Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 12:06 Krakforum odzylo dzieki prowokatorce Oliwce, nie ma to jak temat Warszawski na naszym forum :PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Myślałem że ten wątek spadnie ... IP: 80.48.20.* 29.03.03, 12:08 jak wiele innych o tej durnej tematyce ale jakiś tomCrac się wyrwał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Myślałem że ten wątek spadnie ... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 12:10 Wybacz Zbigniew, ale czasami studentowi sie nudzi i musi cos napisac, szczegolnie jak ma kilka projektow do zrobienia.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in taaa 29.03.03, 12:12 sobota, wiosna, słonko a tu wszyscy przed kompami chorzyście??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: taaa IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 12:14 nie chorzym, tylko jak sie ma plany na niedziele, to w sobota trzeba cos tam podzialac, co nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: taaa IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 12:19 kto wie, moze sie uda i dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: taaa 29.03.03, 12:21 m.in napisał: > sobota, wiosna, słonko a tu wszyscy przed kompami > chorzyście??? > :))) Wiesz, niektórzy muszą... Tacy, co się wyrywają z tłumu i zgłaszają do różnych pierdółek... Ale będzie dziś rowerek, musowo... Chyba, że zacznie padać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Projekty? IP: 80.48.20.* 29.03.03, 12:13 Assembler i pascal to dobre dla małych dzieci:)) Mój 3 letni Robert robi takie projekciki na codzień:)) Spadam na spacer bo pogoda się poprawiła:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Projekty? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 12:16 a kto tu mowi o asemblerze i pascalu? narazie to musze przede wszystkim projekt prezentacji firmy napisac :)) a za programy, to i tak sie bede musial wziasc.. kiedy Twoj syn ma wolne? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Projekty? IP: 80.48.20.* 29.03.03, 12:18 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > a kto tu mowi o asemblerze i pascalu? narazie to musze przede wszystkim projekt > prezentacji firmy napisac :)) A takie projekty aktualnie robi ten 9 miesięczny:)) Już naprawdę spadam, dzieci poubierane:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Projekty? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 12:21 no to slonca i czystej piaskownicy zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś