Gość: Asia IP: *.intergeo.pl 29.03.03, 22:04 Czy ktoś wie może co się stało z Quatro przy Brackiej? Proszę o odpowiedż, jadłam tam najpyszniejszą pizzę w życiu! - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: QUATRO IP: 80.48.253.* 03.04.03, 14:02 Asiu ja tez od kilku lat pizza z pomidoram swiezymi bylam tam juz kilkakrotnie i pisze ze lokal do wynajecia tak ze quatro to juz niestety historia polecam ci tez dobra pizze w piwnicy dominikanskiej smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: QUATRO IP: *.intergeo.pl 03.04.03, 21:33 Aniu gdzie jest piwnica dominikańskaa????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: QUATRO IP: 80.48.253.* 04.04.03, 14:45 Asiu skrzyzowanie poselskiej z dominikanska idac w kierunku ulicy gertrudy od placu wszystkich swietych napisz koniecznie jak sprawdzisz czy czy ci smakowalo ja mam juz tam karte stalego klienta polecam ci pizze specjal cena chyba 9,99zl\ pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania do asi Re: QUATRO IP: 80.48.253.* 10.04.03, 12:31 Asiu bylam ostatnio i juz sie bardzo popsuli pizza jakas taka sucha nie jest zla ale bywala lepsza jak cos ciekawego ty znajdziesz to napisz bo ja ze znajomymi czesto gdzies lubimy cos dobrego zjesc a teraz to juz repertuar sie wyczerpal cos nowego na starowislnej w palacu pugetow sie szykuje jakas wloska knajpka pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś