Dodaj do ulubionych

Dylemat...

15.01.07, 00:56
Po wnikliwej lekturze licznych wątków stwierdzam że nie mogę,dopisując się w
nich być obiektywna.Pewnie to pomroczność jasna albo coś jeszcze gorszego
ale:nie jestem w stanie doszukać się chamstwa i impertynencji kolegi
Gph,bezczelności kolegi Trudnego,"rynsztokowych epitetów" kolegi
Skks'a,wredności kolegi Qby,skandalicznego zachowania kolegi
Peteena,złośliwości koleżanki Mzrr21 a już na pewno żadnej wrednej cechy w
charakterze koleżanki XYZ..(jeśli kogoś pominęłam to serdecznie
przpraszam...).Co gorsza lubię i szanuję wyżej wymienionych i zdanie o nich
mam jak najlepsze...No i teraz nie wiem czy: to ja jestem "inna" i nie
qmam,czy może znowu dałam się zrobić w konia i oszukać "klonom" na
spotkaniach bo rzeczywistość prawdziwa jest tutaj,na forum w opinii innych a
szczególnie Innej;-)Istnieje jeszcze opcja że pomyliły mi się wątki i
fora..Chyba coś nie tak ze mną i musze o tym z kimś porozmawiac..
Obserwuj wątek
    • trudny2002 porozmawiaj, porozmawiaj... 15.01.07, 01:11
      rozmowa potrafi wiele wyjasnic.Zwlaszcza jesli rozmowcom idzie o wyjasnienie.
      A jak juz porozmawiasz, to wracaj, bo milo z Tobą:))
      Pozdrawiam i dobrej nocy...
      trudny z wrodzoną bezczelnoscią i odrobiną chamstwa
      • weronka77 Re: porozmawiaj, porozmawiaj... 15.01.07, 01:13
        Noc miłą nie będzie bo pewnie bezsenna z powodu dylamatu...
        • weronka77 Re: porozmawiaj, porozmawiaj... 15.01.07, 01:14
          dylematu,sic!
          • xyz3x piwko i bób 15.01.07, 01:18
            piwko i bób - ulubione tematy high society tego forum - święte i nietykalne!
            Wszystko inne to trollowanie, zasługuje na przemieszczenie na pośledniejsze
            fora lub na oślą. Takie właśnie jest krakforum - głupie i tandetne, tacy są
            jego butni , rozpychający się i urągający innym forumowiczom jego stali
            i długoletni bywalcy, kazimirskie chłopoki......
    • xyz3x Re: Dylemat... 15.01.07, 01:20
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=55524407
      • xyz3x chamstwo polskiego 15.01.07, 01:21
        • Re: co to sie porobilo na FK?
        polski0001 14.01.07, 21:43 + odpowiedz

kikoo1 napisała:

> jasne, wazelina zawsze skutkowała...

A chamstwo nie :-)) Naucz sie kultury i przestan palic te skrety !!!
    • weronka77 Re: Dylemat... 15.01.07, 01:22
      O rany przepraszam..pominęłam Polskiego!!!On też podobno wieśniak i prostak-a;e
      chyba nie ten którego znam.Troll jakiś tutejszy musi być.
      • polski0001 Re: Dylemat... 15.01.07, 20:06
        weronka77 napisała:

> O rany przepraszam..pominęłam Polskiego!!!On też podobno wieśniak i prostak-
        a;e
        >
        > chyba nie ten którego znam.Troll jakiś tutejszy musi być.

Ja Wiesniak i Prostak No wiesz co Weronka JAk mozesz :-))
        Ja tylko pomidory zbieram to moze i wiesniak jestem :-))
    • xyz3x zwyczaje xyz 15.01.07, 01:24
      Wdaliście się w dyskusję z najzjadliwszym trollem
      xyz_xyz_xyz 12.01.07, 11:30 + odpowiedz

z Forum Kraków. jest bezmyślną bławochwalczynią PiS, a także Leppera i
      Giertycha (ale tylko wtedy, gdy są w łasce premiera), oraz Rydzyka i Radia
      Maryja.
      • weronka77 Re: zwyczaje xyz 15.01.07, 01:27
        sama widzisz-jest o czym rozmawiać a zatem dyskutujmy!
        • xyz3x Re: zwyczaje xyz 15.01.07, 01:57
          myslisz, ze rozmowa o tym ma sens???
          • weronka77 Re: zwyczaje xyz 15.01.07, 02:03
            Myślę że przyjemna rozmowa niekoniecznie na FK tak;-))
            • xyz3x Re: zwyczaje xyz 15.01.07, 02:13
              rozmowa o tym nie może być przyjemna, poza tym wszystko mozna wyczytać,
              Zdziwiłam się zatem trochę, ze się dziwisz. Ale moze mamy inne standardy,
              wymagania i oczekiwania wobec świata i ludzi?? I moze przy tym pozostańmy?
              • xyz3x Re: zwyczaje xyz 15.01.07, 02:15
                A poza tym, skoro jesteśmy z innego pokolenia, więc i to może być jednynm z
                powodów innego postrzegania rzeczy i spraw....
                • weronka77 Re: zwyczaje xyz 15.01.07, 10:44
                  Zgodzę się i nie zgodzę tutaj z Tobą.Może i jesteśmy z innego pokolenia a
                  raczej na pewno;-)))ale to to nie powód żeby obrażać innych.Wiek nie udziela
                  dyspensy.A ja tutaj nie lubię czytać inwektyw pod adresem znajomych.tyle.
                  • trudny2002 Od dylemata 15.01.07, 10:46
                    lepszy powinien byc Durenmatt....ale jak Ci sie nie chce, to spaceruj, ciesz
                    sie slonkiem, sniegiem....saneczkami...:)
                    trudny
                    • weronka77 Re: Od dylemata 15.01.07, 10:48
                      Durrenmatt Friedrich;-) Właśnie czytam "Wizyta Starszej Pani";-)Ale intuocja
                      kolego Trudny!!;-)))
                      • trudny2002 Re: Od dylemata 15.01.07, 10:50
                        pewnie sie zaplątało obok tego mojego chamowatego zbeszczelnienia, ale nie wiem
                        czy nie zostanie to ze o starszej pani czytasz....poczytane Ci za nietakt lub
                        niestosownosc...
                        trudny
                        • weronka77 Re: Od dylemata 15.01.07, 10:54
                          Mam cły zbiór sztuk;-))To może potem "Rozmowa z człowiekiem ,który nie
                          gardzi";-))
                          • trudny2002 Re: Od dylemata 15.01.07, 10:56
                            dramat to kapitalna materia. mozesz przejsc na Goldoniego , mozesz rodzimie
                            mozesz dac sie zniewolic wschodowi....popatrz ile to razy mozesz bładzić:)
                            trudny
                            I wszystko na rachunek dramatu czu dramatopisarza...
                            • weronka77 Re: Od dylemata 15.01.07, 10:58
                              Mam teraz dużo wolnego czasu a na półkach same rarytasy autorstwa wybitnych;-)
                              • trudny2002 Re: Od dylemata 15.01.07, 11:00
                                czytaj wiec ...
                                trudny
                                A czy wiesz ze Dantego od czasow cenzury nie udalo sie wznowic i to co
                                drukowane ma powazne luki?:)
                                No widzisz...Tak, tylko kto by o dantem cos chcial wiedziec a co mowic o
                                czytaniu....lepiej remontowac mieszkanie....albo piesku ku....nie pozwolic
                                chadzac na lapkach...
                                • weronka77 Re: Od dylemata 15.01.07, 11:03
                                  Ja wzorem Ignacego Borejki czytam wszystko alfabetycznie;-)Tak więc mam poważny
                                  problem..Chyba że od razu przeskoczę do Czechowa?
                                  • trudny2002 Re: Od dylemata 15.01.07, 11:04
                                    no to skacz...tylko zeby Ci nie zarzucano ze wracasz w czas i rejon jaki
                                    kojarzyc sie moze niewlasciwie...
                                    trudny
                                    • weronka77 Re: Od dylemata 15.01.07, 11:08
                                      Ach nie dbam o to kompletnie bo wybitna literatura kojarzy się zawsze tak
                                      samo.To co różne to jedynie "Sztuka Interpretacji";-)A ja jestem po "łowach" ww
                                      wrocłąwskim antykwariacie gdzie za grosze kupiłam kilkadziesiąt pozycji
                                      wydawnictwa Ossolińskich;-)
                                      • xyz3x miłej lektury życzę 15.01.07, 22:00
                                        Rozumiem, że inwektywy ziomali brzmią jak miła sercu muzyka, szczególnie w
                                        takiej doborowej ferajnie! Naczelny przecież wróci, nie rzuci i erupcja
                                        chamstwa z pewnoscią tego uroczego forum nie ominie. Tymczasem przejrzyj
                                        sobie Oślą.
                                        • weronka77 Re: miłej lektury życzę 15.01.07, 22:01
                                          Sztuka Interpretacji Kiko.Twoje Inwektywy są zdecydowanie bardziej dosadne i to
                                          ich wiecej jest na oślej.
                                          • polski0001 Kiko znowu Fiko :-)) 15.01.07, 22:05
                                            Sluchaj nasza wspolna oszołomko moze bys tak zapalila skreta i zaczniesz
                                            normalnie mowic ludzkim glosem a nie Muuuuu!!!
                                          • xyz3x Re: miłej lektury życzę 15.01.07, 22:19
                                            moje inwektywy to mit rozpowszechniany przez tę potrójnie pie..iętą,
                                            to jedynie artefakt.....
                                            A na oslą wędrują posty niezależne i prawdę mówiące, jako że onaż w oczy kole.
                                            • polski0001 Re: miłej lektury życzę 15.01.07, 22:22
                                              Nie przeklinaj mi tu..... co??!!!
                                              Bo sie zezłoszcze i dopiero ci pokaze !!!
                                            • weronka77 Re: miłej lektury życzę 15.01.07, 22:22
                                              Wiesz co,nie znasz jej kompletnie a komentujesz...Ja ja bardzo lubie bo to
                                              naprawde fajna dziewczyna.A to ze Ty masz inne zdanie to trudno;-((
                                              • polski0001 Re: miłej lektury życzę 15.01.07, 22:25
                                                weronka77 napisała:

> Wiesz co,nie znasz jej kompletnie a komentujesz...Ja ja bardzo lubie bo to
                                                > naprawde fajna dziewczyna.A to ze Ty masz inne zdanie to trudno;-((

Ona samej siebie nie lubi to co sie dziwic ze nie lubi innych !!
                                                • xyz3x Re: miłej lektury życzę 15.01.07, 22:30
                                                  miła? to dziwne, że od razu widzieliście kogo mam na myśli - ha ha ha....
                                                  ty chyba nie śledzisz jej forumowej działalności, to szczególnie wredna pinda!!!
                                                  I w dodatku wredna bezinteresownie......
                                                  • weronka77 Re: miłej lektury życzę 15.01.07, 22:33
                                                    jasne ze wiedzieliśmy.A niby czyjego nicka podrabiasz? Kogo się czepiasz
                                                    zawsze? Kogo prowokujesz? Kogo obmawiasz na innych forach?Pinda to najwyzej o
                                                    Tobie mozna powiedzieć!
                                                    --
                                                    Szanuję Twoje zdanie ale nie zamienię go ze swoim;-))
                                                  • polski0001 Re: miłej lektury życzę 15.01.07, 22:38
                                                    weronka77 napisała:

> jasne ze wiedzieliśmy.A niby czyjego nicka podrabiasz? Kogo się czepiasz
                                                    > zawsze? Kogo prowokujesz? Kogo obmawiasz na innych forach?Pinda to najwyzej o
                                                    > Tobie mozna powiedzieć!

Pinda to dla niej komplement !!! Wiec musimy wymyslec cos lepszego ale Peeten
                                                    mial odpowiednia Ksywke :-))
                                                  • xyz3x Re: miłej lektury życzę 15.01.07, 22:38
                                                    Pinda - Kobieta, zwłaszcza do której czuje się niechęć, nienawiść, odrazę. A
                                                    woman, especially whom one dislikes or disapproves.
                                                    -
                                                  • weronka77 Re: miłej lektury życzę 15.01.07, 22:40
                                                    Onet słownik polsko-angielski?
                                                  • boldhead ja tam pindy lubie 15.01.07, 22:40
                                                    szczegolnie smazone w panierce
                                                  • weronka77 Re: ja tam pindy lubie 15.01.07, 22:43
                                                    Ale nie każdą pindę można przełknąć...Gorzej jak w gardle stanie...
                                                  • xyz3x Re: ja tam pindy lubie 15.01.07, 22:43
                                                    ostatnio najlepsze są pałangi!
                                                  • polski0001 Re: ja tam pindy lubie 15.01.07, 22:46
                                                    Ja tam lubie spagetti :-)) i dobra Kawunie espresso !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka