boldhead 03.10.06, 14:43 a dziennikarze BBC siedza i placza po stracie tak wybitnego interlokutora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aldona Re: Giertych zbojkotowal BBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:58 A Giertych jest mówięcy językami?To bylo ładne, że jak nawet klęczy to i tak jest wyzszy od kurdupli. No nie? tylko nieco kolanka przetarte. Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia Re: Giertych zbojkotowal BBC 03.10.06, 15:06 boldhead napisał: > a dziennikarze BBC siedza i placza po stracie tak wybitnego interlokutora. Czuję sie UBOGACONA! wiedzą takiego interlokutora.Amen. nim rodzice straszą dzieci, a nauczyciele uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
gph proponowali mu występ w teletubisiach? 03.10.06, 15:12 czy tez szukali kogoś do prowadzenia ichniejszej wesji "nie do wiary"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Giertych zbojkotowal BBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:15 Nic mu nie proponowali, bo by sie w telewizorze nie zmieścił i by wszystko im rozpieprzył. A tak na marginesie, czy istnieje taki rozmiar butów jaki on nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia Re: Giertych zbojkotowal BBC 03.10.06, 15:19 Jako zjawisko paranormalne miał być bohaterem ich wersji "nie do wiary". Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Giertych zbojkotowal BBC 03.10.06, 17:34 Dziś jak grom z jasnego nieba spadła na mnie wiadomość, że Roman Giertych nie będzie rozmawiał z żadnym dziennikarzem tej stacji. Wicepremier uznał, że stacja – emitując program o molestowaniu seksualnym dzieci przez księży – brutalnie zaatakowała kościół i papieża. Bojkot stacji jest wyrazem protestu wicepremiera. Zapewne już niedługo to kluczowe brytyjskie medium informacyjne upadnie. Gdyby było notowane na giełdzie, to jutro mielibyśmy czarną środę. Serwisy informacyjne BBC bez Giertycha? Jasne, że to niemożliwe! A teraz serio. Mam nadzieję, że ten przygłup zbojkotuje również polskie media. Robi mi się niedobrze gdy słyszę „obradujom”, „napiszom”, „maturom” albo „to jest decyzja którom się najbardziej wstydzem”… Odwoływanie się do tradycji narodowych mocno kontrastuje z pospolitym niechlujstwem językowym. Szczególnie mocno, gdy ktoś jest – pożal się Boże – ministrem edukacji. BBC to potężny i pożyteczny nadawca. A wszystkim tym, którym nie odpowiada zatęchły giertychowy światek i chcieliby wyrwać się gdzieś dalej polecam stronę serwisu z kursami języka angielskiego. Kursów jest mnóstwo i wszystkie za darmo. smartur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donek Re: Giertych zbojkotowal BBC,lonio nie podniecaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:39 się tako stro. Kiedyś tylko pisałeś o kaczym kuprze a teraz jesteś także ginekologiem amatorem-piszesz coś mokrej p- wie Renaty ? Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa Re: Giertych zbojkotowal BBC 03.10.06, 17:41 Wczoraj jak grom z czarnego nieba spadła na mnie wiadomość, że Giertych chce wycofać ze szkół Gombrowicza ponieważ w utworach swoich obnaża polski prowincjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 No to mają prze.....e 03.10.06, 18:07 Długo się chopaki czymali, ale teras to sobie dorobili do trumny. Jusz koniec. H. Odpowiedz Link Zgłoś