Dodaj do ulubionych

STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem?

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 14:55
Mam pytanie mieszkam 15 km od Krakowa, chciałbym mieć stalke, czy jestem
skazany na TePSA??
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbigniew Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 15:01
      Gość portalu: Matti napisał(a):

> Mam pytanie mieszkam 15 km od Krakowa, chciałbym mieć stalke, czy jestem
      > skazany na TePSA??

Ale tepsa też ma w ofercie stałe łącza, chociaż 15 km od Krakowa mogą już być
      niedostępne:(
      Inne będą drogie (pewnie radiowy dostępby wchodziła w rachubę).
      Reasumując jak ni będzie Was więcej chętnych musisz przygotować kilka stów a
      może nawet ponad 1000 zł:(
      • Gość: Matti Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 15:16
        Ja wiem, że TP SA ma stałe łącza w ofercie, i są tu napewno dostępne (siec i
        centrala lepsza niż pewnie w niektórych miejscach Krakowa), ale ja chciałbym
        zapłacic komuś innemu... Chętni są (5 w promieniu 1 km + maybe szkoła), ale
        wszyscy mówią, że jeszcze nie mogą zaooferować, z kolei Ci co mówią, że mogą
        (ze Skawiny) coś kombinuja bo mówią: już, już, już od 3 miechów...
        • Gość: Zbigniew Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 15:22

> Ja wiem, że TP SA ma stałe łącza w ofercie, i są tu napewno dostępne (siec i
          > centrala lepsza niż pewnie w niektórych miejscach Krakowa), ale ja chciałbym
          > zapłacic komuś innemu...

To, że niej centrala nowoczesna nic tu nie daje. Jeżeli w okolicach tej
          centrali nie ma zbyt wielu chętnych na Neostradę to tepsa nie da do tej
          centrali urządzeń dostępowych do tej usługi.

> Chętni są (5 w promieniu 1 km + maybe szkoła), ale
          > wszyscy mówią, że jeszcze nie mogą zaooferować, z kolei Ci co mówią, że mogą
          > (ze Skawiny) coś kombinuja bo mówią: już, już, już od 3 miechów...

OOO szkoła to już coś ! Jak ją przekonasz to na pewno jakiegoś providera
          znajdziecie ! Tylko podciągnąć do Cibie kabelek z tej szkoły może trochę
          kosztować:(
          • Gość: Matti Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 19:06
            Po co od razu Neostrada, wystarczy SDI...
            Od tej szkoly mam 300 m :))))))).
            Może jednak radioliniowcy ze Skawiny wreszcie powiedzą mówiąc "już" prawde...
            Garbex w jakim kierunku mieszkasz?
    • grabex Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? 11.04.03, 17:06
      Daj mi znac, jeżeli już sobie założysz stałe łącze.
      Mam podobny problem i tez mniej wiecej w tej samej okolicy...

Grabex
    • Gość: LT Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.netcontrol.pl / 192.168.0.* 13.04.03, 09:22
      Proszę o kontakt telefoniczny. 2941529
      • Gość: Matti Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 20:09
        W sprawie tego stałego łącza????
        • Gość: LT Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.netcontrol.pl / 192.168.0.* 14.04.03, 19:21
          Tak - oczywiście
          • Gość: Matti Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:36
            Dawno nie byłem na forum...
            Oczywiście zadzwonie, po świętach :)
            • Gość: Zbigniew Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 09:21

> Dawno nie byłem na forum...
              > Oczywiście zadzwonie, po świętach :)

Nie zapomnij nas poinformować o wynikach dzwonienia:)
              Za ile Ci dostarczą Internet.
              • Gość: Matti Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:50
                Nie zapomne... ale zapomniałem zadzwonic ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka