chochlik4 28.09.06, 08:29 Czy ktoś wie co i jak długo mają zamiar robić na ul. Opolskiej przy skrzyżowaniu z Wyki i Batalionu Skała? Dziś jechałam po 7-ej i korek był jak cholera. Nawet nie chcę myśleć co będzie w godzinach szczytu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chochlik4 Re: Remont na Azorach 28.09.06, 09:54 Już się dowiedziałam. Remont potrwa miesiąc, bo remontują lewoskręty, poszerzają, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
palmal20 Re: Remont na Azorach 22.10.06, 12:55 obyś miała rację bo ja słyszałem ,że minimum do końca roku :\ ps.to nie jest remont na Azorach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palmal20 Re: Remont ma trwac do konca grudnia 26.10.06, 19:59 Teraz to juz nawet nie jestem pewien czy zdążą do końca roku.Koniec października a oni zaczynają dopiero druga stronę tj. Opolska w kierunku NH - tak na chłposki rozum to mogli drugą stronę zacząć po święcie zmarłych. Odpowiedz Link Zgłoś
palmal20 Re: Remont ma trwac do konca grudnia 19.11.06, 21:17 To co zrobili w sobote i NIEDEZIELE na tym skrzyżowaniu to szok, widziałem ludzi którzy ostro tyraja ale Ci to juz dali czadu po całości. Wstałem w sobote przed 6 rano ,patrze przez okno a tam tabun ludzi i samochodów czekajacych na koniec ciszy nocnej co by mogli prace rozpocząć.Teraz jest niedziela po 21 za oknem widać jak kończą malować linie na świerzutkim asfalcie - mówię oczywiście o Opolskiej w strone Makro. Cholera szkoda ,że wybory nie są co roku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Remont ma trwac do konca grudnia IP: *.ramtel.pl 20.11.06, 16:39 Dzis jechalam w strone Makro. Wyglada niezle - pasy skonczone, tylko swiatel jeszcze nie ma. Moze rusza lada dzien... No i trzy pasy do jazdy na wprost - mimo znaku o zwezeniu, o ktorym drogowcy zapomnieli ;-) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aass1 Re: Remont ma trwac do konca grudnia IP: *.net.autocom.pl 23.11.06, 19:29 A ja mieszkam na Krowoderskich Zuchów na wprost pętli tramwajowej i nowej (w bu dowie)pętli autobusowej.Widzę robotę i Robotników (przepraszam Panów Robotników) jak ochoczo i rączo pracują dla dobra swego i ogółu. Myślałem,że czasy późnego Gomułki to już historia. G...wno prawda. Tempo jak u ślimaków wyścigowych. Naj- częstszy obrazek to 3-ej Panowie oparci na łopatach i jeden próbujący coś zrobić Przykład - łuk na wyjeździe z pętli na ul. Krow.Zuch. dł. ok.10m (po obu stro- nach wyjazdu robiono 3 i 1/2 dnia.(tzn. od poniedziałku rano do czwartku do godz 14.00.)Potem zaczęto zakładać zbrojenie pod wylewkę betonową i betonowanie,ale przyszła godz.16.00 i czas do domu.A tak wogóle to Ja sie zapytowywuje-Czy gru- szka z betonem musi jedździć tylko jedna? Czas przeczekiwania na przyjazd nastę- pnej gruszki wynosi 35 do 50 minut. We Wtorek były dwa samochody na zmiane to aż przyjemnie było patrzeć jak szło betonowanie. Natomiast dzisiaj to scyzoryk się w kieszeni otwierał jak człowiek patrzył na tych Panów Robotników. Piszę to dla- tego ponieważ 30 Listopada mają być roboty ukończone na Pętli. Ale jak zwykle to bywa pewnie wystąpią trudności obiektywne i oddanie nastapi z LLLLLeettkimmm poślizgiem. A ja jako obywatel tego miasta i mieszkaniec ul. Krowod.Zuchów na te numery się nie zgadzam. Już dzisiaj wszystkie rodzaje samochodów tworzą kolejki na ul.Krowoderskich Zuchów i Fiedorfa Nilla od ul. Łokietka po Prądnicką. Czy o Take Polskie My walczyli. Odpowiedz Link Zgłoś