Dodaj do ulubionych

Motel Krak, nagranie w internecie i wybory

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 02:22
Królewski jezyk, krolewskie miastow, królewskie interesy
czy
K- jezyk, k- miasto, k- interesy
wybieraj
Obserwuj wątek
    • Gość: gGD Motel Krak, nagranie w internecie i wybory IP: 83.175.180.* 21.11.06, 07:52
      która to już aferowa sprawa wokół Majchrowskiego ?
      a on idzie dalej
      widocznie wie ,że wyborcom nie zależy na tym ,żeby prezydent był czysty jak
      kropla górskiej wody poza wszelkimi podejrzeniami
      widocznie część wyborców też podobnie postępuje to znaczy nie całkiem zgodnie z
      prawem
      taki widocznie jest Kraków
      najechało się do Krakowa różnych ludzi z zewnątrz i już jest gotowy elektorat
      część przekrętasów boi się PISu i rozliczenia swoich grzeszków więc ze strachu
      przed karą głosują na Majchrowskiego
      wolą mniejsze zło dla siebie
      • Gość: świeżość! K*** ułatwienia dla k*** byznesmenów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:05
        Gość portalu: gGD napisał(a):

> która to już aferowa sprawa wokół Majchrowskiego ?

Majchrowski nic tam nie mówi. Za to Stęchnij nawija mętnie k*** 99,5 procent
        k*** czasu i z tej k**** nawijki wynika, że nie jest to k*** facet, z którym
        chciałbym się k**** wódki napić ani tym bardziej k**** mieć za k**** sąsiada.
        Gaduła k**** nieziemska.

Niezależny dziennikarz Balawajder (jak na radiowca ma za duży ślinotok) to też
        klasa sama dla siebie.
        • Gość: Jarek Re: K*** ułatwienia dla k*** byznesmenów IP: *.cmp.uea.ac.uk 21.11.06, 12:52
          no i wyjasnilo sie dlaczego Szczypinski poparl naszego ''kulturalnego''
          prezydenta Majchrowskiego - powodem tak jak powiedzial kandydat byla oczywiscie
          ''bliskosc programowa'' - fragment z dzisiejszego Dziennika Polskiego

dzis.dziennik.krakow.pl/public/?2006/11.21/Kraj/06/06.html
          Pitera chwali "piatke" i gani Szczypinskiego

Julia Pitera broni natomiast tego, co zrobil Jan Rokita i czterech pozostalych
          parlamentarzystow PO z Malopolski. - Do nich mam pretensje jedynie o to, ze
          jasno nie przedstawili krakowianom merytorycznych zarzutow wobec dotychczasowej
          dzialalnosci Jacka Majchrowskiego, a nawet ja, warszawianka, wiem, iz obecnemu
          prezydentowi daleko jest do postawy Katona Mlodszego (rzymskiego filozofa i
          polityka znanego z prawosci i uczciwosci - red.).

Poslanka Pitera pretensje ma raczej do Tomasza Szczypinskiego, profesora
          Krakowskiej Szkoly Wyzszej im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego, ktorej jednym z
          zalozycieli byl Jacek Majchrowski. - W takiej sytuacji nie powinien on w
          jakikolwiek sposob popierac kandydatury obecnego wlodarza Krakowa - argumentuje
          Julia Pitera.

Z oswiadczenia majatkowego Tomasza Szczypinskiego wynika, ze w ubieglym roku w
          Krakowskiej Szkole Wyzszej zarobil 50,5 tys. zl.
          • kiciamicia70 stosunekprezydenta.blog.onet.pl Media nie puściły 21.11.06, 15:41
            tego materiału. Zobacz dlaczego? Bo ja nie rozumiem.
            • kotik_38 Re: jaka druzgocząca Majchrowskiego prowokacja! 21.11.06, 20:44
              No jestem pełen podziwu, cóż za druzgoczaca osobę prezydenta prowokacja! Czat
              to jest czat, mało czasu by sprawdzić. Kraków nie jest małym miastem, z którego
              topografią mają problem nawet taksówkarze. Myśle, że Majchrowski nie skłamał,
              ale po prostu staral sie być miły a moderator chatu podsunąl to pytanie nie
              zdając sobie sprawy, że to iście "szatańska prowokacja".
          • kotik_38 Re: K*** ułatwienia dla k*** byznesmenów 21.11.06, 19:10
            Terleckiego w KSW, by nie zatrudnili, za słaby jest, no chyba, żeby coś na
            temat eksperymentów seksualnych z nieletnimi praktyki narkotycznej i
            alkoholowej... . To zupełnie inna sprawa...
        • kotik_38 Re: K*** ułatwienia dla k*** byznesmenów 21.11.06, 19:05
          Zgadzam się z Tobą. Te "taśmy prawdy" sa mocno przereklamowane. Poproszę o
          następy zestaw "haków", bo wieje nudą
      • kotik_38 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 18:55
        Bajdurzysz, ciekaw jestem dlaczego dzielisz Kraków na lepszych, rodowitych i
        tych gorszych, którzy tu przybyli. Jakie masz do tego przesanki. Pan Terlecki,
        to rodowity Krakowianin, a moralne dno (oj, odzywają się grzechy młodości... ).
    • Gość: widzi i slyszy Motel Krak, nagranie w internecie i wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:22
      Jak to mozliwe ze, czynsz zalegly wynosi 3 mln zl, gdy jest to czynsz
      poinwestycyjny,a zadna inwestycja nie powstala???.Perpetum mobile I stopnia.
      • Gość: absolwentka JAK MOZNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:06
        Jak mogla powstac inwestycja ,skoro Gmina bezprawnie zerwala umowe a spolka
        Forte"chociaz spelnila wszystkie wymagane formalnosci nie otrzymala POZWOLENIA
        NA BUDOWE.Udokumentowana historia"wspolpracy"Gminy Krakow ze spolka w tym
        uzasadnienie wyroku na stronie www.jacekprezydent.blogspot.com
        Jestem pod wrazeniem po zadanym sobie trudzie przeczytania calej
        historii,polecam jako przyklad dla studentow prawa i "swiezo upieczonych"
        absolwentow do ktorych sie zaliczam/praca mgr 5/.
        • kotik_38 Re: JAK MOZNA? 21.11.06, 19:02
          Wiesz, przy całym szacunku, cytowana przez Ciebie strona jest kiepska, bardzo
          stronnicza, merytorycznie żenująca, nie dopuszcza żadnej krytyki. Prezentowane
          tam treści są opiniami jednej osoby wyssanymi z palca. Tę stronę w swej brudnej
          kampanii wykorzystywał już Pan Lassota, teraz robią to zwolennicy Pana
          Terleckiego.

Jaką masz pewność, że taśma ta nie została zmontowana? Natomiast zawarte na
          cytowanej stronie doniesienia do Prokuratury na Majchrowskiego, to wręcz humor
          zeszytów szkolnych...
    • Gość: zibi Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:40
      Sami posłuchajcie: www.jaceprezydent.blogspot.com
      • Gość: grego Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory IP: *.chello.pl 21.11.06, 08:55
        niw wchodzcie na blok majchrowskiego - facet szczyci sie licznikiem
        odwiedzin.... degeneracja
        • Gość: k Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:28
          Jak juz cos to BLOG, jak juz chcesz sie popisac to rob to poprawnie ....hahaha
        • Gość: oko Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:53
          "grego" Majchrowski nie ma bloku mieszka w rezydencji. W internecie ma "swoj"
          blog www.jacekprezydent.blogspot.com
      • kotik_38 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 19:29
        A ty ciągle z tymsamym, tylk z innym nickiem.
    • Gość: widzi i slyszy Co warta UMOWA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:09
      Postepowanie w sprawie bezprawnego wypowiedzenia umowy o ktorym mowi pelnomonik
      prawny prezydenta zakonczylo sie przegrana Gminy i jako strona umowy powinna ja
      "naprawic" przez Zarzad /prezydenta/.Na poczatku kadencji mowil o tym /kaseta/
      pan prezydent,gdy zadawal pytanie redaktor Balawajder;"..musimy sie
      porozumiec",sprawa oczywista dla kazdego prawnika.
    • Gość: Fan Jana Wiecie kto będzie v-ce prezydentem jak Jacek wygra IP: *.76.classcom.pl 21.11.06, 09:47
      Pewien dyrketor pewnego zarządu pewnych dróg, co spać po nocach nie może, tylko
      wypala hektolitry benzyny za nasze pieniądze, sam sobie odkręca koła i mówi, ze
      chcą go zabić, ale potrafi także zrobić w mieście darmową ślizgawkę dla
      wszystkich mieszkańców w połowie stycznia! GłOSUJCIE! ZABAWA BęDZIE NA CAłEGO!
      • kotik_38 Re: Wiecie kto będzie v-ce prezydentem jak Jacek 21.11.06, 19:25
        Chyba się mylisz. Po pierwsze już nie ma wiceprezydentów, a jego zastępcy. Po
        drugie, typowałbym raczej na dotychczasowych z jakąś małą zmianą w kierunku PO.
    • Gość: Motel Próbował naciągnąć na 400 mln ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:54
      A dopiero co prezydent Majchrowski w TV przekonywał mnie, że musi się dogadać z
      Forte, żeby miasto nie płaciło tej kasy. Najpierw uwiarygadniał to absurdalne
      odszkodowanie, a teraz nagle się nawrócił?!
      • kotik_38 Re: Próbował naciągnąć na 400 mln ?! 21.11.06, 19:31
        Czy mówisz o TVN24, nie przypominam sobie, aby prezydet coś o tym wspominał...
    • Gość: Jarek Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory IP: *.server.ntli.net 21.11.06, 09:58
      Bardziej lizusowskiego artykulu GW nie mogla napisa:
      dzis.dziennik.krakow.pl/public/?2006/11.20/Kraj/01/01.html
      jacekprezydent.blogspot.com/2006/11/familia-majchrowskiego-gazeta-polska.html
      a tutaj znajduje sie pelne nagranie, kazdy moze posluchac i ocenic:
      www.wrzuta.pl/audio/yrEKWsXEbB/majchrowski_40_minut
      • Gość: wyborca Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:21
        "Jarek" dobre namiary ale pod ten artykul powinien byc wywiad z prezydentem
        J.Majchrowskim -redaktora M.Balawajdera radio RMF-FM z o6.05.2003. Podaj strone
        czerwonymi literkami aby mozna bylo wejsc od razu.
      • kotik_38 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 19:21
        Jarek, a może ty Wacek S., albo jego kolega jesteś, daj już spokój. Gazeta
        Polska jaka jest każdy wie, a te taśmy prawdy to jakiś montaż i bełkot Wacka.S.
        Jeśli natomiast chodzi o tekst Z. Bartusia w Dzienniku Polskim, to bardzo mocno
        sie rozczarowałem, bo wydawało mi się znając wcześniejsze jego artykuły w
        Dzienniku w sprawie Motelu Krak, że tekst ten wniesie coś nowego do sprawy,
        niestety nie wniósł i Bartuś poszedł po najmniejszej linii oporu cytując bełkot
        Gazety Polskiej.

Nawet nazwiska redaktora z Radia Kraków nie sprawdził. To Miłosz Horodyski, a
        nie Horodyński. Więcej rzetelności dziennikarskiej by się przydało, bo akurat
        Dziennik Polski zwykle trzymał poziom. No cóż brudna kampania, dziennikarze
        kierują sie emocjami
    • dama_ze_stolycy Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 12:56
      O ja nieszczęsna.... Wyprowadziłam się ze stolicy po dojściu do władzy PiS i
      kilku aferach z tą partią związanych (m.in. zamknięcie LeMadame, mojego
      ulubionego lokalu). Zamieszkałam w Krakowie z powodów bardzo osobistych i
      zawodowych, ale także zachęcona atmosferą tego miasta artystów i "strasznych
      mieszczan" (vide Tuwim). A tu takie bagno polityczne...
      • Gość: 1spag Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 21.11.06, 13:28
        Mam pytanie skoro to nagranie (jeszcze nie sluchalem ) to taka sensacja to czemu
        dopiero przy wyborach wychodzi na jaw ????
      • gniewko_syn_ryba Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 18:12
        dama_ze_stolycy napisała:

> O ja nieszczęsna.... Wyprowadziłam się ze stolicy po dojściu do władzy PiS i
        > kilku aferach z tą partią związanych

Witaj w wesołym majchsteczku ! ;)))))))))))

> (m.in. zamknięcie LeMadame, mojego ulubionego lokalu)

To ty tam biegałaś ze świeczką w... wiadomym miejscu ?... ;)))
    • Gość: Krakowiak Rokita poparł Terleckiego, to może i ja poprę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:01
      PiSiorków nie lubię, ale Terlecki nie jest członkiem PiS-u. Jest tak samo PiSiorkiem jak Majcher - komuszkiem.

Trzeba wreszcie doprowadzić to upadłości spólki Forte i odzyskania gruntów. Majcher jest do tego niezdolny. Terlecki będzie zdolny, bo kto mu podskoczy, jak stoi za nim Xero Kurduplo Direktore? ;)
      • gniewko_syn_ryba Re: Rokita poparł Terleckiego, to może i ja poprę 21.11.06, 14:55
        Gość portalu: Krakowiak napisał(a):

> PiSiorków nie lubię, ale Terlecki nie jest członkiem PiS-u. Jest tak samo PiSio
        > rkiem jak Majcher - komuszkiem.

No i tu nie masz racji bowiem w przeciwieństwie do Terleckiego Majchrowski JEST
        członkiem SLD, tyle że zawieszonym na czas prezydentowania.
        • kotik_38 Re: Rokita poparł Terleckiego, to może i ja poprę 21.11.06, 20:20
          gniewko_syn_ryba napisał:

> Gość portalu: Krakowiak napisał(a):
          >
          > > PiSiorków nie lubię, ale Terlecki nie jest członkiem PiS-u. Jest tak samo
          > PiSio
          > > rkiem jak Majcher - komuszkiem.
          >
          > No i tu nie masz racji bowiem w przeciwieństwie do Terleckiego Majchrowski
          JEST
          > członkiem SLD, tyle że zawieszonym na czas prezydentowania.

Gniewko, z Majchrowskiego to taki komuszek jak ze mnie neonazi pisiorek.
          • gniewko_syn_ryba Re: Rokita poparł Terleckiego, to może i ja poprę 22.11.06, 16:45
            kotik_38 napisał:

> Gniewko, z Majchrowskiego to taki komuszek jak ze mnie neonazi pisiorek.

Ale do SLD należy, a do PZPR należał, nie kiciu ?... ;-P
    • krakowek Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 14:23
      Familia Terleckiego

Niejasne układy Terleckiego z Rokitą sięgają początku lat 90’tych i
      firmy „Arka” S.A. Od 1993 r. porobiła ona długi, mataczyła, tworzyła dziwne
      spółki córki i doprowadziła kilku polskich dostawców do bankructwa w tym
      firmę „Pro-Rynk”. Do dnia dzisiejszego długi te pomimo wyroków Narodowego Sądu
      Administracyjnego nie zostały spłacone.

W tych latach prezes spółki był niejaki pan Ryszard Terlecki, a w jej zarządzie
      w ciągu lat zasiadał m.in.: Jan Maria Rokita, Mieczysław Gil, Tadeusz Schoen,
      Jan Polkowski, Krzysztof Bukowski. Dzisiaj Ci panowie mają czelność tworzyć
      razem honorowy komitet poparcia Ryszarda Terleckiego. Warto również przyjrzeć
      się jeszcze kilku ludziom zakładającym pierwszą spółkę Arka sp. z o.o.
      przekształconą później w firmie Arka S.A. Jako współzałożyciel pojawiają się
      również niejaki Ryszard Legutko.

Dług wobec firmy „Pro-Rynk” rozpoczął swoja historię w 1994. Już wtedy upadał
      Krakowski Czas wydawany przez Arka S.A. a pod druk którego firma Pro-Rynk
      dostarczała papier. Dzisiaj nie ma już Krakowskiego Czasu, nie ma też firmy Pro-
      Rynk, a Arka S.A. jest w upadłości.

Do dzisiaj Pan Jan Maria Rokita posiada 10 udziałów w firmie Arka S.A., ale nie
      wykazuje ich w swoich zeznaniach podatkowych.

Niejasne interesy goni prokuratura. Ale pomimo wyroków NSA, komornik nie jest w
      stanie ściągnąć z masy upadłościowej Arka S.A. długów. Ktoś sprawę skutecznie
      blokuje.

Czy Kraków ma podzielić losy Arku S.A. i firm z nią współpracujących?
      • karolek2006 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 14:23
        i teraz rozumiem dlaczego go poparli...
    • Gość: TKt Motel Krak, nagranie w internecie i wybory IP: *.betanet.pl 21.11.06, 16:02
      HEHEHE!!!
      "postępowanie upadłościowe" "dwa do trzech miesięcy"...
      tylko jeden ze znanych krakowskich prawników zapomniał, że dopiero po ogłoszeniu
      upadłości zaczyna się zabawa- spieniężanie majątku, podział kasy i takie klocki.
      Można się pieniaczyć, zaskarżać, majątek się wycenia... Dwa do trzech... chyba
      już nie miesięcy :D
    • Gość: Maria Majchrowski czyli rządy mafii i aferzystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:35
      brrrr
      • kotik_38 Re: Majchrowski czyli rządy mafii i aferzystów 21.11.06, 20:24
        Pani Mario, zimno pani. Kandydat Terlecki Panią ogrzeje, ale on lubi raczej
        nastolatki....
    • tasmy.prawdy <a href="http://tasmyprawdy.blox.pl/html" target="_blank">tasm 21.11.06, 18:22
      każdy powinien to usłyszeć! Ściągnijcie tą rozmowe i sami wyciągnijcie wnioski
      • kotik_38 czy Terlecki zalegalizuje? 21.11.06, 19:49
        Mnie natomiast interesują zupełnie inna kwestie. Jesli kandydat Terlecki
        opierając się na swych bogatych doswiadczeniach z młodości zalegalizuje w
        Krakowie dragi (przynajmniej te lekkie), seks z nieletnimi i profilaktyczne
        obijanie żon i dzieci (w celach oczywiście jak najbardziej wychowawczych) oraz
        donosicielstwo na najbliższych, to z pewnością może liczyć na moje poparcie.
    • kotik_38 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 19:39
      czy kandydat Terlecki zapewni to wszystko co królewskie? Mam poważne
      wątpliwości. Niestety twoje propozycje haseł wyborczych nie znalazły się wśród
      propozycji haseł sztabu kandydata Terleckiego :(
      • jarek2m Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 20:07
        Brukowiec Fakt napisal dzisiaj piekny artykul o naszym preziu:
        nobe.co.uk/jp/faktsmall.jpg
        • kotik_38 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 20:17
          Słusznie zauważyłeś "brukowiec". Cóż nie dziwi mnie że i oni właczyli się w tą
          brudną kampanię, aby szmatławiec zszedł z kiosków. Ja zastanawiam sie tylko czy
          sztab wyborczy kandydata Terleckiego wykupi cześc nakładu, aby nieodpłatnie
          rozdać go Krakowianom tak, jak dostarczali do domów Gazetę Polską, by pogrążyć
          prezia, jak napisałeś.
          • gniewko_syn_ryba Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 20:44
            Skoro to wszystko kłamstwa, to dlaczego JM nie pozywa GP i F ???... Chyba jako
            profesór od doktryn prawnych wie jak to się robi, a gdyby nawet nie, to ma
            przecież do pomocy Oklejaka...

A taśmy, może zbadaliby specjaliści ?...
            • kotik_38 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 20:51
              A może po prostu nie ma na to teraz czasu. Na pewno jest juz tym wszystkim
              zmęczony, ile w końcu można ciągle o tym samym, było to już przed I turą, jest
              i teraz. Poza tym nie może sie sprawą zająć teraz w trybie wyborczym, bo to nie
              są "oficjalnie" twierdzenia sztabu kontrkandydata, ale kalumnie wylewane przez
              Pana Stechnija i propagandowe tuby PiS-u. Po wyborach przyjdzie pewnie na to
              czas, ale na zmudnej drodze powództwa cywilnego, pozdrawiam.
              • jarek2m Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 20:55
                co za naiwnosc... ehhh
              • ecichon Zmęczony, biedaczek i nie ma czasu :-))) 21.11.06, 21:00
                kotik_38 napisał:

> A może po prostu nie ma na to teraz czasu. Na pewno jest juz tym wszystkim
                > zmęczony, ile w końcu można ciągle o tym samym

Ha, ha, ha!
                Jak zmęczony to niech idzie na emeryturę. Nieźle wzbogacił swoją szkołę kosztem
                miasta więc ma za co żyć do końca swych dni.
                I nie ma czasu opowiedzieć choć raz jak to możliwe, że prowadził żulerskie
                pertraktacje z szemranymi typami. Jak złodziej ze złodziejem - tak to brzmi!
                • kotik_38 Re: Zmęczony, biedaczek i nie ma czasu :-))) 21.11.06, 21:09
                  Czy Ty uważasz naprawdę, że Terlecki będzie lepszy? I że Kraków będzie się
                  rozwijał, a nie beda nim wstrząsać polowania na czarownice i tworzył sie nowy
                  jeszcze bardziej żarłoczny układ, tak jak to się dzieje w całej Polsce.
                  Krakowska Szkoła Wyższa to przykład raczej na zdolności sprawnego zarządzania i
                  bogacenia się. Nie ma nic złego w bogaceniu się, to tylko PiS wam wmawia, że
                  musi być po równo, Polska solidarna i siermiężna i Pany z PiS-u, które im coś
                  załatwią, bo nałożą wieksze podatki na przedsiębiorców. Jeśli Majchrowski jest
                  złodziejem, jak piszesz, to złóż doniesienie do prokuratury.
                  • gniewko_syn_ryba Re: Zmęczony, biedaczek i nie ma czasu :-))) 21.11.06, 21:43
                    kotik_38 napisał:

> Czy Ty uważasz naprawdę, że Terlecki będzie lepszy? I że Kraków będzie się
                    > rozwijał,

Zadałem sobie trud przeczytania programu Terleckiego i okazuje się on całkiem
                    sensowny - metro, wyprowadzenie administracji i biznesu z centrum itp. A jaki
                    "rozwój" proponuje JM ? Galeria Sukiennice, UFO na forcie św. Benedykta i
                    20-metrowa hotelo-galeria na moście między Kazimierzem, a Podgórzem ?... Niech
                    on se to w swoim Sosnowcu stawia...

a nie beda nim wstrząsać polowania na czarownice

Ciekawy eufemizm na ściganie przestępstw...
              • gniewko_syn_ryba Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 21:36
                kotik_38 napisał:

> A może po prostu nie ma na to teraz czasu. Na pewno jest juz tym wszystkim
                > zmęczony,

Jeśli takie sprawy go męczą, to może powinien zrezygnować ?... Bo w zdominowanej
                przez PO i PiS radzie czekają go znacznie trudniejsze przejścia... ;)

> są "oficjalnie" twierdzenia sztabu kontrkandydata, ale kalumnie wylewane przez
                > Pana Stechnija i propagandowe tuby PiS-u. Po wyborach przyjdzie pewnie na to
                > czas, ale na zmudnej drodze powództwa cywilnego, pozdrawiam.

Pożyjemy-zobaczymy... ;))) Już 1 sprawę w trybie wyborczym przegrał... ;)))
            • kotik_38 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 20:58
              I nie zapominaj, że media można kupować, zwłaszczaj ak się ma pieniądze, duże
              pieniądze, takie jak ma PiS. Zobacz jak wygląda obecnie kampania BTL i medialna
              Terleckego, a jak cieniutko przędzie Majchrowski. Tu sa zaangażowane ogromne
              środki z centrali i dobrze opłacani specjalisci od brudnego PR.
              • ecichon Prawda o kandydacie SLD wychodzi wreszcie na jaw! 21.11.06, 21:05
                Majchrowski cienko przędzie bo coraz więcej faktów z jego przeszłości wychodzi
                na jaw.
                Już dłużej nie udało się blokować sprawy taśm, sprawy przekrętów przy sprzedaży
                gruntów, sprawy szemranego otoczenia Majchrowskiego, sprawy jego członkostwa w
                SLD, poręczenia za Sobótkę, mętnych interesów z Likusami, wreszcie sprawy jego
                braku kultury i zwyczajnego chamstwa nie mających nic wspólnego z wizerunkiem
                kreowanym za ciężkie pieniądze przez partyjnych speców.
                • kotik_38 Re: Prawda o kandydacie SLD wychodzi wreszcie na 21.11.06, 21:17
                  Mijasz sie z prawdą. Majchrowski nie jest kandydatem SL. Sam Majchrowski nie
                  przędzie cienko, bo należy do najbogatszych samorządowców w Polsce. To że
                  cienko przedzie jego kampania jest kewstią limitów na kampanie wybroczą. Poza
                  tym posługujesz sie stylem z Gazety Polskiej wiążąc w jakiś przedziwny sposób
                  sprawy zupełnie z sobą niepowiązane.

Ale cóż jaka partia i jej przywódcy, tacy i jej wyznawcy... .
                • icoto Re: Prawda o kandydacie 21.11.06, 21:33
                  ecichon napisała:
                  ...
                  > Majchrowski cienko przędzie bo coraz więcej faktów z jego przeszłości
                  wychodzi
                  > na jaw....
                  yes, yes ,yes wreszcie wyszło na jaw ,że mając ksywe Pies za młodu używał i
                  rozpowszechniał dragi rozmaite ,współżył z małolatami ,podpalił nawet krużganki
                  klasztoru za co siedział ,Przy ul. Grodzkiej w zrujnowanej, przeznaczonej do
                  wyburzenia oficynie
                  regularnie spotykała się 14-osobowa grupa hipisów w tzw.
                  hip-chatce. Tam wąchano klej, uprawiano wolną miłość z nieletnimi. Hipisi
                  otaczali opieką nieletnich uciekinierów z domów rodzinnych, udzielali im
                  schronienia; rodzice szukając dzieci, odwoływali się do pomocy milicji. Nic
                  dziwnego, że MO inwigilowała to środowisko, które na dodatek oskarżano o
                  obrazę moralności (nagie kąpiele w fontannie na Rynku, stosunki płciowe w
                  miejscach publicznych. Potem doszły fałszerstwa recept lekarskich i włamania
                  do aptek. Bywało, że pod wpływem środków odurzających i alkoholu byli
                  sprawcami różnych wybryków, np. mycia nóg w ciepłym moczu.
                  ...i tylko niektórzy z szarej sieci wykształciuchy twierdzą ,że to o innego
                  kandydata chodzi.
                  • kotik_38 Re: Prawda o kandydacie 21.11.06, 21:47
                    No cóż to jest własnie ta druga strona medalu, o której pisałem już wcześniej.
                    Takie są niestety głosy o pretendencie na urząd prezydenta. Najgorsze jest to,
                    że z forum zniknęła już merytoryczna ocena programów kandydatów, ich
                    rzeczywistych dokonań i planów rozwiązania problemów tego miasta. Wybory się
                    skoncza a my nadal bedzimy musieli tutaj żyć. Ale od wyboru zależeć będzie
                    przyszłość tego miasta. Pytanie czy postawimy na stabilizację i rozwój(może nie
                    taki jakbyśmy chcieli, ale jednak rozwój), czy na palenie czarownic, wojnę na
                    teczki, podsłuchy, inwigilację, zawłaszczanie i dalszą centrlizację władzy oraz
                    ograniczenie roli samorządów.
                    • tasmy.prawdy alternatrywa:palenie czarownic lub stabilny rozwój 21.11.06, 22:12
                      Narzekasz na zanik merytorycznej dyskusji a sam sprowadzasz dyskurs do najgorszych propagandowych klisz.
                      Przywiązanie do kandydata przysłania Ci fakty: Majchrowski uczestniczył w działaniu na szkodę miasta. Sposób w jaki uzgadniał stanowisko ze starym kumplem Stechnijem mówi sam za siebie. Polecam posłuchanie (link na tasmyprawdy.blox.pl/html, blogu poświęconym tej sprawie) może spadną Ci klapki z oczu.
                  • gniewko_syn_ryba Re: Prawda o kandydacie 21.11.06, 21:48
                    Hehehe, ale sensacje, o których sam Terlecki wielokrotnie mówił bez ukrywania
                    niczego... ;))) Majchrowski w młodości to pewnie był wzorowym uczniem i takimż
                    działaczem ZMS...? ;)))
                    • kotik_38 Re: Prawda o kandydacie 21.11.06, 22:01
                      Niestety, ale mijasz sie z prawdą. Terlecki mówił o sobie, ze był
                      kontestatorem, hippie, uczestnikiem marca 1968, później działaczem opozycji.
                      Nie wspominał o uzaleznieniu od narkotyków i alkoholu, wspołżyciu z nieletnimi,
                      sadystycznych skłonnościach, także i o tym że był pacjentem szpitala
                      psychiatrycznego w Kobierzynie. Z dumą natomiast podkreśla ujawnienie swojego
                      ojca Olgierda Terleckiego jako TW.

No cóż ojciec chroniłjak mógl swojego kochanego syna, który okazał sie tak
                      niewdzięczny...

Jeśli chodzi o programy to weryfikuje je czas. Większość wskazywanych przez
                      ciebie rozwiązań Terleckiego to fantasmagorie, nie mające żadnego odniesienia
                      do rzeczywistości (przynajmniej nie w tym stuleciu).
                      • gniewko_syn_ryba Re: Prawda o kandydacie 21.11.06, 22:14
                        kotik_38 napisał:

> Niestety, ale mijasz sie z prawdą. Terlecki mówił o sobie, ze był
                        > kontestatorem, hippie, uczestnikiem marca 1968, później działaczem opozycji.
                        > Nie wspominał o uzaleznieniu od narkotyków i alkoholu

A był uzależniony ?...

, wspołżyciu z nieletnimi,

Wbrew ich woli ???...
                        >
                        > sadystycznych skłonnościach

??????????????????????? :-00000000000000000

, także i o tym że był pacjentem szpitala psychiatrycznego w Kobierzynie.

A był ?...

> Jeśli chodzi o programy to weryfikuje je czas. Większość wskazywanych przez
                        > ciebie rozwiązań Terleckiego to fantasmagorie, nie mające żadnego odniesienia
                        > do rzeczywistości (przynajmniej nie w tym stuleciu).

No cóż, bez tych "fantasmoagorii" wychodzą potem regionalne dworce utobusowe,
                        które już w momencie otwarcia są za małe... ;-/// Poza tym ja wymieniłem 2
                        punkty z programu Terleckiego - ile z nich stanowi "większość" ?... ;-PPP
                      • twprezydent G... prawda 21.11.06, 22:16
                        kotik_38 napisał:

> Niestety, ale mijasz sie z prawdą. Terlecki mówił o sobie, ze był
                        > kontestatorem, hippie, uczestnikiem marca 1968, później działaczem opozycji.

I prawdę mówił w przeciwieństwie do komunistycznego karierowicza z Sosnowca.

> Nie wspominał o uzaleznieniu od narkotyków i alkoholu

Bo to nieprawda. To, że pił i zażywał czasem dragi nie oznacza uzależnienia.
                        Fakt, że skończył nie w rynsztoku a jako profesor UJ i kandydat na prezydenta
                        najlepiej świadczy o tym, kim jest!

> wspołżyciu z nieletnimi

Dymał cię jak byłeś nieletni czy to kolejne "rewelacje" esbeków z waszego
                        sztabu SLD?

> sadystycznych skłonnościach

Strasznym był sadystą. Zwłaszcza wobec komuchów - wydłubywał im oczy i
                        przypiekał żywym ogniem. Czasem wkładał ich też do akwariów z piraniami! W
                        czasie tych tortur urządzał kanibalskie uczty i współżył z nieletnimi.

> także i o tym że był pacjentem szpitala psychiatrycznego w Kobierzynie.

A co masz przeciw ludziom, którzy korzystali z pomocy lekarzy neurologów i
                        psychiatrów? To trędowaci? Chcesz ich pozbawić poraw wyborczych i eksterminować?

> Z dumą natomiast podkreśla ujawnienie swojego
                        > ojca Olgierda Terleckiego jako TW.

Bez dumy ale tu pokazał, że koneksje rodzinne czy przyjacielskie nie wpływają
                        na jego decyzje. Ujawnił prawdę tak, jakby to dotyczyło obcego człowieka.
                        Majchrowski pewnie spaliłby teczkę tatusia i ukrył sprawę a Terlecki zachował
                        się wspaniale. Pokazał, że najpierw obowiązek naukowca a potem rodzinne
                        sentymenty.

> No cóż ojciec chroniłjak mógl swojego kochanego syna, który okazał sie tak
                        > niewdzięczny...

Nie, ojciec kapował za kasę na swojego ukochanego syna i innych ludzi pomagając
                        bezpiece. A że był osobą publiczną to podlega ujawnieniu jak inni tacy
                        konfidenci.
                        Tak się użalasz nad donosicielem? Masz podobne doświadczenia?
                        • kotik_38 Re: G... prawda 21.11.06, 23:05
                          Przykro mi to napisać, ale po prostu pier...sz brednie. Na takim poziomie
                          niebede z tobą dyskutował.
                      • koola_w_plot Re: Prawda o kandydacie 21.11.06, 22:41
                        Kotik38 napisałeś o sadystycznych skłonnościach kontrkandydata Majchra , więc
                        piszę teraz do moderatora i do innych osób, niech Kotik38 wyjaśni to przed sądem
                        (internet nie jest anonimowy i łatwo jest cię namierzyć).

Odechce ci się w tedty bajdurzyć na forum. Nie dyskutujcie z tym przydupasem i
                        lokajem Majchrowskiego. Niech zdycha pod płotem z kilkoma wyrokami sądowymi...
                        • kotik_38 Re: Prawda o kandydacie 21.11.06, 23:07
                          Bardzo się przestrszyłem...

o tych skłonnościach pisała Olga Kora Jackowska w książce podwojna linia zycia,
                          Wydawnictwo Iskry 1998
                          • koola_w_plot Re: Prawda o kandydacie 21.11.06, 23:10
                            Nie wystraszyleś się? To masz jak w banku. Jutro idę do prokuratury z
                            doniesieniem o oszczerstwo. Jeszcze ci bokiem wyjdzie posiadanie internetu.
                            Przydupasie majchrowskiego.
                            • kotik_38 Re: Prawda o kandydacie 22.11.06, 00:14
                              Mierz czyny na zamiary.... .
                              • koola_w_plot Re: Prawda o kandydacie 22.11.06, 00:26
                                Już zmierzyłem kotika38 i wychodzi mi że parę stowarzyszeń zostanie sądownie
                                obdarowanych przez niego pokaźnymi kwotami
                            • icoto koola_w_plot obiecał 22.11.06, 14:03
                              koola_w_plot napisał:

> Nie wystraszyleś się? To masz jak w banku. Jutro idę do prokuratury z
                              > doniesieniem o oszczerstwo. Jeszcze ci bokiem wyjdzie posiadanie internetu.
                              > Przydupasie majchrowskiego

Jak tam doszedłeś już do prokuratury - opowiedz jak Cię tam przyjęto ?
      • koola_w_plot Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 22:35
        kotik38 ty jesteś Jacek Majchrowski, przyznaj się
        • tasmy.prawdy fragment "taśm prawdy" 21.11.06, 22:42
          fragment "taśm prawdy":
          "Stechnij: Ty jesteś prezydentem k..., a nie harcerzykiem k...

Majchrowski: No tak masz rację

Stechnij: Nagwizdają ci k.... Wszyscy."

Nie dawajmy przyzwolenia na zło. Pokażmy im że jednak mamy coś do powiedzenia!
        • kotik_38 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 23:10
          Nie,nie jestem. Nawet nie jestem jego hura zwolennikiem, najbardziej podobał mi
          sie jako kandydat Tomsz Szczypiński, którego bardzo cenie za kulturę, program
          i poziom prowadzenia kampanii wyborczej.
          • koola_w_plot Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 23:18
            Kotik38 to kim jesteś w końcu? majchrem, czy Sularzem? zdeklaruj się, ogłoś to,
            powiedz znajomym. Decyzja należy do Kotika - Szmalcownika
            • kotik_38 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 22.11.06, 00:12
              Jestem zwolennkiem liberalizmu gospodarczego, poszerzania roli samorządów,
              normalnym człowiekiem. Nie zacietrzewionym tak jak ty bojówkarzem PiS-u, ktory
              najchetniej widział by mnie w obozie koncentracyjnym.

• koola_w_plot Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 22.11.06, 00:24
                Uderzasz w wysokie tony, znaczy, że boisz się. I tak ma być! Musisz wiedzieć i
                przekonać się w sądzie na własnej skórze, że nie wolno publicznie chlapać co ci
                "ślina Majchrowskiego" na język przyniesie.
                • kotik_38 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 22.11.06, 00:32
                  Synku, idź już spać, boś strasznie podenerwowany. Takich nazi, jak ty w swoich
                  czasach punkowych kasowaliśmy na pęczki.... Niech ci sie przysni, że twój
                  moralny kandydat wygrał. Ale to bedzie tylko sen....
                  • koola_w_plot Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 22.11.06, 00:39
                    Odpowiem tak: "Takich jak ty, czerwonych, w latach 80 kasowaliśmy na snopki".

Śnij dobrze o tym jak zapracować na stowarzyszenia, domy dziecka i co tam
                    zarząda sąd
                    • icoto Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 22.11.06, 13:57
                      koola_w_plot napisał:

> zarząda sąd

Oj chyba coś nie ładnego chcesz zrobić z Sądem ? Nie jestem jasnowidzem ale w
                      Twoim przypadku możesz mieć do czynienia z CBŚ
    • kotik_38 Krótka pamięć Rokity? 21.11.06, 20:03
      Mnie natomiast frapuje bardzo krótka pamięć Rokity (zwolennicy PiS nazywają to
      pragmatyzmem). Kilka tygodni temu Jaś był bardzo dręczony przez
      obecnych "kolegów" i oskarżany o tzw. inwigilację prawicy. Teraz jest im bardzo
      oddany wspierając kandydata PiS, Terleckiego. Czy to krótka pamięć Jasia, czy
      też Pan Terlecki znalazł w IPN-ie jakieś kwity na Jasia, a Wódz Jarosław
      pogroził paluszkiem?
    • eeeee1 Re: Motel Krak, nagranie w internecie i wybory 21.11.06, 22:48
      "trzydziestego k... wyjezdzam, wiec moge k... udac, ze mnie k... nie ma"

:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka