eeeee1 30.12.06, 16:46 wydosales sie z Anlii w te swieta? jak lecialem 21-ego to wiekszosc linii lotniczych odwolala swoje loty; Czech na szczescie przerzucil nas na inne lotnisko i wyslal innym lotem po jakichs 3 godzinach; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qoobaq Re: do qoobaq'a 30.12.06, 19:09 hehehe. lecialem z Heathrow, w sobote, lot mial 40 minut opoznienia ale zdazylem na przesiadke we frankfurcie i totalna psychoze przez 3 dni... A zaraz sie udaje na kazmierz 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: do qoobaq'a 05.01.07, 08:00 eeee tam, czepiasz sie 8-) juz z powrotem? kaszana nie? Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: do qoobaq'a 05.01.07, 21:02 wiesz co mnie zszokowalo tego roku w Krakowie? kebaby na Grodzkiej po 9 zeta; zeszlego roku w Sylwestra byly zdaje sie po 7.. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: do qoobaq'a 05.01.07, 21:37 nic sie nie martw, pis nam daje podwyzke, funt idzie w gore 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: do qoobaq'a 06.01.07, 02:04 ale gdy przyjedziemy za rok to znowu spadnie; taka karma; zauwazyles, ze wiekszosc osob robiacych zakupy w Galerii Krakowskiej to ludzie pracujacy w UK? podslyszalem w przymierzalniach kilka rozmow przypadkiem i najczesciej byly one tego typu: "to bedzie za cieple do Anglii" "to mi w Anglii przemoknie" i tym podobne; 'normalni' krakowianie zakupow tam raczej nie robią; Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: do qoobaq'a 06.01.07, 02:14 nieee, tym razem skoczy na dobre, mowie ci, czuje to, zobaczysz za rok funt bedzie po 7.50 znam te komentarze ale do krakowskiej nie poszedlem sie lansowac 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: do qoobaq'a 28.05.07, 16:38 a ja juz kupilem bilet do kraka na tegoroczne boze narodzenie - w maju :))))))) nie chcialem, by zeszloroczna sytuacja, gdy placilem za podobny bilet ponad 300 funtow sie powtrzyla; teraz bede lecial BA za 170 funtow; jedyna linia lotnicza, ktora ma juz zschedulowane loty na grudzien; Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: do qoobaq'a 29.05.07, 00:53 tiaa, tylko jak znowu bedzie mgla i mroz to bedziesz mial swieta na lotnisku 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: do qoobaq'a 09.10.07, 01:06 poczytaj: wiadomosci.onet.pl/1442904,2678,kioskart.html wyglada na to, ze bylem bardziej niz przewidujacy; tylko 170 funtow za dokladnie te dni, ktore mi pasowaly :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: do qoobaq'a 09.10.07, 18:30 tym razem bylem sprytny i kupiłem z wyprzedzeniem, choć i tak nie było tanio. a jakbyś sie wybierał do Krakowa w listopadzie to sobie zerknij na easyJeta bo maja obłędne promocje - chyba chcą wygryźć BA z rynku 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: do qoobaq'a 21.10.07, 14:05 hej, dzieki za info; ja na listopad juz kupilem w Ryanair'ze; zaplacilem dokladnie 11 funtow i 98 pensow za return ticket !!! bez bagazu, bez ubezpieczenia, bez wszystkiego dodatkowego (nawet karta debetowa placilem zamiast kredytowa, zeby nie placic tych dodatkowych 3 funtow za uzycie kredytowej); wydaje mi sie, ze Ryanair ma jakis blad w systemie bookowania i wychodzi taniej niz normalnie, bo zawsze podatek z Londynu byl cos 20 funtow, a z Krakowa okolo 11 funtow, a tutaj nagle oba podatki tylko 5 funtow :-OOOO Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: do qoobaq'a 24.10.07, 21:18 Ryan lata ze Stansted - to jest zdaje sie gdzieś w okolicach Wysp Owczych, nie? Pewnie dojazd na lotnisko wyszedłby mi drożej niż sam lot Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: do qoobaq'a 28.12.07, 00:35 qoobaq napisał: > nieee, tym razem skoczy na dobre, mowie ci, czuje to, zobaczysz za rok funt > bedzie po 7.50 ejj, obiecales funta po 7.50 a co jest? drożyzna w kraku że hej, na nic mnie nie stać; nie tak mialo byc! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: do qoobaq'a 30.12.07, 18:27 ej, no co? nie moja wina , ze Kłamczyński przegrał wybory. I ciesz sie w ogóle, ze doleciałeś do Krakowa, mnie to dwa i pół dnia zajeło Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: do qoobaq'a 10.02.08, 22:39 sprawdz czy nie ginie Ci 8 funtow co miesiac z Twojego rachunku bankowego: forums.moneysavingexpert.com/showthread.html?t=536708 commentisfree.guardian.co.uk/brian_whitaker/2007/09/flowers_i_shouldnt_have.html mnie to spotkalo w tym miesiacu; powyzej link, ktory mowi, ze dzieje sie tak przy kliknieciu na bannerek na stronie sklepu Interflory ale w moim przypadku to bylo po zakupie biletu w National Express :( zlodziejstwo Odpowiedz Link Zgłoś