Gość: yuio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 20:32 Planuję studiować Elektrotechnikę, tylko nie wiem na której uczelni. Którą radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1 Re: AGH czy PK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 15:21 AGH. studiuje automatyke i robotyke. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
paolitkka Re: AGH czy PK 18.01.07, 17:07 Jestem studentką AGH i zdecydowanie WYBIERZ NASZĄ UCZELNIĘ chociażby dlatego, że Akademia to nie byle Polibuda......lecz AGH nazywane jest też UNIWERSYTETEM TECHNICZNYM! Więc mój drogi nad czym się tu zastanawiać...?????? Pozatym AGH jest na 7 miejscu w Polsce a Polibuda ...... nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Re: AGH czy PK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 17:16 żenująca wypowiedz poprzedniczki skłania mnie do komentarza na ten temat. otóż o ile wiem Politechnika również posiada statut UNIWERSYTETU, a co do wyboru studiów to zależy co zamierzasz studiować , ja studiuje na PK gdyż na AGH nie ma kierunku budownictwo i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme Re: AGH czy PK 18.01.07, 17:42 prosze nie idzcie do szkoły jańskiego tam jest dno i kler rządzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: AGH czy PK IP: *.netcontrol.pl 18.01.07, 19:49 idz na agh, jak na PK tylko raczej tylko budownictwo i architektura (polska czołówka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: AGH czy PK IP: *.ds14.agh.edu.pl 21.01.07, 13:24 pewnie że AGH tu druty są o wiele przyjemniejsze niż na pk Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 druty na AGH 27.01.07, 14:51 Pewnie są przyjemniejsze niż na PK. Jak na polibudzie teorie obwodów elektrycznych nadal wykłada prof. Siwczyński to poziom jest dostosowany do raczej studentów studiów doktoranckich niż magisterskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: AGH czy PK IP: *.net.autocom.pl 10.04.07, 13:00 Na razie próbuję wyczytać w internecie na stronach tych uczelni informacje o rekrutacji,a konkretnie rekrutacja dla olimpijczyków. Strona AGH jest fatalna. Menu niewygodne,podany link z regulaminem rekrutacji dla olimpijczyków jest nieczynny - nie otwiera się. Na Politechnice wszystko jane, przejrzyste, wygodne, link działa. Skoro AGH NIE MA odpowiednio wykształconych informatyków do zrobienia porządnej strony, niech poszuka wsparcia na innych uczelniach. Jak tacy fachowcy opuszczają AGH i zabierają się za komputeryzację kraju i świata, to współczuję nam wszystkim Gość portalu: yuio napisał(a): > Planuję studiować Elektrotechnikę, tylko nie wiem na której uczelni. Którą > radzicie? Na PK, efekty widzisz sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Moja rada: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 06:16 Witamy na zmodernizowanej stronie Uczelnianej Komisji Rekrutacyjnej Znajdą tu Państwo informacje na temat zasad rekrutacji na studia prowadzone na Wydziałach AGH. Informacje będą na bieżąco uzupełniane, więc zapraszamy do odwiedziń. Jeżeli znajdą Państwo jakieś błędy, prosimy zgłaszać je na adres ukr@agh.edu.p. Zapraszamy na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehehehehe Re: AGH czy PK IP: 213.134.181.* 11.04.07, 14:31 Strona AGH jest fatalna. Menu niewygodne,podany link z regulaminem rekrutacji dla olimpijczyków jest nieczynny - nie otwiera się. Na Politechnice wszystko jane, przejrzyste, wygodne, link działa. --- dziwne, bo ja mam odmienne wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: AGH czy PK IP: *.ds5.agh.edu.pl 16.04.07, 18:30 Jeśli uważasz, że na AGH nie ma odpowiednio wykształconych informatyków, to gratuluję poczucia humoru, bo nie wiesz o czym mówisz. Tylko ci informatycy nie mają zwykle czasu zajmować się tworzeniem stron. Jeśli mi jeszcze powiesz, że są lepsi od nich na PK, to pęknę ze śmiechu. Nawiasem mówiąc jest tam kilku dobrych, ale większość z nich to absolwenci AGH. Odpowiedz Link Zgłoś