monika_slusarczyk 08.11.06, 18:14 to najlepszy kadydat do Rady Miasta - młody, inteligentny, energiczny i ... przystojny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corymbia Re: Paweł Bystrowski !! 08.11.06, 18:17 zgadzam się z Moniką - mieszkam w Dębnikach i właśnie na Pawła będę głosować innych też do tego zachęcam (www.bystrowski.pl - fajna strona Pawła :) ) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
canoe00 Re: Paweł Bystrowski !! 09.11.06, 09:42 no tak, tylko dlaczego jego ludzie zaklejaja wszystko jak leci??? cos ohydnego! przezroczyste sciany wygluszajace w Łagiewnikach, przystanki przy MAtecznym i wiele innych miejsc... to absolutnie powinno byc karalne! dla mnie takie cos zupelnie przekresla go jako kandydata!!! nie mowiac o przekretach z przeszlosci... a te zdjecia na stronie, hahaha... w gorach, w koszuli od garnituru i bucikach jak warszawiak :))) cos strasznego... Odpowiedz Link Zgłoś
monika_slusarczyk Re: Paweł Bystrowski !! 10.11.06, 01:21 skoro nie masz żadnych konkretnych zarzutów, to lepiej się poprostu nie wypowiadaj "nie mówiąc o przekrętach z przeszłości" ?? a co? może Paweł Bystrowski był agentem? ... chyba będąc w przedszkolu.. ;) (widzę, że jednak się nim zainteresowałeś, skoro odwiedziłeś jego stronę :) - jak to mówią 'najwazniejszy pierwszy krok' ) ps. wg mnie te wygłuszające ściany wyglądają o wiele atrakcyjniej z jego wizerunkiem ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naomi11 A mnie jest szkoda Platformy 10.11.06, 08:06 Niestety znam Pawła Bystrowskiego,znam i to ze złej strony.Myślałam,że to inny Bystrowski,ale wszystko się zgadza.A powód?.Szczegóły poniżej,ja na kogoś takiego głosowała nie będę! serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,59162.html Odpowiedz Link Zgłoś
ursullaaa Re: Paweł Bystrowski !! 13.11.06, 16:51 nie zachwycaj się tak!!!i tak ma żonę!!!a Ty jesteś bardzo naiwna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś