luckystrike 04.10.06, 09:35 udało mi się dojechać dzisiaj do przedszkola w 15 minut. chyba nasi drogowcy muszą sie bardziej postarać i rozkopać jeszcze pare ulic! Wakacje się skończyły , studenci wrócili , nie ma na co czekać !!! trzeba remontowac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: nowe remonty 04.10.06, 10:07 luckystrike napisał: > udało mi się dojechać dzisiaj do przedszkola w 15 minut. chyba nasi drogowcy > muszą sie bardziej postarać i rozkopać jeszcze pare ulic! Wakacje się > skończyły , studenci wrócili , nie ma na co czekać !!! trzeba remontowac! mię nie drażnij. rozkopali mi lewoskrętna opolskiej i ostatnia szansa na szybki powrót z pracy legła w gruzach... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: nowe remonty 04.10.06, 10:10 no mam go też na swojej drodze , ale.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: nowe remonty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:52 Wczoraj jadąc od 29 Listopada skręciłem w Białoprądnicką, przez osiedle do Wyki, wjechałem znów na Opolską. Zatankowałem na Neste i jak wyjechałem z niego to akurat dojechały samochody z którymi wcześniej jechałem. Może też tak (przez osiedle) bedzie Ci szybciej jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nowe remonty 04.10.06, 12:04 Gość portalu: kierowca napisał(a): > Wczoraj jadąc od 29 Listopada skręciłem w Białoprądnicką, przez osiedle do Wyki > , > wjechałem znów na Opolską. Zatankowałem na Neste i jak wyjechałem z niego to > akurat dojechały samochody z którymi wcześniej jechałem. > Może też tak (przez osiedle) bedzie Ci szybciej jechać? trzeba by wyjechac pachońskiego - wyki na batalionu skała tam też do świateł na opolskiej zawsze korek;) pocieszam się że ten lewoskręt zamknęli, zeby zrobić dodatkowy pas do skrętu w lewo. będzie szybciej na opolskiej ;) kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: nowe remonty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:15 Nie ma sensu jechać przez Pachońskiego - Wyki tylko przez Nad Sudołem (od razu w lewo po wjechaniu w Białoprądnicką). Na Wyki do Opolskiej stałem jedną zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: nowe remonty 04.10.06, 12:39 bosche co za ludzie. tablice zamontuj z objazdem :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nowe remonty 04.10.06, 13:01 luckystrike napisał: > bosche co za ludzie. tablice zamontuj z objazdem > :) to opolska bysię zluzowała :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nowe remonty 04.10.06, 12:40 Gość portalu: kierowca napisał(a): > Nie ma sensu jechać przez Pachońskiego - Wyki tylko przez Nad Sudołem (od razu > w > lewo po wjechaniu w Białoprądnicką). > Na Wyki do Opolskiej stałem jedną zmianę. też prawda. Odpowiedz Link Zgłoś