Dodaj do ulubionych

Kto kupił mieszkanie w Salwator Tower?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:20
Witam wszystkich, o naszej wieży niewiele na forum, a z ponad 120 mieszkań do
sprzedania mają tylko dwa, które zostawili na koniec. Szukam sąsiadów, a
także ciekawa jestem opinii osób które odebrały mieszkania w salwatorze w
ostatnim roku. Na co trzeba zwrócić uwagę przy odbiorze, jak wygląda
administrowanie budynkami i jakie są koszty. Proszę tylko o rzeczowe opinie,
bo że salwator jest do kitu przeczytałam w wielu wątkach. Na szczęście jeżeli
chodzi o wieżę to tu nie dali ciała, ja mam termin w umowie czerwiec
przyszłego roku a już wiadomo że odbiór będzie na początku przyszłego roku.
Wszystkim życzę powodzenia i samych tak udanych inwestycji
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Burżujka IP: *.betanet.pl 22.11.06, 23:45
      • Gość: wujo Re: Burżujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:54
        E tam od razu burżujka. Pamietam jak na początku sprzedaży te mieszkania za
        jakieś trzy kawałki z hakiem można było nawet kupić. Teraz to za tyle można się
        w Wieliczce rozglądać.
        • Gość: kr Re: Burżujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:46
          Albo w Krakowie dom postawić.
          • berberys66 Re: Burżujka 21.03.07, 09:31
            czy burżujka?
            na całym świecie w blokowiskach mieszka biedota
            rowniez intelektualna
          • Gość: zwierzyniecki Re: Burżujka IP: *.crowley.pl 12.09.07, 15:56
            > Albo w Krakowie dom postawić.
            dupa jaś. chyba bez dachu i plotu.
    • Gość: ligia Re: Kto kupił mieszkanie w Salwator Tower? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:28
      Ja kupiłam:-) I w umowie mam marzec 2007, ale podobno ma byc gotowe pod koniec
      stycznia. Już byłam na opomiarowaniu chaty, mieszkania są gotowe, została część
      rekreacyjna.
      • Gość: Bożena Re: Kto kupił mieszkanie w Salwator Tower? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:22
        Ja opomiarowanie będę miała dopiero w czwartek więc bardzo jestem ciekawa
        Twoich doświadczeń i spostrzeżeń. Czy wszystko było ok? Jak jakość prac,
        zgodność z projektem, czy ściany proste, instalacje tam gdzie miały być? Jak
        podobają Ci się części wspólne?
        pozdrawiam
        • Gość: erdus Re: Kto kupił mieszkanie w Salwator Tower? IP: 212.144.114.* 12.12.06, 16:51
          części wspólne to śmiesznie brzmi! Generalnie nie widziałem tak fajnie
          zrobionego apartamentowca. Moje mieszkanie może nie było najdroższe i
          najbardziej wypasione (1piętro) ale generalnie nie ma to większego znaczenia bo
          w każdym calu jest tam pieknie a cena którą zapłaciłem z początkiem roku zabawna:)
          Myśle że nie ma osoby która mogła by narzekać.
    • pelasia77 Re: Kto kupił mieszkanie w Salwator Tower? 08.01.07, 20:04
      Witam przyszłych sąsiadów z wieży. Założyłam dla nas Forum prywatne:
      Fora prywatne -> Społeczeństwo -> Osiedla, wspólnoty
      Zapraszam wszystkich sąsiadów do dyskusji o naszym przyszłym domku.
      • pelasia77 Re: Kto kupił mieszkanie w Salwator Tower? 08.01.07, 20:05
        Poprawiam się, dostep do forum prywatnego:
        Fora prywatne -> Społeczeństwo -> Osiedla, wspólnoty -> SALWATOR TOWER
        • Gość: filip Centrum Sportowe IP: *.icm.edu.pl 12.03.07, 18:44
          Czy macie jakieś info o centrum sportowym w Towerze?
          • Gość: jakub Re: Centrum Sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:07
            To będzie typowe City Spa. Basen, sauny, jacuzzy, siłownia. Po za tym Mini
            golf, tenis itp. Widzę to codziennie z okna biura.
            • Gość: jarek Re: Centrum Sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 21:48
              I kawiarnia i fryzjer i kort i mini golf - ale bajka! I nikt nikomu nie
              wypowiedział umów................. Pozdrawiam sąsiadów!
              • Gość: Damian Re: Centrum Sportowe IP: *.eranet.pl 13.03.07, 22:18
                W Londynie mieszkałem na Carnaby w podobnym apartamentowcu. Za granicą to standard.
                • Gość: :) dasz wlape to spoza budynku tez wejdziesz IP: *.betanet.pl 13.03.07, 22:34
                • Gość: filip Re: Centrum Sportowe IP: *.icm.edu.pl 20.03.07, 21:04
                  udało mi się dowiedzieć że otwarcie już za 1,5 miesiąca. Pozdrawiam sąsiadów!
                  • Gość: tower man Re: Centrum Sportowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 18:18
                    ja tez mam nadzieje ze w tym roku nam to oddadzą
                    • Gość: janek Re: Centrum Sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:53
                      Witam wszystkich sąsiadów! Też już jestem po opomiarowaniu, rekraację
                      skończyli - tak więc gotowe przed terminem. Nie rozumiem pesymizmu przedmówcy,
                      nie ma żadnego ryzyka przekazania kluczy w terminie, nie mówiąc już o tym roku.
                      Mam jednak jedno zastrzeżenie, napis na wieży dla mnie jest za duży. Nie to
                      żeby przeszkadzał mi wogóle, bo nie lubię narzekać ale on dla mnie nie trzyma
                      proporcji do wielkości budynku! Nie mogę doczekać się przeprowadzki!
                      • Gość: kalina Re: Centrum Sportowe IP: *.eranet.pl 22.03.07, 22:51
                        A po ile płaciłeś? Ja się trochę późno zebrałem i kosztowało mnie to 7000 za
                        metr. Ale to i tak chyba dobrze bo teraz słyszałem że po 12 000 sprzedają ten
                        ostatni apartament. Cóż...za luksus się płaci.
                      • Gość: piętrus16 Re: Centrum Sportowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:19
                        Napis to jedno ale co powiesz na radiacje z anten na dachu?
                        • Gość: janek Re: Centrum Sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 22:07
                          Ja po 8000, ale wolałem kupić jak budowa była zaawansowana, teraz bez problemu
                          dostałbym 11000 ale nie chcę sprzedawać bo miejsce jest idealne a standardem
                          budynek nie ma równych w Kraku. Co do anten to przynajmniej jak na razie nie ma
                          żadnej na budynku tylko pytanie czy jeszcze czegoś nie zamontują? Budynej
                          najwyższy w okolicy więc napewno sieci komórkowe będą chciały się zainstalować!
                          Pożyjemy zobaczymy...
                          • Gość: liwia Mam klucze! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.03.07, 20:06
                            A ja kilka dni temu odebrałam kluczyki do mieszkania!
                            Nie ma na razie prądu:-( ale klucze są.

Pozdrawiam sąsiadów
                • Gość: aurora Re: Centrum Sportowe IP: *.unregistered.net.exatel.pl 10.04.07, 13:00
                  Ponoć mają mieć super sprzęt - jak w parku wodnym. Fajnie bo bliżej centrum i z
                  pewnością taniej.
                  • Gość: kalina Tower - mieszkanie IP: *.eranet.pl 12.08.07, 13:25
                    chciałam się pochwalić ze już mieszkam. Może nie jest to ostatnie piętro bo na
                    to mnie stać nie było, ale nie narzekam i bardzo sie cieszę.
                    mam też pytanie. Czy ktoś z Was sie orientuje kiedy ruszy fryzjer na dole?
                    Pozdrawiam
                    • stroszek69 Re: Tower - mieszkanie 13.08.07, 11:26
                      hej blokersi !
                      co tam fryzjer, nie ma jak ogródek przy domu. no i ten wasz
                      baner "SALWATOR TOWER" (?). ktoś z was uwierzył, że mieszka na
                      Salwatorze? w każdym wypadku pozdrawiam z Salwatora. stąd Tower
                      widzi niestety tylko moje leciwe auto na podjezdzie ;)
                      • Gość: R garaż IP: *.citynet.pl 13.08.07, 20:25
                        a może ktoś chętny do wynajęcia garażu (miejsca) pod nasza wieżą??
                        • Gość: Iwona Re: garaż - poszukuje wynając 1 miejsce w garażu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 16:09
                          Poszukuję pilnie wynając miejsce garażowe w garażu podziemnym w
                          Salwator tower. Kontakt idudek@vp.pl PILNE!
                      • Gość: justow Re: Tower - mieszkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:49
                        No i po co się odzywasz baranie...
                        • Gość: R garaż IP: *.citynet.pl 13.10.07, 19:40
                          ktoś chętny do wynjęcia miejsca pod Tower?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka