trudny2002 08.04.03, 09:46 a do brydżyka przydałaby się czwórka... Ale niechby i pogadac, pobawić się w trójkącie. No to jak jest, albo znajdzie się jeszcze przynajmniej dwójka? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph boh trojcu lubit' 08.04.03, 10:12 ale na forum to i z trójcą chyba dziś problem będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Problemy IP: *.localdomain 08.04.03, 10:24 Miło jest zaczynać dzień od problemów. Właściwie od ich rozwiązania. Dobrze jest mieć dużo problemów, właściwie dobrze jest mieć duzo rozwiązanych, albo wiele rozwiązań...niektórzy mówią, ze to rozwiązania awaryjne. Takie "trzecie" wyjście... Często kuchenne, kuchennymi drzwiami... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph jeżeli chodzi o mnie 08.04.03, 10:31 to mam inne ulubione wyjścia na początek dnia. na przykład pas. zostaję w łożu. bu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon Re: Tres faciunt collegium... IP: *.kra.cdp.pl / 192.168.1.* 08.04.03, 10:35 Obywatele, nie pieprzcie bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Tres faciunt collegium... IP: *.localdomain 08.04.03, 10:43 Przychylam się do wniosku przedmówcy...jak się zostaje w łożu, pieprzenie powinno mieć sens. To jak , szachy? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Tym ...bardziej że to kisiel... 08.04.03, 10:57 A gramy z jakąś stawką czy tylko zabawowo, tak świątecznie i dla jaj? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 To wasza gra 08.04.03, 11:02 Ja się tylko przyłączam więc ja powinien spytać o zasady, przed przystąpieniem do gry, ale .... niech stracę najpierw się przyłaczam a potem dowiem o co Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Powiem z góry 08.04.03, 11:06 Jak każda gra, to i ta jest GRĄ O DUSZĘ... Grasz? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kisiel jest ulubioną potrawą marynarzy 08.04.03, 10:52 i nie wiedzieć czemu , bierki to także gra marynarska. Czujesz się rozkołysany? Że tak do bierek Cię ciągnie, czy raczej flauta? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph a co ja bym z Twoją duszą zrobił.. 08.04.03, 11:15 przecież to sam kłopot wygrać coś takiego... takiego... hm. wychodzę z gry. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Z bezdusznym to i grać nie ma jak 08.04.03, 11:21 Pewnie toś mi chciał powiedzieć, ale żeś człek delikatny to zabierasz sie i odchodzisz z gry. Można i zrezygnować widząc marność stawki, prawda żem sam też myślał chwilę , ale co postawić miałem? O pieniadze grać nie chcesz, to sądziłem że jaka by nie była ale dusza każdemu się moze przydać... a ponadto kiedym siadał do gry to nie planowałem porażki... Eeee tam, Gph, niedoceniasz jednak współgraczy, wszak wiesz że nawet ryby bywały dwuduszne... trudny No tyle że te ryby to ciche. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: a co ja bym z Twoją duszą zrobił.. 08.04.03, 11:22 gph napisał: > przecież to sam kłopot wygrać coś takiego... takiego... hm. > > wychodzę z gry. Zgadzam się z gph Przegrać problem i wygrać też problem, Odpowiedz Link Zgłoś
gph a największy problem 08.04.03, 11:30 kiedy rozgrywka patowa - bankier dusze bierze i całkiem klapa.. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: a największy problem 08.04.03, 11:33 gph napisał: > kiedy rozgrywka patowa - bankier dusze bierze i całkiem klapa.. Ciekawe co on z tymi duszami później robi? A może gdzieś sprzedaje po promocyjnen cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 U bankierów jak to u bankierów 08.04.03, 11:36 Wciąż promocja. I tak do bankructwa. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph wyjątek : Szwajcaria 08.04.03, 11:41 tamci nie bankrutują. ale też tak delikatnych fantów jak dusze, pewno nie przyjmują.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Wyjątkowość wiąze się z 08.04.03, 11:47 koniecznoscią bycia wybranym. Wybrani z pewnością przyjmują wybrane dusze i zapewne stąd powodzenie tego bankierstwa...a może to właśnie gra va banque? Czy Ty (oczywiście przypadkiem) nie blefujesz? Czy to aby nie jest jakas jednak gra? Tu haiku, a tu zielenieje już nie trawa a sukno... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: wyjątek : Szwajcaria 08.04.03, 11:58 gph napisał: > tamci nie bankrutują. > ale też tak delikatnych fantów jak dusze, pewno nie przyjmują.. Chyba, że ktoś bedzie chciał ją schować do skrytki bankowej tam by pewnie przyjęli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Dlaczego zaraz o dusze gra byc musi?? IP: *.nyc.rr.com 10.04.03, 13:18 Wszak jestem kobieta i duszy nie mam... A gdyby tak o cialo... przedmiotu glownego zainteresoweania... na przyklad, (no przeciez nie moje.... Co powiesz trudny?? Konkurencjo? Kasia oj chyba nicka przyjdzie mi zmienic niebawem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Dlaczego zaraz o dusze gra byc musi?? 10.04.03, 13:28 Czyżbyś chciała przyłaczyć się do gry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Chyba nie pomoglo? Sa dni na ktore nie ma rady.. IP: *.nyc.rr.com 10.04.03, 13:24 Balthazar Gracian, ca. 1640, napisal zeby w takie dnie dac spokoj. (Sztuka Swiatowej Madrosci to zwie sie) Spokoj daje wiec i do pracy spiesze, K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Ale jeśli to pomoc potrzebna... IP: *.localdomain 10.04.03, 14:40 to pomogę Kasiu i zagram. Niech bedzie , ze o ciało, choć sądziłem że wygodniej o duszę , a ciało brać jako bonus... I jeszcze tylko chciałbym, żebyś nie oszukiwała i jeśli można to do końca reguł przestrzegać należy iż o ciało gra tylko z ciała właścicielem... I jeszcze mnie korci, iżby wiedzieć źle nie było, czy to ciało stawało już w grach o nie, czy to debiut... No to zagramy?? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Trudny bezduszny 10.04.03, 14:50 Trudny już wiem, że nie masz duszy, ale czy masz ciało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Pomoc przyjeta...ala stawki zmiana... IP: *.nyc.rr.com 11.04.03, 12:27 Grajmy wiec, o ile nie zmieniles zdania - lecz wole wybrac z tych dwoch propozycji te bardziej korzystna, a na dodatek pociagajaca i nie prozaiczna ;- ) Firma znana, uczciwosc gwarantuje i takowej gwarancji spodziewa sie w zamian. Warunki do pertraktacjii w terminie pozniejszym??? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Kasiu...no to... IP: *.localdomain 11.04.03, 13:00 grajmy. A jak już pogramy to jakoś sie ustali i reguły i te wątpliwe warunki. A stawka? jak grać to grać, widzę, ze o wszystko chcesz zagrać, więc grzecznym to i nie odmówię... trudny Odpowiedz Link Zgłoś