Gość: górol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:47 trudny durno pise, łoj nie radze cytać, bo to pierdy łyse. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 11:39 Hej! l i l a b a j po tej stronie Na górola tkwie "ogonie" I wolałabym ogromnie Gdyby pierdział trochę skromniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Co Ty tyz?! IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 11:49 Chces na kzyz?! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Co Ty tyz?! 09.12.06, 11:52 nie przejmuj sie; koko nie czyta tego na co odpowiada, nie czyta tego co wkleja i nie rozumie tego co pisze ani co kopiuje. Koko, jakbys byla jeszcze troche glupsza to trzeba by cie bylo podlewac dwa razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Co Ty tyz?! 09.12.06, 11:58 qubek to taka niecnota aż z UKju poliglota i choć ponoć zna języki ciagle robi strasne byki, a do tego chamior wielki, lubi łyknąć se z butelki od rana... oj, dana etc..... Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead ja piernicze....lekarza!!!! 09.12.06, 12:00 to juz prawdziwa dezintegracja...wszystkiego. macica mi wypada jak czytam cos takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: ja piernicze....lekarza!!!! 09.12.06, 12:04 idz se prędko do dochtora, bo macica twoja chora! Pokaż wraczowi oblicze, da ci rade na "piernicze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 12:11 No no no...niebywałe... Boldhead ma pomysły śmiałe! Tylko sobie wyobrażam Jak ON se macicę wdraża... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq ze sciagi dla gimnazjalistow 09.12.06, 12:02 bo to twoj poziom: www.sciaga.pl/tekst/32762-33-barok_pojecia ◊ pot. Rymy częstochowskie «rymy, wiersze nieudolne, prymitywne, przypominające pieśni odpustowe» Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 12:02 Faktem jest, że temu Waszemu trudnemu przydałoby się więcej współczesnej interpunkcji, w ogóle współczesności w przekazie... Tylko mi tu sobie do gardeł nie skakać. Czy my się skądś znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: 09.12.06, 12:05 trudny ma swoj specyficzny przekaz i tyle... a znamy sie tylko z widzenia oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: 09.12.06, 12:05 Ja lubie Trudnego poczytac - jak sam nick wskazuje Trudny nie jest łatwy 8-) Nie wiem czy sie znamy, ale na pewno siedzimy na tej samej wyspie 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: 09.12.06, 12:09 aha, moglo dojsc do nieporozumienia, fragment odnosnie podlewania byl skierowany do twojej interlokutorki 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 12:15 Spoko spoko Luz i "piątka"! See you! me Już z tego wątka. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq ciekawe 09.12.06, 12:18 kiedy nastapi ten moment gdy wszyscy forumowicze beda pisali z wysp 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq ejze 8-) 09.12.06, 12:25 a to czasami nie Ty mi kazalas stac z lopata niedawno i dachy odsniezac? wiesz ze w wigilie w krakowie ma byc ponoc +13 stopni 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 13:01 A no tak! To Ty nie miałeś nic przeciwko odśnieżaniu dachów "na sucho" (bez śniegu)...i to Ty mi chciałeś wmówić, że wówczas kazałam ludziom odśnieżać dachy podczas gdy tak naprawdę chciałam się upewnić czy pamiętają o tym na przyszłość... Myślę, że nigdy do tego nie dojdzie, że wszyscy piszący na forum będą zamieszkiwać wyspy... no chyba, że tylko tę swoją Wyspę Szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: 09.12.06, 13:04 dobra teraz juz wiem, dbasz o zdrowie i bezpieczenstwo narodu, nastepnym razem nie bede sie naigrywal 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 13:11 "dobra teraz juz wiem (...)" - Fascynujące tempo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 14:15 A moją owszem. Dlatego nie wszyscy za mną nadążają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 14:16 To jest jakaś oferta...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: 09.12.06, 14:48 nie moge sie ustosunkowac do pytania z postu nr 2, najpierw musze sie wglebic w ukryty sens . Zastanowimy sie i w ciągu roku udzielimy wykretnej odpowiedzi 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 15:14 No to zastanawiajcie się towarzyszu, zastanawiajcie. Jak już znajdziecie odpowiedź (ja prawdopodobnie będę w tym czasie pogłębiać kolejny obcy język), dajcie znak. Jakby co, to moja odpowiedź brzmi NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j hm:) IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 15:16 Oczywiście chodzi o pogłębianie znajomości kolejnego obcego języka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: hm:) 09.12.06, 15:38 odpowiedz na co? bo nie wiem, jeszcze nie przyswoilem z jezykow polecam Koine , co prawda martwy ale ladnie brzmi zapoznalem sie z dociekaniami na temat odsniezania dachow i wyszlo mi, ze najlepsi spamerzy sa w Olsztynie i Lodzi 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 16:06 Chodzi o odpowiedź na pytanie retoryczne :). Oni tam w Olsztynie wycięli taki wątek, w kórym jeden z kogucików zarzucał mi, że jestem jak ta "Begerowa na ich forum". No to im odpisałam, że oczywiście, bo muszę przecież od czasu do czasu powrócić na wieś by zobaczyć jak się miewa mój kurnik, trzoda chlewna itd.... Odpowiedz Link Zgłoś