Dodaj do ulubionych

spod samiuśkich tater

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:47
trudny durno pise,
łoj nie radze cytać,
bo to pierdy łyse.

Obserwuj wątek
    • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 11:39
      Hej! l i l a b a j po tej stronie
      Na górola tkwie "ogonie"
      I wolałabym ogromnie
      Gdyby pierdział trochę skromniej...
      • kikoo1 jo tyz! 09.12.06, 11:44
        Pozdro!!!
        • Gość: l i l a b a j Co Ty tyz?! IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 11:49
          Chces na kzyz?!
          • qoobaq Re: Co Ty tyz?! 09.12.06, 11:52
            nie przejmuj sie; koko nie czyta tego na co odpowiada, nie czyta tego co wkleja
            i nie rozumie tego co pisze ani co kopiuje.
            Koko, jakbys byla jeszcze troche glupsza to trzeba by cie bylo podlewac dwa razy
            w tygodniu
            • kikoo1 Re: Co Ty tyz?! 09.12.06, 11:58
              qubek to taka niecnota
              aż z UKju poliglota
              i choć ponoć zna języki
              ciagle robi strasne byki,
              a do tego chamior wielki,
              lubi łyknąć se z butelki
              od rana...
              oj, dana etc.....
              • boldhead ja piernicze....lekarza!!!! 09.12.06, 12:00
                to juz prawdziwa dezintegracja...wszystkiego.
                macica mi wypada jak czytam cos takiego...
                • kikoo1 Re: ja piernicze....lekarza!!!! 09.12.06, 12:04
                  idz se prędko do dochtora,
                  bo macica twoja chora!
                  Pokaż wraczowi oblicze,
                  da ci rade
                  na "piernicze".
                • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 12:11
                  No no no...niebywałe...
                  Boldhead ma pomysły śmiałe!
                  Tylko sobie wyobrażam
                  Jak ON se macicę wdraża...

• qoobaq ze sciagi dla gimnazjalistow 09.12.06, 12:02
                bo to twoj poziom:
                www.sciaga.pl/tekst/32762-33-barok_pojecia
                ◊ pot. Rymy częstochowskie «rymy, wiersze nieudolne, prymitywne, przypominające
                pieśni odpustowe»
            • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 12:02
              Faktem jest, że temu Waszemu trudnemu przydałoby się więcej współczesnej
              interpunkcji, w ogóle współczesności w przekazie...
              Tylko mi tu sobie do gardeł nie skakać.
              Czy my się skądś znamy?
              • boldhead Re: 09.12.06, 12:05
                trudny ma swoj specyficzny przekaz i tyle...
                a znamy sie tylko z widzenia oczywiscie
              • qoobaq Re: 09.12.06, 12:05
                Ja lubie Trudnego poczytac - jak sam nick wskazuje Trudny nie jest łatwy 8-)
                Nie wiem czy sie znamy, ale na pewno siedzimy na tej samej wyspie 8-)
              • qoobaq Re: 09.12.06, 12:09
                aha, moglo dojsc do nieporozumienia, fragment odnosnie podlewania byl skierowany
                do twojej interlokutorki 8-)
                • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 12:15
                  Spoko spoko
                  Luz i "piątka"!
                  See you! me
                  Już z tego wątka.
                  • qoobaq ciekawe 09.12.06, 12:18
                    kiedy nastapi ten moment gdy wszyscy forumowicze beda pisali z wysp 8-)
                  • qoobaq ejze 8-) 09.12.06, 12:25
                    a to czasami nie Ty mi kazalas stac z lopata niedawno i dachy odsniezac?
                    wiesz ze w wigilie w krakowie ma byc ponoc +13 stopni 8-)
                    • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 13:01
                      A no tak! To Ty nie miałeś nic przeciwko odśnieżaniu dachów "na sucho" (bez
                      śniegu)...i to Ty mi chciałeś wmówić, że wówczas kazałam ludziom odśnieżać
                      dachy podczas gdy tak naprawdę chciałam się upewnić czy pamiętają o tym na
                      przyszłość...

Myślę, że nigdy do tego nie dojdzie, że wszyscy piszący na forum będą
                      zamieszkiwać wyspy... no chyba, że tylko tę swoją Wyspę Szczęścia...
                      • qoobaq Re: 09.12.06, 13:04
                        dobra teraz juz wiem, dbasz o zdrowie i bezpieczenstwo narodu, nastepnym razem
                        nie bede sie naigrywal 8-)
                        • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 13:11
                          "dobra teraz juz wiem (...)"

- Fascynujące tempo... :)
                          • qoobaq Re: 09.12.06, 13:54
                            szybkosc nie jest moja dominujaca cecha 8-)
                            • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 14:15
                              A moją owszem. Dlatego nie wszyscy za mną nadążają...
                            • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 14:16
                              To jest jakaś oferta...? :)
                              • qoobaq Re: 09.12.06, 14:48
                                nie moge sie ustosunkowac do pytania z postu nr 2, najpierw musze sie wglebic w
                                ukryty sens . Zastanowimy sie i w ciągu roku udzielimy wykretnej odpowiedzi 8-)
                                • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 15:14
                                  No to zastanawiajcie się towarzyszu, zastanawiajcie. Jak już znajdziecie
                                  odpowiedź (ja prawdopodobnie będę w tym czasie pogłębiać kolejny obcy język),
                                  dajcie znak. Jakby co, to moja odpowiedź brzmi NIE.
                                  • Gość: l i l a b a j hm:) IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 15:16
                                    Oczywiście chodzi o pogłębianie znajomości kolejnego obcego języka.
                                    Pozdrawiam.
                                    • qoobaq Re: hm:) 09.12.06, 15:38
                                      odpowiedz na co? bo nie wiem, jeszcze nie przyswoilem
                                      z jezykow polecam Koine , co prawda martwy ale ladnie brzmi
                                      zapoznalem sie z dociekaniami na temat odsniezania dachow i wyszlo mi, ze
                                      najlepsi spamerzy sa w Olsztynie i Lodzi 8-)
                                      • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 16:06
                                        Chodzi o odpowiedź na pytanie retoryczne :).
                                        Oni tam w Olsztynie wycięli taki wątek, w kórym jeden z kogucików zarzucał mi,
                                        że jestem jak ta "Begerowa na ich forum". No to im odpisałam, że oczywiście, bo
                                        muszę przecież od czasu do czasu powrócić na wieś by zobaczyć jak się miewa mój
                                        kurnik, trzoda chlewna itd....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka