qoobaq 21.10.06, 20:05 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3696597.html ale jako zywo nic mi do glowy nie przychodzi, zamroczylo mnie, co ten idiota opowiada? Romkek powinien mu zakazac publicznych wystepow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: era Re: jakis komentarz bym dopisal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 20:09 no i prosze, waalnij w stół , no no , jak szybko Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: jakis komentarz bym dopisal 21.10.06, 20:12 no co , co szybko? demencja starcza chyba mu mozg zlasowala, o ile bylo co lasowac Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: jakis komentarz bym dopisal 21.10.06, 20:25 Q, pewnie jesteś kryptoneandertalczykiem;D Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: jakis komentarz bym dopisal 21.10.06, 20:28 dlaczego krypto? nie kieszkam w krypcie mam pokoik na pieterku 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: jakis komentarz bym dopisal 21.10.06, 20:42 czyli jesteś dumny ze swego gatunku? i słusznie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Teoria darwina to klamstwo... IP: *.autocom.pl 22.10.06, 12:44 nic dodac... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: tak, Kopernik jest gupi 22.10.06, 13:17 to naukowcy niemieccy dowiedli po latach badan, ze ziemia nie jest okragla. Okazalo sie , ze jest czarna i zgrzyta w zebach Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: tak, Kopernik jest gupi 22.10.06, 13:21 czytałam w nature, że zbadali to metodą pomiaru fluorescencji w temperaturze ciekłego azotu (77 K) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys Re: jakis komentarz bym dopisal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:23 a w dziub byś nie chciał mięczaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: jakis komentarz bym dopisal 21.10.06, 21:26 mozemy sprawdzic, niedlugo bede w krakowie, chcesz sprawdzic ? twardzielu? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: jakis komentarz bym dopisal 22.10.06, 14:28 Uważaj Kubuś, bo to może być neandertal...;) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: jakis komentarz bym dopisal 22.10.06, 14:42 prawie na pewno, wlasnie ciekaw jestem jak wyglada , czy ma plae i futro 8-) chcesz zrobic zdecia? Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: jakis komentarz bym dopisal 21.10.06, 21:27 masz wiecej szczescia niz ja widze bo moj watek o ww panu ze smokiem w tle -zalozony tutaj wyladowal na komentarzach smok wawelski nareszcie rozszyfrowany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: jakis komentarz bym dopisal 21.10.06, 21:29 ten pewnie tez wyladuje ale jak na razie juz sie narazilem kreacjonistom, wiesz ze podobniez amonity to ktos zlosliwie poodciskal na skalach? i pozakopywal te wszytkie skamienialosci, ani chybi UKLAD Odpowiedz Link Zgłoś
gph zjadłbym befsztyka z mamuta 21.10.06, 22:48 bo chyba mnie gorączka złota opanowywuje. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: a, teraz już rozumiecie, czemu Roman jest jak 22.10.06, 00:16 bo: "Miał wszystkie cechy neandertalczyka. Tacy ludzie są wśród nas. To rasa człowieka, kiedyś może bardziej rozpowszechniona, ale wciąż istniejąca" ? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: a, teraz już rozumiecie, czemu Roman jest jak 22.10.06, 00:23 Z krainy deszczowców....."mama mia"fraglesowe gadanie... - Mamma mia! Smoku gdzie żesz my są ? Pisslandia to, zwana mroczną krainą deszczowców? - hmm… tak, to chyba już kraina deszczowców, Bartłomieju - Kraina Psiogłowców, Kraj Gburowatego Hipopotama, Słonecja i wreszcie Kraina Deszczowców. Dotarliśmy szczęśliwie mimo knowań tego parszywca Don Pedro de Cursky’ego. Pora odszukać profesora Gąbkę - Tyle przygód Smoku za nami. Mi najbardziej podobało się w Słonecji. Te dziewczyny topless - Bartolini przymknął oczy, rozmarzył się - Mamma mia! Jakem Bartolini Bartłomiej herbu zielona piertruszka W Słonecji, na pozór jowialny król Słoneczko „pragnął uszczęśliwiać swój naród nie pytając go wcale o zgodę. (…) Biedni poddani króla musieli wygrzewać się od rana do wieczora. Na jego rozkaz w całym kraju wybudowano setki pomostów drewnianych i zaopatrzono je w znormalizowane leżaki. Produkcja wszelkich zasłon, namiotów, parasoli itp. – została zakazana. Obowiązującym strojem mieszkańców Słonecji były kostiumy kąpielowe. Odpoczynek w cieniu traktowany był jak przestępstwo antyrządowe. Toteż wszyscy mieszkańcy Słonecji byli wprawdzie opaleni, jednak wcale nie uważali się za szczęśliwych. - Tobie tylko dupy w głowie Bartłomieju! - No to co Smoku? Dobre jedzenie, winko i miłe towarzysto to podstawa. Zresztą nie bądź taki do przodu. Już ja widziałem jak oglądałeś się za młodymi dinozaurkami… - A idz ty w diabły! - Co? Może powiesz, że wygineły? Całą drogę żeś prawił Panie Bracie, że ta teoryja Darwinowa to jedno wielkie kłamstwo. - Bo tak jest. Zobaczysz, jak wrócimy, syn mój Romuś ze szkół wypleni to parszystwo - O tak Romuś to do szkół ma dryg. Dobrze że król Jarosław Malutki, za namową Księcia Kraka, mianował go na stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: jakis komentarz bym dopisal 22.10.06, 01:35 Nie tylko jemu. Sobie też... Jeden osioł z jego hacjendy powiedział, że jest potomkiem człowieka, a nie małpy. Ja tam mogę być potomkiem małpy. Zawszeć to przynajmniej gatunek naczelnych, nie to co osioł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip z ca. [...] IP: *.dsl.bell.ca 22.10.06, 07:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: jakis komentarz bym dopisal 22.10.06, 14:27 Pan Giertych-senior wykazuje głęboko posunięte zmiany w mózgu. A z takimi nawet nie ma co polemizować...Szkoda tylko, że jemu podobni mają decydujący głos w sprawach Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marino Re: jakis komentarz bym dopisal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:44 teoria to tylko teoria... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: jakis komentarz bym dopisal 22.10.06, 15:03 no tak , wyklad macieja na solidnych naukowych podstawach byl oparty: potwor z loch ness, smok wawelski 8-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marino Re: jakis komentarz bym dopisal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 15:05 qoobaq napisał: > no tak , wyklad macieja na solidnych naukowych podstawach byl oparty: a kto tak mówi ? Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: jakis komentarz bym dopisal 22.10.06, 15:58 Ja się z panem M.Giertychem zgadzam. Ma on absolutną rację Sam wczoraj widziałem mamuta...zmieniał koło w lagunie...a wieczorem poszliśmy na piwo Nie mogę pojąć,jak możecie podważać taki autorytet... On wie co mówi... Odpowiedz Link Zgłoś