pirulo 28.12.06, 23:22 I pomyśleć sobie, że się idzie do specjalistki z uprawnieniami z ufnością w jej wiedze i zdolności- a tu bach... I nie żyjesz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KINGA Re: Fałszywa lekarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 07:37 ale ja nie rozumię tu czegoś... skoro kobieta nie ukończyła studiów medycznych, ba!! poprzestała na nauce już na pierwszym roku!! to jakim cudem pracowała i w szpitalu i na pogotowiu i w przychodniach... co ci ludzie nie wiedza koga przyjmują do pracy?? nie sprawdzą dokumentów?? po tylu latach to wychodzi na jaw?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Fałszywa lekarka IP: *.ists.pl 29.12.06, 08:57 Jak z rodziny lekarskiej, to pewnie umiała leczyć. Dlatego proponuję: zatrudniać jako lekarzy wyłącznie dzieci lekarzy, za to bez studiów. Wiecie, jakie oszczęsności dla budżetu. Przy okazji będzie można pozwalniać całą armię urzędników szpitalnych i ministerialnych, którzy to niby sprawdzają. Moja żona lekarka, z rodziny lekarskiej, stoi teraz za mną i ryczy ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Fałszywa lekarka IP: *.p.lodz.pl 29.12.06, 12:39 Jak ryczy to chyba jakas krowa a nie zona-lekarka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Fałszywa lekarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 03:23 a moze to wół? Może Zenon jest gejem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś z Gorlic Re: Fałszywa lekarka IP: 80.48.175.* 29.12.06, 09:13 I pomyśleć, że gdyby nie to że zachciało się jej specjalizacji to pewnie leczyła by do emerytury. Swoją drogą musiała już być bardzo pewna siebie i to ją zgubiło. Co zresztą świadczy, że inteligencją nie błysnęła w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Fałszywa lekarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:09 Widocznie nie była gorszym Lekarzem,od kolegów z dyplomami,że tak długo nie zauważyli Jej braku kompetencji.To o nich b.żle świadczy,zwolniłam ich z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Fałszywa lekarka 29.12.06, 14:01 caly sek w tym,ze nie miala najwyrazniej "braku konpetencji" teraz beda ja scigac o 2 zgony...gdyby miala uprawnienia i w ciagu tych 8 lat zmarlo by 16 osob dalej moglaby leczyc i nikt by ja po sadach nie ciagal dziwi mnie skad miala tyle wiedzy..czyzby byla prawdziwym humanista na miare humanistow renesansu..naszego kochanego Reja jak rowniez Leonarda da Vinci??...zaloze sie,ze polowa lekarzy nie ma takiego zapalu do zdobywania wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
cezareko Fałszywa lekarka 29.12.06, 09:23 Wniosek: Nie trzeba mieć ukończonych studiów medycznych, żeby być lekarzem. Jak lekarze chcą podwyżek - trzeba podważyć ich uprawnienia i dyplomy. Dla przykłady spalić jednego czy dwóch na stosie za szarlatanizm i paranie się czarną magią, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh jak głupio myślisz - tak głupio gadasz IP: 194.187.183.* 29.12.06, 13:41 oprócz jawnego kretynizmu - dodatkowo za grosz logiki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Fałszywa lekarka IP: *.lodz.mm.pl 29.12.06, 14:12 rzeczywiscie lekarz psychiatra, z ktorym sie zetknales na pewno nie mial ukonczonych studiow medycznych. i dziekuj za to, bo tylko dlatego do tej pory hasasz na wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Re: Fałszywa lekarka IP: *.flashnet.pl 29.12.06, 12:40 "I pomyśleć sobie, że się idzie do specjalistki z uprawnieniami z ufnością w jej wiedze i zdolności- a tu bach... I nie żyjesz..." No zdolna to ona była... Tyle lat nie dać się nakryć! -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Intexon Tylko w Polsce to możliwe IP: *.c29.msk.pl 29.12.06, 12:41 Kolejna rzecz, która na szczęście świata tylko w Polsce się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Tylko w Polsce to możliwe IP: 216.223.64.* 29.12.06, 15:19 Mylisz sie , w Kanadzie byl "lekarz" ktory przez 30kilka lat praktykowal , dozyl spokojnej emerytury kiedy ktos sie dogrzebal, ze we Wloszech ,skad emigrowal we wczesnych latach 50tych ,facet byl piekarzem i zielarzem amatorem- przyjechal do nowego kraju, nie znal jezyka jak wielu jego rodakow, sluzba zdrowia byla droga to zaczal ich leczyc, zostal "doktorem" a pozniej juz latwo poszlo z zalegalizowaniem praktyki uznanego przez wplywowa wloska spolecznosc medyka. A w roznych prawie medycznych zawodach to w Kanadzie az roi sie od "doktorow". Najlepszy byl doktor medycyny tybetanskiej-facet mial biuro w Toronto, w budunku gdzie mialo biura dziesiatki lekarzy, co nadawalo jego praktyce autentycznosci-przyjmowal przez lata-leczyl nawet zony lekarzy , w tym polskich, z roznych dolegliwosci a szczegolnie bezplodnosci-kuracja dla kobiety majacej problemy z zajsciem w ciaze wygladala mniej wiecej tak: kobieta nie myje sie w okolicach krocza prezez dwa tygodnie, w tym czasie nie ma stosunkow plciowych (hura!!!), po dwoch tygodniach kobieta zazywa kapieli w wywarze z mniej wiecej 1kg lisci laurowach-moczy sie w tym wywarze przez godzine- po wyjsciu z wanny i otarciu mokrego ciala jest gotowa do zaplodnienia czyli nalezy odbyc stosunek plciowy- kapiel w wywarze i stosunki nalezy powtarzac az do skutku-jezeli w ciagu roku kobieta nie zajdzie w ciaze nalezy powtorzyc leczenie. O, dlaczego facet praktykowal wlasnie medycyne tybetanska? Bo znal Tybet, budowal tam kiedys ,jako obywatel ZSRR, drogi, to sie opatrzyl roznych dziwnych rzeczy a w Kandzie to naiwni kupili .Zamkneli mu praktyke za palpacyjne badanie pacjentek czego nie wolno robic bez licencji lekarskiej. To znaczy rozni "doktorzy" to robia ale do czasu jak jakas kobita sie poskarzy ze byla macana. Chlopy jak wiadomo,nie lubia sie przyznac ze poszli do jakiegos znachora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Tylko w Polsce to możliwe IP: *.telia.com 29.12.06, 15:23 Tylko w Polsce to możliwe IP: *.c29.msk.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: Intexon 29.12.06, 12:41 + odpowiedz Kolejna rzecz, która na szczęście świata tylko w Polsce się zdarza Nie tylko ,w Szwecji bylo kilka znanych przypadkow.W szpitalu Kalmar,pracowal jakis czas ciemnoskory "lekarz",az sie sprawa rypnela i go wywalili.Facet odpowiedzialny za grupe psychologow,mial tylko 2 tyg.kurs i dlugo pracowal w sluzbie zdrowia,po ujawnieniu tego faktu nie zwolniono go z pracy,gdzies go przeniesli....takich przypadkow jest pelno wszedzie,Polska nie jest wyjatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Fałszywa lekarka 29.12.06, 12:41 leczyła, leczyła ale czy wyleczyła kogoś ? bo jak tak to może być okolicznośc lagodząca... ktos napisal matura to bzdura i zrobiła sie afera, studia to dopiero bzdura !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Jeśli leczyła skutecznie to dać jej dyplom lekarza IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 29.12.06, 12:52 cover_wielki napisał: > leczyła, leczyła ale czy wyleczyła kogoś ? Właśnie! Wg mnie najbardziej istotne jest czy dobrze ludzi leczyła, a nie czy miała papierek zwany dyplomem. Komisja powinna zbadać skuteczność jej leczenia. Jeśli leczyła dobrze, to dać jej dyplom lekarski i przywrócić do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudolekarz Re: Jeśli leczyła skutecznie to dać jej dyplom le IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:21 Ja swoja liczna rodzinę i znajomych diagnozuję trafniej i leczę lepiej niż lekarz,juz od 15 lat...Nie miałam nawet zaliczonego i-go semestru.Wiedzxę med.znam z publikacji i świetną intuicję.To sztuka powodzenia,w medycynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_medycyny to zacznij ich operować IP: 194.187.183.* 29.12.06, 13:46 skoro jesteś taki świetny - zacznij operować.. diagnozę stawiać rzekomo umiesz... leczysz rzekomo lepiej... czemu nie przerzucisz się na bardziej wymagające czynności? zoperuj tętniaka, zostań neurochirurgiem... ba - pokaż relidze jaki z niego leszcz w kardiochirurgii Odpowiedz Link Zgłoś
modelorz Re: to zacznij ich operować 29.12.06, 16:51 Powyższa wypowiedź jest typowa dla studentów medycyny, których rodzice też są lekarzami. Typowe w tej wypowiedzi jest zarozumialstwo - to moja diagnoza. Nie wyjeżdżaj nam tu studencie z chirurgami i Religą. Nikt nie odmawia im umiejętności. Zwróć jednak łaskawie uwagę, że wybitni specjaliści to tylko niewielki odsetek lekarzy. Pozostali, tj. Ci, którzy przesiadują w przychodniach, lekarze interniści itp. posiadają dyplomy, ale bieżącą wiedzę medyczną czerpią od przedstawicieli koncernów farmaceutycznych. Możesz być pewny, że po krótkim szkoleniu każdy mógłby z powodzeniem leczyć ludzi lekami z reklam TV. I zamiast przesiadywać na necie weź się do nauki, bo sesja się zbliża. Wykuj wszystko na blachę, zdobądź dyplom z wyróżnieniem, bo jak nie, to czeka Cię przepisywanie Rutinoscorbinu :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja - nie lekarz Re: to zacznij ich operować IP: 85.189.74.* 29.12.06, 18:27 masz racje ze w przychodniach siedza same tluki na uslugach koncernow farmaceutycznych. Znam to z autopsjii dlatego staram sie omijac to towarzystwo szerokim lukiem - nade wszystko preferuje zdrowe zycie - ruch, powietrze, maslo zamiast margaryny, mieso, owoce i warzywa, sol i cukier w umiarze a w razie kataru ziolka,cebula,czosnek, miod itp,itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: to zacznij ich operować IP: 216.223.64.* 29.12.06, 19:49 Gość portalu: ja - nie lekarz napisał(a): > masz racje ze w przychodniach siedza same tluki na uslugach koncernow > farmaceutycznych. Znam to z autopsjii dlatego staram sie omijac to towarzystwo > szerokim lukiem - nade wszystko preferuje zdrowe zycie - ruch, powietrze, maslo > > zamiast margaryny, mieso, owoce i warzywa, sol i cukier w umiarze a w razie > kataru ziolka,cebula,czosnek, miod itp,itd. A do roboty chodzisz? To jak wytrzymuja wspolpracownicy twoj cebulowo-czosnkowy chuch? Walnij sobie kieliszek dobrego koniaku nie smierdzi i pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
bubu3111 Fałszywa lekarka 29.12.06, 12:50 To Kazia M. też powinni profilaktycznie zapuszkować za bycie prezesem banku bez wymaganych kwalifikacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Fałszywa lekarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:25 ..I tego,który Go namaścił na Prezesa Banku,hahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Fałszywa lekarka IP: 88.220.32.* 29.12.06, 12:52 Dajcie jej zrobić tę specjalizację, może będzie jeszcze lepiej leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Fałszywa lekarka IP: *.hcz.com.pl 29.12.06, 12:58 A jak to sie stało, że panna w ogóle dostała te pracę? Czy wtedy najcenniejsze - dużo ważniejsze od dyplomu - nie było "pochodzenie z rodziny lekarskiej"? Odpowiedz Link Zgłoś
kawier Absurdalna sytuacja. 29.12.06, 13:14 Dowód tożsamości i dokument potwierdzający rodzaj i poziom wykształcenia to elementarne dokumenty okazywane przy staraniu sie o zatrudnieniu w instytucjach państwowych. W moim urzędzie nawet jesli ktos ma obronę za tydzien, a papiery przyjmujemy do dzis, to pracy nie dostanie, bo nie spełnia kryteriów. Jakim cudem ta pani została zatrudniona, czyżby dzięki protekcji członków rodziny? A tak swoja drogą, troche sie jej dziwię, że przez te lata nie próbowała jednak skończyć tych studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: Absurdalna sytuacja. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:38 zaocznie medycyny nie studiuje się,wpadłaby po pierwszym egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u? Re: Absurdalna sytuacja. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 03:30 kawier napisała: > Dowód tożsamości i dokument potwierdzający rodzaj i poziom wykształcenia to > elementarne dokumenty okazywane przy staraniu sie o zatrudnieniu w instytucjach > państwowych. W moim urzędzie nawet jesli ktos ma obronę za tydzien, a papiery > przyjmujemy do dzis, to pracy nie dostanie, bo nie spełnia kryteriów. Jakim > cudem ta pani została zatrudniona, czyżby dzięki protekcji członków rodziny? trafne spostrzeżenie - pewnie tata zadzwonił do dyrektora - znajomego ze studiów, żeby przyjął, w papiery nikt nie zaglądał, bo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Fałszywa lekarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:12 Teraz to nawet po kursie ZDZ można zostać lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega-loman Fałszywa lekarka IP: 85.189.74.* 29.12.06, 13:14 Skoro zawod adwokata byl przez ponad pol wieku pzeznaczony wylacznie dla dzieci z rodzin adwokackich to czemuz by nie dac w nagrode dyplomu falszywej lekarce albo umozliwic jej odbycie eksternistycznych studiow bo pochodzi z rodziny lekrskiej? Widac lobby lekrskie nie jest tak silne jak lobby adwokackie. Ot, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po czyli I stopień specjalizacji zaliczyła?Zgubiła ją IP: *.idzik.pl 29.12.06, 13:14 ambicja... Odpowiedz Link Zgłoś
wypierdalaj2 Re: czyli I stopień specjalizacji zaliczyła?Zgubi 29.12.06, 15:37 ciekawe jak to zrobiła bez dyplomu... Może jednak miała dyplom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszak Re: Fałszywa lekarka IP: *.skane.se 29.12.06, 13:15 W Polsce jest 120 000 lekarzy, czyli masz takie prawdopodobienstwo (1: 120000) by umrzec z rak szarlatana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Fałszywa lekarka IP: *.bu.edu 29.12.06, 13:42 80% pacjentów jest źle prowadzona przez lekarzy z dyplomem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Fałszywa lekarka IP: *.aster.pl 29.12.06, 14:00 skąd te dane? coś mi się zdaje, że wyssane z palca (razem z abnegacją) Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Chyba bała się rodziny i udawała, że studiuje, 29.12.06, 13:30 a później musiała podjąć pracę lekarza. Rodzice musieli wywierać na nią dużą presję. Ja kiedyś po szkole nie mogłam znależć pracy, a mojej mamie to się w głowie nie mieściło, więc przez jakiś czas udawałam, że pracuję i wychodziłam z domu niby do pracy. To jest jakiś chory układ, jeżeli dziecko nie ma w domy oparcia. To gdzie ma je znaleźć? Takie sobie refleksje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik co to za szpital... IP: *.tkk.pl 29.12.06, 13:32 W kazdym szpitalu sprawdza się przy przyjęciu do pracy dyplom ukończenia studiów medycznych... do rozpoczęcia specjalizacji również trzeba w dokumentach podać rok ukończenia studiów, uczelnię, nr dyplomu i dołączyć kopię. Wszystko jest do sprawdzenia (zwłaszcza kiedy istnieje rejestr lekarzy). Karygodne zaniedbanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: co to za szpital... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:42 Każdy dyplom i każdej uczelni można kupic na bazarze w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesio Re: co to za szpital... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:17 I możesz go sobie powiesić w kiblu i oglądać dowoli. W zawodach gdzie jest samorząd zawodowy jest rejestr i próby fałszowania dyplomów tak się właśnie kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: co to za szpital... IP: *.ghnet.pl 29.12.06, 15:28 Dyplom kupic pewnie mozna, zwlaszcza we Warszawie (choc akurat dyplom lekarski pod wzgledem poligraficznym przedstawia sie mizerniej, niz ksiazeczka szczepien kota i prosciej chyba samemu go zrobic). Rzecz w tym, ze w okolo 20 s dane kazdego lekarza mozna zweryfikowac tutaj: www.nil.org.pl/xml/nil/rejlek/hurtd W praktyce co bardziej rozgarnietym szwindlarzom pozostawaloby tylko podszycie sie pod innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromii panie prokuratorze IP: *.57.jawnet.pl 29.12.06, 13:35 radze zajac sie rodzicami - lekarzami i kolegami z pracy falszywej lekarki jka mogli nie zareagowac widzac ewidentna niekompetencje zgroza pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe Re: panie prokuratorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:50 Skąd wiesz, że była niekompetentna? Nie skończyła studiów, ale może za to była otrzaskana w literaturze medycznej i w odróżnieniu od swoich kolegów z dyplomami, czytała wskazania i przeciwskazania dołączane do przepisywanych na receptę leków?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromi Re: panie prokuratorze IP: *.57.jawnet.pl 29.12.06, 14:05 namozylo sie ostatnio informatykow po maturze budowlancow po uniwerku zwroc uwage ze to lekarz zapoznaj sie z tokiem studiow medycznych pozniej bedziemy gadac dobra moge odpuscic kolegow z pracy ale rodzice musieli wiedziec ze karmia matola pozostaje pytanie jak ma sie do tego etyka lekarska pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Piszący, o zgrozo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:28 Radzę zajac sie twoimi (celowo z małej)praaaaaaaaaaaadziadkami , którzy doprowadzili do tak spaczonego genotypu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromi Re: Piszący, o zgrozo. IP: *.57.jawnet.pl 29.12.06, 15:35 ontos zastanow sie co piszesz juz nie dziwi mnie fakt ze nauczyciel fizyki moze zostac prezesem nbp pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
okr2 Fałszywa lekarka 29.12.06, 13:50 -zauwazylem ze to ok. 90%.Info prasowe musi byc zwiezle bo elaborat przeczytaloby z 1% surfujacych.Reszty niestety trzeba sie domyslic.Jak wol stoi ze oszukiwala nawet swoja lekarska rodzine przez caly niemal okres studiow.Rok zrobila wiec poznala metodyke nauki.Mogla powielic schemat na nastepnych pare lat i uczyc sie uczciwiej od studiujacych kolegow.Mogla nawet wiele wiecej umiec.W koncu egz. to tylko sprawdzenie wiedzy, czesto nieskuteczne.Miala pewnie kontakt z kolegami z AM dlatego program studiow nie byl jej nieznany.Do tego majac lekarska rodzine miala mozliwosc weryfikowania wiedzy w praktyce - np. przyjmujac pacjentow w przych. ze szwagrem, lekarzam czy kimkolwiek.Albo wstep na oddz. szpitala i dostep do dokumentow i wiedzy.Przy duzej gorliwosci taki luksus to wiecej niz najbardziej wypasiony podrecznik.Stoi tez wyraznie ze nie unikala wiedzy - szkolenia, itp.Skad zatem te pytania jak to sie stalo ze inni lekarze sie nie zorientowali?Jedna kretynka chciala ich nawet za to zwalniac(kilka postow powyzej).Sam mam kumpla ktory prawa nie skonczyl ale jest skonczonym fascynatem.Prawdziwa extraklasa.Za pomoca tylko pisemek odkrecil juz kilkadziesiat spraw na ktorych zawodowcy postawili krzyzyk(wygrane kasacje, itp.).Jednym slowem: bravo girl !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek4 Re: Fałszywa lekarka 29.12.06, 14:14 Nie leczyłem się u niej, ale znam ją. Jako lekarz miała b. dobrą opinię. Często istotniejsze od dyplomu jest podejście do drugiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Bo taki jest poziom medycyny i lekarzy w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:59 ze mozna nic nie umiec i z nadasaną miną za wielkiego specjaliste uchodzic. Zero refelksji, zero dyskuji, zostaje tylko "ja tu jestem lekarzem i ja wiem najlepiej". A prawda jest taka, ze wiekszosc lekarzy goowno wie, niestety. Wiec i taka mogli tolerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Bo taki jest poziom medycyny i lekarzy w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:05 Czyli, winniśmy wyciągnąć wniosek: każdy leczyć może, z dyplomem lub bez, żadna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
glob1 Rozne Dyplomy sie kupowalo i kupuje 29.12.06, 14:08 Obawiam sie, ze wiecej jest takich lekarzy i nie tylko lekarzy. Kiedys dyplomy wydawalo SB, a pozniej sie kupowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Się kupowało, sie czytało. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:59 Się bzdury pisało. Iwój umysł jako kopalnia absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Fałszywa lekarka 29.12.06, 14:24 Podobne przypadki byly ostatnio w Szwecji i Norwegii. Jeden z oszustow "zostal" nawet chirurgiem w jednym ze szpitali w Norwegii, i wykonal tam kilkadziesiat (udanych acz nieduzych) operacji. W tym samym szpitalu pracowalo jeszcze dwoch falszywych lekarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
toolkien skoro prezydentem był niegdyś fałszywy 29.12.06, 14:26 skoro prezydentem był niegdyś fałszywy magister, to czemu nie miałoby być innych "fałszywek" w róznych profesjach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Re: skoro prezydentem był niegdyś fałszywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:56 Był wiezniem sumienia, a nie wymogów formalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Jako okoliczosc łagodzącą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:27 proponuję istnienie dwóch premierów-oszołomów w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
4man4 Fałszywa lekarka 29.12.06, 14:27 przejrzałem wszystkie posty i nic.. No może wreszcie ktoś z Gorlic napisze jak ta pani się nazywa, porzucając ten prokuratorski kretynizm z inicjałami???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: higy8 Re: Fałszywa lekarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:36 ..a ja w domu gotuję obiady choć nie mam do tego stosownych uprawnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i.miernik Re: Fałszywa lekarka IP: *.chello.pl 29.12.06, 14:43 Brak Ci jedynie rozumu, ale to nie jest zbyt duża wada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: high8 do i.miernik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:53 ..myślę że Twojego rozumu nie da się zmierzyć nawet miernikiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Fałszywa lekarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 22:44 a ta pani ma ciotki lekarki i męża lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nash Re: Fałszywa lekarka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.12.06, 15:07 U mnie w przychodni to chyba wszystkie lekarki są z 'powołania' - tyle że własnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Czasem jak idę do prawdziwego lekarza to nie wiem IP: *.acn.waw.pl 29.12.06, 15:45 czy on coś kończył. Szkoda gadać. A dla tych co chcą podyskutować przykłady z nazwiskami, chodzi o Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz a Z dyplomem czy bez, ważne czy dobrze leczyła IP: *.acn.waw.pl 29.12.06, 15:52 A zapewne leczyła tak samo dobrze, jak ludzie z dyplomami. Odpowiedz Link Zgłoś