wody do pełna... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: DoWCiPy polityczne 01.10.06, 10:13 Polska polityka -to jeden wielki dowcip!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: DoWCiPy polityczne 01.10.06, 11:15 - Jak nazywa się kogoś w budynku Sejmu kto jest uczciwy, etyczny i inteligentny? - Uczestnik wycieczki szkolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: DoWCiPy polityczne 01.10.06, 17:20 Przychodzi Renata Beger do siedziby PiS i spotyka Lipińskiego. - O to Renata Beger. Co Pani tu robi? - Przyszłam reklamować wasz nowy rząd. - A powie Pani że załatwiamy stołki? - A załatwiacie? - No tak. - Załatwiają!! - I miejsca na listach wyborczych dla rodziny. - A załatwiacie? - Załatwiamy. - Załatwiają!!! - I weksle spłacamy. - I weksle spłacają! Prawo i Sprawiedliwość. Jak mówią tak robią! Odpowiedz Link Zgłoś