Dodaj do ulubionych

Najlepsze kluby w kraku

28.10.06, 20:22
no właśnie gdzie ?
Obserwuj wątek
    • nietuteyszy Re: Najlepsze kluby w kraku 28.10.06, 20:28
      Na Reymonta i na Kaluzy.
      • Gość: wiki Re: Najlepsze kluby w kraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:04
        Nietuteyszy - kolezance chyba nie chodziło o Wisełke <brawo za wygrane derby> i cracovie... ;) hmm.. kluby.. zalezy kto co lubi.. ;) sama musisz przejsć sie po rynku i okolicach i wypróbować je... :) w koncu znajdziesz ten najlepszy dla siebie ;) Jak dla mnie to Paradox, Kicz, Ministerstwo, Midgard czy Prozak... ;)
      • Gość: HKS Re: Najlepsze kluby w kraku IP: *.compower.pl 29.10.06, 12:23
        Bez wątpienia na Suchych Stawach.
    • Gość: hmm Re: Najlepsze kluby w kraku IP: *.net.autocom.pl 28.10.06, 21:22
      zalezy z jaką muzyką i klimatem

knajpy.krakow.pl/
      krakow.pogodzinach.pl/
      kr.nights.pl/
    • Gość: gosc Re: Najlepsze kluby w kraku IP: *.chello.pl 29.10.06, 13:30
      A byl ktos w "Krainie szeptow"? Jaka panuje tam atmosfera? Duzo "lasek" chodzi?
      • Gość: bruno Re: Najlepsze kluby w kraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:53
        >A byl ktos w "Krainie szeptow"? Jaka panuje tam atmosfera? Duzo "lasek" chodzi?

Po pierwsze kraina szeptów to nie żaden klub.
        "Laski" (LOL) przycodzą ale zwykle na ploty albo w towarzystwie swoich mężczyzn
        Atmosfera? Kawiarniana.
      • Gość: aga Re: Najlepsze kluby w kraku IP: *.ramtel.pl 02.11.06, 21:40
        Ja to mam wrazenie, ze tam zawsze panowie sie spotykaja ze swoimi partnerami.
        Ale i tak tam lubie sobie poszeptac ;-)
        Aga
        • Gość: Zuzia Re: Najlepsze kluby w kraku IP: *.chello.pl 02.11.06, 23:38
          no pewnie, ze ta Kraina to knajpka, jak większosc na Kaziku, dla miękkich
          chłopców :-), których goraco pozdrawiam...
          • belka24 Re: Najlepsze kluby w kraku 16.11.06, 14:34
            ja tam lubie Kazimierz, najbardziej La scandale
            • Gość: Iza Re: Najlepsze kluby w kraku IP: *.chello.pl 17.11.06, 15:48
              a ja tam wole na kaziku Pozytywke, wczoraj bylam tam na beaujolais - glowa dzis
              boli ale extra impra byla...:-)
              co do skandali - to klimat dla snobistycznych wiesniakow...:-(
    • Gość: as Re: Najlepsze kluby w kraku IP: *.devs.futuro.pl 24.11.06, 11:34
      www.yourspacenow.com/img/glitterimage21.gif
      • Gość: AKAKK Re: Najlepsze kluby w kraku IP: *.autocom.pl 24.11.06, 15:02
        Najlepsze kluby w krakowie to te najbardziej popularne. Dużo jest w okolicach
        rynku, ul Szewska i ogólnie całe stare miasto. Np. Music Bar 9, Gorączka,
        Faust, Boro, CK Browar, Afera, Obsesja, Przychodnie Towarzyskie, Reaktywacja,
        Carpe Diem 2, Rally club, a poza tym dobre jest Studio na miasteczku
        studenckim, Żaczek, Rotunda.
        • Gość: fabio Re: Najlepsze kluby w kraku IP: *.93.classcom.pl 02.12.06, 02:11
          "Music Bar 9, Gorączka,
          Faust, Boro, CK Browar, Afera, Obsesja, Przychodnie Towarzyskie, Reaktywacja,
          Carpe Diem 2, Rally club" Ale pytanie bylo o najlepsze kluby w Kraku a nie o
          najgorsze!!!!!!!!!!!!!!A te najbardziej popularne to Cien,Frantic,Midgard Prozak
          ewentualnie Rdza i BK i do nich naprawde warto sie wybrac!!!(Inna sprawa ze to
          tak naprawde sa "kluby" a nie potancowy tak jak te ktore wymienilas/es Ty)
          • Gość: os fabio wymienil wlasnie najgorsze kluby w kraku :D IP: *.betanet.pl 03.12.06, 22:59
            • Gość: baunsik ;) Re: fabio wymienil wlasnie najgorsze kluby w krak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 19:41
              wymienil te, ktore uważa za najlepsze. Każdy ma w końcu inny gust...a jak dla mnie to Ministerstwo, Midgard, Jama, Prozak, Cień, Studio, paradox... ;)
              • Gość: a Baunsik wymienil wlasnie najgorsze kluby w Kraku:D IP: *.betanet.pl 13.12.06, 21:18
    • gruszka_na_wierzbie Re: Najlepsze kluby w kraku 17.12.06, 20:33
      jak dla mnie ministerstwo i kicz:) w goraczce jest zawsze jak w konserwie czasem
      to lubie a czasem nie wiec od czasu do czasu i tam zagladam! jeszcze jaszczury i
      midgard carpe masa tego jest
      • Gość: =) Gruszka wymienil wlasnienajgorsze kluby :D IP: *.betanet.pl 18.12.06, 19:58
        • gruszka_na_wierzbie Re: Gruszka wymienil wlasnienajgorsze kluby :D 19.12.06, 22:00
          -ła ;) jak juz ;p

ee tam najgorsze! w ministerstwie nuta mi sie podoba, goraczce ten tlok jaest
          czasem naprawde pomocny w poprawie humoru a reszta ok
          • Gość: =) dziekuje za taki tlok pelno dresiarstwa IP: *.betanet.pl 23.12.06, 14:06
            • gruszka_na_wierzbie Re: dziekuje za taki tlok pelno dresiarstwa 23.12.06, 21:03
              a gdzie nie ma dresiarstwa? co polecasz?=)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka