Gość: LMKiko IP: *.net.autocom.pl 27.09.06, 21:05 żałosne próby nagonki na PiS w wykonaniu Komorowskego i cżęści bohaterów Nocnej Zmiany I, jak min.: Tusk, Niesiołowski, Pawlak - czego oni tak się boją? O co idzie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: O odwracaniu kota ogonem , czyli 27.09.06, 21:06 soory kto odwraca kota ????? to pis dal ciala a to co gada po jest nieistotne Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead marceli niezrozumiales, znowu!!! 27.09.06, 21:08 premier bez zony, odwracanie kota ogonem, samogwalt, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: marceli niezrozumiales, znowu!!! 27.09.06, 21:21 Onanizm polityczny!!Nowe okreslenie w kaczystanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moja Re: marceli niezrozumiales, znowu!!! IP: *.chello.pl 27.09.06, 21:23 Ten cału "Układ" coraz bardziej mi przypomina "Wroga klasowego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: marceli niezrozumiales, znowu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:29 szaleja z nagonka na PIS bo czekaja ich wiezienia Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: marceli niezrozumiales, znowu!!! 27.09.06, 21:38 czerwony wąż - wije się gadzina ze strachu.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: marceli niezrozumiales, znowu!!! 27.09.06, 21:39 Znowu Cimoszko atakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 biedne wykształciuchy, żal mi was trochę :( 27.09.06, 21:45 Ludzie z zasadami popierają PiS! prof_dr_hab 27.09.06, 21:08 + odpowiedz Spektakl nienawiści w wykonaniu lewicy (Prof. Krzeminski, Pacewicz) mówi o aktorach tego spektaklu wiecej, niz sami chceliby o sobie powiedziec. Wykorzywione grymasami nienawisci twarze Pacewicza i Krzeminskiego przywodzą na mysl potwory z dzieł Boscha. Ot, jak dobro moze być nienawidzone, ale to nie dziwi. Plon 45 lat komunizmu bedziemy jeszcze dlugo zbierac. Spoleczeństwo wyksztalciuchów sie kłania. Inteligencja kierujaca sie zasadami etycznymi to warstwa prawie nieobecna w polskim społeczeństwie. Symbolem inteligencji powojennej mogą byc Prof. Wiatr i jego syn oraz Pan Krzemiński i Pacewicz. Koń jaki jest każdy widzi - Bosch miałby nowe inspiracje do swoich dzieł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Kiko, daj sobie już spokój z tym PiSem IP: 195.150.112.* 27.09.06, 21:43 przecież to ludzie którzy wzorują się na Leninie i utrwalaniu władzy jedynie słusznej partii Odpowiedz Link Zgłoś