jottka 25.03.03, 00:32 znów zaczynają straszyć biały bot pojawia się z wybiciem północy, no może trochę później Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymon2 Re: boty na wiosnę 25.03.03, 08:41 Już kilka razy spotakłem się z tym określeniem na forum, ale czy możesz mi wyjaśnić co znaczy bot? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: boty na wiosnę 25.03.03, 09:45 to z kanałów ircowych - urządzonko podtrzymujące istnienie kanału, jak nikt na nim nie gada tj. pełni istotną funkcję ratowania przed niebytem Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: boty na wiosnę 25.03.03, 09:50 jottka napisała: > to z kanałów ircowych - urządzonko podtrzymujące istnienie kanału, jak nikt na > nim nie gada > > tj. pełni istotną funkcję ratowania przed niebytem Wybacz, że dalej Cię gnębię, ale co to są kanały ircowe? Jestem calkowicie poza tą materią? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka tu masz 25.03.03, 09:53 internet.interia.pl/por/slo?haslo=bot bot na razie nieco zajęty, więc posłuży się cudzemi definicjami :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: boty na wiosnę 25.03.03, 09:45 to znaczy, że powróciły z ciepłych krajów. pewno się bocianów czepiały.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: boty na wiosnę 25.03.03, 09:50 żenicpodobnego wypełzają z wiosną z lochów Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: boty na wiosnę 25.03.03, 09:59 bot żyjący w lochu musi być strasznym degeneratem.. - no, chyba, że jest to loch ze starymi dyskami... no bo gdzie w lochu taki bot ma przeżyć. wilgotno, zimno, prądu ani na lekarstwo ni ma, no i żadnych danych.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: boty na wiosnę 25.03.03, 10:02 oprzepraszam w piwnicach sucho, cieplutko, mnóstwo kabli i innych serwerów, nawet myszy się znajdą jestem botem lubiącym tradycje Odpowiedz Link Zgłoś
gph no to się zdecyduj skąd wypełzłaś.. 25.03.03, 10:06 z lochu, czy z piwnicy. a swoją droga nie wszystkie piwnice takie suche i z kabelkami.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no to się zdecyduj skąd wypełzłaś.. 25.03.03, 10:12 w każdym razie spod spodu Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: no to się zdecyduj skąd wypełzłaś.. 25.03.03, 10:18 jottka napisała: > w każdym razie spod spodu spod spodu powiadasz. a z wierzchu nie łaska? (wolę te boty poddaszowo - strychowe chyba, nie ciągnie się za nimi zapach piwnicznej stęchlizny..) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no to się zdecyduj skąd wypełzłaś.. 25.03.03, 10:20 na poddaszu to anie z zielonego wzgórza :( mój loch moją twierdzą Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: no to się zdecyduj skąd wypełzłaś.. 25.03.03, 10:23 jottka napisała: > na poddaszu to anie z zielonego wzgórza :( > > mój loch moją twierdzą Ań nie znam żadnych. wyłaź z lochu. bo w końcu wiosna. możesz się z rdzy oskrobać i na wierzchu znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 z ciekawości 25.03.03, 10:32 ... a co tradycyjnie bot robi na wiosnę jak już wypełznie i z rdzy się oskrobie? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: z ciekawości 25.03.03, 10:34 zwykle pracuje jak oszalały i dlatego wyje po nocach :( Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: z ciekawości 25.03.03, 10:41 wodnik74 napisała: > ... a co tradycyjnie bot robi na wiosnę jak już wypełznie i z rdzy się oskrobie skrobanie z rdzy - nie takie proste. polecane prysznice w WD-40... Odpowiedz Link Zgłoś