Gość: WSTYD IP: *.4web.pl 20.11.06, 01:34 I to z kim??? Z LKS???? Z lodzia???? To ma byc Wielka Wisla???? WSTYD. P.S. Dobrze, ze nie gramy z Pcimiem. Choc to niewielka roznica, w stosunku do Lodzi. Maxim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TYLKO ŁKS! Odezwał się burak z Krakowa... IP: 212.51.205.* 20.11.06, 08:52 Boli, ze ŁKS pokazał wam jak się gra w piłkę?! I dobrze! Możecie zapomnieć o mistrzostwie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackdeboor Re: Wisła gra źle i przegrywa IP: *.183.rev.vline.pl 20.11.06, 11:03 Wisła nie istniała przez długie minuty, a ŁKS wygrał z Bełchatowem na wyjeździe fujaro, przpyominam, że twoja wielka Wisła doznala z nimi sromotnej klęski u siebie. TYLKO TY, W MOIM SERCU TY, JEDNA JEDYNA NIEPOKONANA, EŁKSA KOCHANA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mois Patałachy z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:05 Tylko ŁKS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Żenada IP: *.4web.pl 20.11.06, 15:57 Żenadą jest podkładanie sie zapyziałym wiochom, mającym ambicje do gry w piłkę. Żenadą jest, jeśli zespół taki jak Wisła nie umie sie zdobyć na walkę do końca - mając za swego przeciwnika klubik pokroju ŁKS. Przedmówca nawiązał do Pcimia - i jeśli chodzi o Łódź jako miasto, niewiele się pomylił. To nie zmienia faktu, iż porażka z takim Pcimiem jest po prostu ujmą na honorze. Buty nam mogą wiązać. I takie ma być ich stałe miejsce. Nf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo71 Re: Żenada IP: 217.153.125.* 20.11.06, 17:28 każdy to powie - ŁKS rządzi w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Nie krzywdzę IP: *.4web.pl 20.11.06, 19:51 No i to jest właśnie Twój problem, Des. My jesteśmy zawsze u siebie, może dlatego, że nikt po swą metrykę nie musi jechać pięciu dni, i to często zmieniając konie? Poza tym, co Ty wiesz o Krakowie? Właśnie...a co do "rządzenia", to faktycznie - argument ala piętnastolatek. A ja nie chcę być żadną miarą posądzony o krzywdzenie dzieci. Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo71 Re: słaby jak wisła IP: 217.153.125.* 21.11.06, 10:57 a teraz jesteś w liczbie pojedynczej ( jak sie tego domagasz na innym forum) czy mnogiej ( "my zawsze jesteśmy...") - wątek ci się ze zwojem zaplątał "pretensjo do świata" i zalatujesz z daleka Krakówkiem ( wiesz to ten garnek w którym od lat gotujecie się w sosie własnym przeświadczeni o swojej wyjątkowowści ) a dworzec choć w "centrum wszechświata" jak śmierdział uryną... tak śmierdzi i dojść do niego można tylko "po dużej ilości gumna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Łódzki takt i kultura IP: *.4web.pl 21.11.06, 12:24 No widzisz, można pisać w liczbie pojedynczej? Można. Tyle, że mieszasz wątki z różnych forów internetowych, ale rozumiem, że tak już masz. Ech. Dokonujesz zabiegu cokolwiek aberracyjnego: piętnując prostactwo i chamstwo, walisz na oślep i na odległośc kilometra tym, co masz pod ręką. Gratuluję. To Twój tak & kultura osobista made in Pietryna. Przykładem znamienitym łódzkiego wychowania, niech będzie Twa ocena krakowskiego dworca (rozumiem, iż piszesz o dworcu wschodnim, od Bosackiej?). Ja zachowałem takt i opanowanie, nie chcąc nikogo urazić swą oceną Łodzi. Ty nie umiałeś się opanować. Łódź zobowiązuje. Trzymając się w Twej stylistyce: tłumaczyłem o co i do kogo mam pretensje w kontekcie tamtego meczu. To Tobie się coś pomyliło, jeśli uznajesz, iż me niezadowolenie z gry Wisły leży w szufladce z napisem "pretensje do świata". Przemyśl to. Podobnie jak zapoznaj się ze znaczeniem słowa "gumno". Przyda Ci się, gdyż mam dziwne przeświadczenie, iż nie do końca wiesz, o czym piszesz. P.S. Nie muszę mieć przeświadczenia o własnej wyjątkowości. Uwierz mi:)) Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo71 Re: krakowski spleen IP: 217.153.125.* 21.11.06, 12:56 ty zaś w każdym wątku wpisujesz te same frazy jakbyś sie bał że weny z następnym oddechem zabraknie przeczytaj jeszcze raz swoje posty i oceń sam ile tam szacunku dla innych - odpowiedzi " twoją poprawnością nie urażonych" niech będą dla ciebie podpowiedzią jak bardzo się mylisz co do słowa "gumno" racz spostrzec że nie ma ono jednego znanego tobie znaczenia i uzbrojony w tą nową dla siebie wiedzę przeczytaj jeszcze raz moje posty ( ale tym razem rób przerwy w literowaniu i nie zadowalaj się przebrnięciem przez kolejne słowa - próbuj zrozumieć ) P.S. rozumiem że z dworca też jesteś dumny...jak z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf zielone jabłka IP: *.4web.pl 21.11.06, 13:48 Ech, Des...a liczyłem, że synapsy Ci kontaktują. Jeśli napiszesz w końcu coś sensownego, ustotunkuję się. A co do znaczenia słownikowego...wyraz "gumno" oznacza spichlerz/stodołę. Czy to się Tobie podoba, czy też nie. Jeśli uważasz inaczej, podaj tytuł słownika wraz z autorem, wydaniem i numerem strony na której tkwi inna definicja. Błonia nie są stodołą. Mimo najszczerszych chęci. A jak zechcesz pogadać o Krakowie, daj mi znać. Z nas dwóch, ja wiem o czym mówię. I szanuję rozmówcę. Ty nie. P.S. Nie będę uderzał ad Personam. Nie moja liga. Jeśli nie zmienisz stylu, nie będziemy rozmawiali. Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo71 Re: zielone jabłka IP: 217.153.125.* 21.11.06, 14:08 Słownik Języka Polskiego PWN - masz jakąś lepszą referencję: mówiłem już - czytaj dalej niz pierwsze zdanie... 2.plac w stodole z twardo ubitej ziemi, na którym młóciło się zboże cepami» 3. podwórze wraz z budynkami gospodarskimi Przyznasz, że i plac i podwórze pasują jak ulał...Kraków uwielbiam - podobnie jak Paryż -ale mieszkańcy tych miast są nieznośni... PS choć zmieniłeś ton na bardziej konweniujący z urokiem miejsca z kótego piszesz ( bo nie wiem czy się wywodzisz) to straciłem apetyt na konwersację - jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf EOT IP: *.4web.pl 21.11.06, 14:38 Masz chlopczyku problem z rozumieniem tekstu pisanego? EOT-to chyba jasne? A wiec nie zasmiecaj mi ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i dobrze Re: Wisła gra źle i przegrywa IP: 195.245.213.* 20.11.06, 16:35 i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Wisła gra źle i przegrywa IP: *.lodz.mm.pl 20.11.06, 20:25 krakusy! od kilku lat hańbicie polską piłkę dostajecie w tyłek od takich potęg jak tibilisi, volerenga, w tym roku wasze osiągnięcia będą podobnedo sukcesu amiki! cupiął wrzuc sobie na luz szkoda twojego zdrowia i kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Re: Wisła gra źle i przegrywa IP: *.toya.net.pl 20.11.06, 22:19 Ty ,,,, do Pcimia to masz chyba ze 20 kilometrów na południe. Byliśmy lepsi, mogliscie nam buty wiązac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala zenada Re: Wisła gra źle i przegrywa IP: *.toya.net.pl 23.11.06, 12:53 Jestescie ciency!!!Wielka Wisla-buhahahahahahahaha!!!!ŁKS was zniszczyl.To jest najnizszy wymiar kary.Moz wiosna bedzie wyzszy....ŁKS wygral z GKS Belchatow ale na wyjezdzie..... Odpowiedz Link Zgłoś