trudny2002 10.10.06, 10:19 eee tam , tak mi sie wyrwalo:))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Quo vadis... 10.10.06, 10:26 ja nika, tak se w chałupie siedze i pyndzlem macham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Quo vadis... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:31 Artysta, rzemieślnik, czy malarz pokojowy?- to tak na marginesie - bo może my tę samą uczelnię kończyli? Ale oszołomsto. Czy ktoś wie, kiedy sie to skończy? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Quo vadis... 10.10.06, 10:34 może i tę samą, ale nie w tym samym czasie... ps. to się nigdy nie skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Quo vadis... IP: *.it-net.pl 10.10.06, 10:48 Szaraczki juz nawet nie włącajom tvn, hehe...I słuśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Quo vadis... 10.10.06, 11:00 w kazdym lesie od wlaczania i wylaczania TV jest krol zwierzat. lew w czarnej i goracej Afryce, a u nas żubr sie wadzi z niedzwiedziem o to kto ma mieć pilota.... No tyle, ze jak wiesz Ciupazka...mis chodzi na zime w gawre...i misów wcale nie ma za wiele....a i żubr rzadki ... Jest jeszcze mis nad misie....i ten wlasnie mis nie tyle pilotem sie bawic chce, co zdaje mus ie że nadawanie to zadna sztuka...no niby sztuka zadna - nadawac- ale o odbiorcach trzeba miec zdanie conajmniej ufne, a nie pouczajaco nakazowe:))) trudny A jeśli tak juz zeszlo na wladze...to widzi mi się ze jest ona sluzbą i umiejetnoscią godzenia roznosci, a nie jak sie niektorym widzi dyscyplinowaniem na obraz i podobienstwo swoje. Tym bardziej, ze podobnycm chyba nikt rozsadny nie zechce byc:) pozdrawiam i wierze, ze nadal swetry sie bedzie pletlo z wielu cieniutkich wlokienek a dopiero w calosci potrafia dac cieplo. No i od plecenia sa fachowe baby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Quo vadis... 10.10.06, 13:43 idem, idem, miyndzy wierchy groj mi skrzipko, groj... ps. wykulawione nieco, ale jakoś tak szło u dziubka Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Quo vadis... 10.10.06, 13:56 -Do kina. -Co grają? - Quo vadis. - Co to znaczy? - Gdzie idziesz? -Do kina. _ Co grają.... trudny a pote miyndzy wiyrchy... Odpowiedz Link Zgłoś