xyz_xyz_xyz 28.11.06, 21:18 Choć nie mnie wypada to pisać, Weronka to niezła laseczka. Czego nie można powiedzieć o kimś, kto ma z 60siat, wyglada na 70siat, mysli ze ma 30sci a zachowuje sie jakby miala 10. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.tusek Re: Kto widział ten wie 28.11.06, 21:32 xyz_xyz_xyz napisała: > Choć nie mnie wypada to pisać, Weronka to niezła laseczka. prawde mowi, dac jej wodki ;-)) > Czego nie można powiedzieć o kimś, kto ma z 60siat, no, chyba ze te siaty wypchane stowkami $$$ Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Tarło??? 28.11.06, 21:38 lepiej zajmij sie holandią i okolicami, "piękna pani laseczko". Trzeba było zapodać, ze ma to być przegląd forumowych dup, a nie spotanie "intelektualistów z bożej łaski". Taka swoista "burza mózgów" od drugiej strony,! Udział w tarle bowiem nie leżał w sferze moich zainteresowań!!! Jeszcze jedno nieporozumienie, ale na swiecie tak to bywa, niestety..... Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Tarło??? 28.11.06, 21:41 Ale ona tu nie pasuje i sie dziwie ze jeszcze nie dostala bana ale to moze i dobrze bo nie bylo by z kogo sie wysmiewac :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Tarło??? 28.11.06, 21:42 Kiko, co za agresja, co za wulgarność. jaki "przegląd forumowych dup"? Pisząc "kto widział" miałam na myśli Weronkę, bo ciebie widzieli wszyscy na zdjęciu tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 [...] 28.11.06, 21:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Tak na zakończenie 28.11.06, 22:05 jestescie siebie nawzajem warci, zasługujecie na siebie - xyz, polski, q., weronka i wam podobni... Postarajcie się lepiej nie odpowiadać na moje posty, bo jak na razie coś wam z tym ciężko idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Tak na zakończenie 28.11.06, 22:08 postaramy sie natychmaist jak przestaniesz pisac to my przestaniemy odpowiadac w innym wypadku czujemy sie zobligowani do tego zebys sie nie czula samotna i odzucona 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Tak na zakończenie 28.11.06, 22:08 To ich moze nie pisze bedzie prosciej i zdecydowanie ładniej na FK !! Odpowiedz Link Zgłoś