Dodaj do ulubionych

zwłoki dla studentów AM

04.12.06, 17:04
Witam chciałem się zapytać, gdzie i w jaki sposób moge oddac zwłoki dla akademi medycznej (jeszcze za zycia ) ile płacą, i czy sa jakies kryteria.dodam ze jestem z krakowa wiec pewnie oddawałbym na AM na UJocie.
Obserwuj wątek
    • Gość: '888 Re: zwłoki dla studentów AM IP: *.bj.uj.edu.pl 04.12.06, 17:07
      to chyba tak jak z organami - można je tylko ofiarować.
    • Gość: zuzia Re: zwłoki dla studentów AM IP: *.187.224.13.ip.airbites.pl 04.12.06, 22:32
      Musisz sie wydepilować - najlepiej jeszcze za życia ! :)
    • Gość: hic Re: zwłoki dla studentów AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 06:41
      to jest szansa dla takich bo choc po smierci odegraja jakąś pozytywną role
    • tgif Re: zwłoki dla studentów AM 05.12.06, 07:28
      Zarobisz znacznie wiecej jak bedziesz sprzedawal detalicznie a nie hurtowo np:
      nereczke, lewe plucko, oko jedno albo i dwa, ze o innych organach nie wspomne.
      Dlugiego zycia w dobrobycie zycze.
      • zielonki Re: zwłoki dla studentów AM 05.12.06, 10:10
        Detalicznie, nie detalicznie, ale można ciała dawać w całości przez wiele lat.
        Można nawet dostać pracę w politycznej oraganizacja, choć tą już też czuć trupem.
    • Gość: student AM Re: zwłoki dla studentów AM IP: *.crowley.pl 05.12.06, 20:10
      Jestem zainteresowany.
      Opisz stan, przebieg, wypadkowość.
      Tylko wrzuć jakieś zdjęcie, bo kota w worku nie kupię!
      • peteen Re: zwłoki dla studentów AM 05.12.06, 20:12
        ty zboczku...
        ;c)

chcesz odtwarzać po rozłożeniu na części, czy po twojej sekcji będzie już
        całkiem do siebie niepodobny?
    • Gość: Wypatroszyciel Re: zwłoki dla studentów AM IP: *.crowley.pl 05.12.06, 21:50
      Możesz oddać zwłoki w samej aulii. Nie rób tylko tego w nocy. Zaśmierdną do
      rana.
    • Gość: gosc Re: zwłoki dla studentów AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 17:15
      mozesz oddac zwloki w zapisie testamentowym za darmo , za to nie placa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka