Gość: Matti IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 14:55 Mam pytanie mieszkam 15 km od Krakowa, chciałbym mieć stalke, czy jestem skazany na TePSA?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 15:01 Gość portalu: Matti napisał(a): > Mam pytanie mieszkam 15 km od Krakowa, chciałbym mieć stalke, czy jestem > skazany na TePSA?? Ale tepsa też ma w ofercie stałe łącza, chociaż 15 km od Krakowa mogą już być niedostępne:( Inne będą drogie (pewnie radiowy dostępby wchodziła w rachubę). Reasumując jak ni będzie Was więcej chętnych musisz przygotować kilka stów a może nawet ponad 1000 zł:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 15:16 Ja wiem, że TP SA ma stałe łącza w ofercie, i są tu napewno dostępne (siec i centrala lepsza niż pewnie w niektórych miejscach Krakowa), ale ja chciałbym zapłacic komuś innemu... Chętni są (5 w promieniu 1 km + maybe szkoła), ale wszyscy mówią, że jeszcze nie mogą zaooferować, z kolei Ci co mówią, że mogą (ze Skawiny) coś kombinuja bo mówią: już, już, już od 3 miechów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 15:22 Gość portalu: Matti napisał(a): > Ja wiem, że TP SA ma stałe łącza w ofercie, i są tu napewno dostępne (siec i > centrala lepsza niż pewnie w niektórych miejscach Krakowa), ale ja chciałbym > zapłacic komuś innemu... To, że niej centrala nowoczesna nic tu nie daje. Jeżeli w okolicach tej centrali nie ma zbyt wielu chętnych na Neostradę to tepsa nie da do tej centrali urządzeń dostępowych do tej usługi. > Chętni są (5 w promieniu 1 km + maybe szkoła), ale > wszyscy mówią, że jeszcze nie mogą zaooferować, z kolei Ci co mówią, że mogą > (ze Skawiny) coś kombinuja bo mówią: już, już, już od 3 miechów... OOO szkoła to już coś ! Jak ją przekonasz to na pewno jakiegoś providera znajdziecie ! Tylko podciągnąć do Cibie kabelek z tej szkoły może trochę kosztować:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 19:06 Po co od razu Neostrada, wystarczy SDI... Od tej szkoly mam 300 m :))))))). Może jednak radioliniowcy ze Skawiny wreszcie powiedzą mówiąc "już" prawde... Garbex w jakim kierunku mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
grabex Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? 11.04.03, 17:06 Daj mi znac, jeżeli już sobie założysz stałe łącze. Mam podobny problem i tez mniej wiecej w tej samej okolicy... Grabex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LT Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.netcontrol.pl / 192.168.0.* 13.04.03, 09:22 Proszę o kontakt telefoniczny. 2941529 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 20:09 W sprawie tego stałego łącza???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LT Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.netcontrol.pl / 192.168.0.* 14.04.03, 19:21 Tak - oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:36 Dawno nie byłem na forum... Oczywiście zadzwonie, po świętach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 09:21 Gość portalu: Matti napisał(a): > Dawno nie byłem na forum... > Oczywiście zadzwonie, po świętach :) Nie zapomnij nas poinformować o wynikach dzwonienia:) Za ile Ci dostarczą Internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: STAŁE ŁĄCZE pod Krakowem? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:50 Nie zapomne... ale zapomniałem zadzwonic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś