Gość: Ania IP: *.st.kolornet.pl 28.11.06, 23:17 Gdzie się można zabawić w Sylwestra, jeżeli nie jest się w związku. Czy coś takiego ktos organizuje???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazdaa :D Re: Mozna zabwic sie w domu :D IP: 81.219.150.* 02.12.06, 22:56 właśnie, domówki są najlepsze :P albo na jakiejś imprezce ze znajomymi, ale nie tak, że same pary są, bo wtedy tak jakoś drętwo i nie ma zabardzo z kim pogadać, każdy tylko z partnerem czy partnerką siedzi, tylko po prostu wyskoczyć gdzieś z paczką znajomych, zabawić się, pogadać, a przede wszystkim przywitać Nowy Rok. A tak przy okazji, to ciekawi mnie jak wyglądaja takie imprezy sylwestrowe w podkrakowskich klubach, wiem ze co roku w Energy robią, moze sie tam kiedys wybiore na sylwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sylwester dla singli? IP: 81.219.150.* 02.12.06, 23:06 A co? Sylwester jest dla tych, którzy są w związkach? Pierwsze słyszę... :) Ja jakoś nie jestem, a sylwestra spędzałem np. ze znajomymi, a po drugie, to jeśli już tak bardzo zależy komuś na tym, żeby iśc z partnerem bo np. idziesz na jakiś bardziej oficjalny bal, gdzie trzeba iść z osobą towarzyszącą, to nic nie stoi na przeszkodzie zeby isc np. z kolegą, przecież to do niczego nie zobowiązuje. Wydaje mi się, że najlepiej z ekipą znajomych kolegów i koleżanek pożegnać stary, a przywitać Nowy Rok. Nie ma to jak jakiś melanżyk w wynajętym lokalu, tylko oczywiście ważne jest zeby zachować tzw. umiar i nie przesadzić :P Aha, a po trzecie... to udanego Sylwestra, miejmy nadzieje że Nowy Rok będzie lepszy od starego. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
madzix255 Re: Sylwester dla singli? 03.12.06, 15:50 gorzej jak twoi znajomi maja tez innych znajomych i ida z nimi na impreze a aciebie zostawiaja samego i lipa....biala sala zostaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sylwester dla singli? IP: 81.219.150.* 04.12.06, 22:12 no w sumie masz rację... Ale to każdy jeden musiałby iść np. do innych znajomych, ale czasem można się gdzieś do kogoś wbić np., ja kiedyś np. mogłem wziąc kogos ze sobą na impreze do kumpli (no ale oni lokal wynajeli wiec wiadomo, jakby robil w domu to by bylo z tym gorzej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Sylwester dla singli? IP: *.centertel.pl 29.12.06, 11:54 sylwester trendz naughty night. to bedzie genialna balanga Odpowiedz Link Zgłoś
rav290 Re: Sylwester dla singli? 22.01.07, 22:21 Szkoda ze dopiero teraz sie zalogowalem.W Sylwestra bylem z kilkoma znajomymi (kolezanki tez) na rynku,a pozniej wbijamy sie do jakiegos klubu,np Roentgena..,i jak co roku jest swietnie.Pozdrawiam Rafal Odpowiedz Link Zgłoś