Dodaj do ulubionych

Park wodny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 19:02
Czy ma ktos doswiadczenia z pobytu w Parku wodnym? Chodzi mi o opcje biletu
bez limitu czasu+sauna+solarium za 36zł? opłaca sie?Jak to sie odbywa? moge
byc w saunie po kilka razy czy tylko raz? dziekuje.
Obserwuj wątek
    • prunio4 Re: Park wodny :( 12.12.06, 19:57
      jeśli dorzucisz do tego koszty leczenia grzybicy i brodawek płaskich, policz sama...

No ale w okolicy Krakowa nie znajdziesz tak barwnego i dużego kompleksu wodnego...
    • plcmaster Re: Park wodny 02.01.07, 20:24
      Byłem niedawno w Parku Wodnym. Jest tam bufet. <B>Nie polecam z całego serca tam
      zaglądać.</B>
      <BR>
      Panie są przepracowane. Widać że szefostwo oszczędza na czym sie da. Nie ma
      systemu obsługi. Kucharz musi otrzymywać rachunek do ręki, aby wiedzieć co ma
      przygotować. Przy 90% zapełnieniu klientami nie wyrabiali się, mylono potrawy.
      Najciekawsze jest to że otrzymałem surowe frytki, po zgłoszeniu tego u tej samej
      Pani, czekałem na swoje frytki 20 minut. Okazało się że Pani zapomniała. Po 10
      minutach dostałem frytki. Niestety połowa była znowu surowa. Gdy poprosiłem o
      sól - pani udała że mnie nie słyszy. Była 1,5m ode mnie! Wolałem wyrzucic to do
      kosza.
      POLECAM szczerze tam <B>NIE</B zaglądać. Lepiej kupić snickersa w kiosku obok.
    • krzychut Re: Park wodny 02.01.07, 20:37
      Sauny są super!
      Tyle,że nie da się tam wejść bo zajęte przez tlum facetów, przeważnie rosyjskojęzycznych.
      W basenach hordy rozwrzeszczanych dzieciaków.
      Kolejki do zjeżdżalni.
      Jaccuzzi pelne tlustych dragonerów.
      Do solarium już nie mialem odwagi:(
      • mrug Re: Park wodny 02.01.07, 20:39
        krzychut napisał:
        > Do solarium już nie mialem odwagi:(

A co?
        Też grupowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka