Gość: Jjan IP: 87.192.231.* 03.10.06, 17:09 Mam pytanie, czy obecni klienci sa zadowoleni z tej firmy. Nie wiecie czy jest duzo chetnych na 4klatke w 3budynku na bohomolca, zastanawiam sie nad ta lokalizacja, ale cena... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_cage Re: dom-bud 14.10.06, 21:06 Jestem klientem Dom-Budu. Współpraca układa się dobrze, jak na razie. Deweloper ma dobrą opinię wśród banków i doradców finansowych. Chwali się, że każda inwestycja oddana była w terminie. Jak na razie jestem na etapie wprowadzania zmian do układu mieszkania i idzie do bardzo sprawnie. Zobaczymy jak będzie, gdy wpłacę ostatnią transzę ;-) Cena IV klatki to naprawdę masakra, ale cóż... c'est la vie - w Krakowie trudno znaleźć coś znacznie tańszego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy_kot Re: dom-bud IP: *.chello.pl 15.10.06, 11:40 > Deweloper ma dobrą opinię wśród banków i doradców finansowych. moge potwierdzic, ze mbanku uslyszalem 'z nimi nigdy nie bylo problemow' > Cena IV klatki to naprawdę masakra, ale cóż... c'est la vie - w Krakowie trudno > znaleźć coś znacznie tańszego :( ja rozumowalem w ten sposob: lepiej kupic w solidnej firmie *mieszkanie* za (powiedzmy) 6000/m^2 niz *zludzenia* po 4500 w firmie tez na "s" ale nie solidnej ;) Obserwujac niektore watki na forum gdzie ludzie zamiast specow od ukladania plytek i aranzacji wnetrz poszukuja prawnikow, utwierdzam sie w slusznosci takiego rozumowania pozdrawiam rudy_kot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marto Re: dom-bud IP: *.unregistered.net.exatel.pl 03.01.07, 09:30 klienci tej firmy są zawsze zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś