weronka77 25.01.07, 23:09 Sobota, 18-ta, Planetarium, ciasteczka i bukwica gotowe wedle zamówienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Trudny!!! 26.01.07, 09:16 a ktos z was umawial sie na Planetarium? no bo sobota jak sie wydaje to dzien programu....niby po dwudziestejpierwszej...ale... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Weronika!!! 26.01.07, 09:31 napisz do Agory i Barrina, ze Trudny i Spolka nie chca sie z Toba bawic!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Weronika!!! 26.01.07, 11:38 Chcą,chcą;-) Ale z Tobą to raczej nie bardzo za to;-) Jak tam Twoje "patrycje":- )Zabezpieczyłeś?;-)))Miłęgo Dnia Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Weronika!!! 26.01.07, 11:41 nie uwazam ze prawdziwe jest twierdzenie ze jak stefan to juz nielubiany.... stefan tez ma swoje strony i nie tylko dobre i nie tylko cztery...jak kon... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Weronika!!! 26.01.07, 11:53 Trudny;-) Mnie owy Stefan obojętny jest kompletnie i nie będę wnikać kim jest i czy wart lubienia;-))Spraw to małej wagi i nie warta uwagi;-) Tyle ze on pierwszy o "kontakt" się upomniał pouczając tutaj i na gg(nieproszony zresztą;- )).Niestety jak to zwykle bywa w moim przypadku ,pouczenia przynoszą efekt przeciwny do zamierzonego;-)))))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
saphiras Re: Weronika!!! 26.01.07, 13:26 ojoj widze że tu jest zawzięta wojna uważajcie bo wywołaćie 3 wojne światową ;] Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 nie ingeruj 26.01.07, 13:26 to jest wojna o stołki... trudny Kazdy chce wszak pod czyms spac... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: Weronika!!! 26.01.07, 12:35 niestety nie uzywam gg. musialas pomylic bohaterow. mnie rowniez nie interesujesz i nie interesowalas. w innych mediach internetowych rowniez jestes nijaka;) niestety, nie wpadlas na to, ze jest takie cos, jak bezpieczenstwo internetowe. nieswiadomy uzytkownik sieci, uaktywniajac link, ktory masz w stopce, przesyla informacje gdzies tam-gdzies tam;) dalej juz mi sie nie chce pisac, bo nie mam czasu i ochoty. zreszta osoby zainteresowane wiedza gdzie szukac. i nie chodzi o to, ze cie sledze (tu mozesz sobie schlebic, o ile masz taka potrzebe;), czy jak to sobie nazwiesz, swiat jest maly, zwlaszcza zinternetowany;). mozesz mnie nazywac przelogowancami, samozwancami, podgladancami, WALI MIĘ TO;) a wiem co mowie i na odwrot;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Weronika!!! 26.01.07, 14:07 weronka77 napisała: > Niestety do końca wiesz:-) Amen Miało być nie do końca wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
saphiras Re: Weronika!!! 26.01.07, 14:10 Ojoj nie pogryźcie się za bardzo stego co słyszalem, może stefan lubi straszyć ale nie czeba mu wierzyć !!! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: Stefan 26.01.07, 14:19 temat dawno zakonczony, po co gadac po proznicy? no chyba, ze ktos na rencie, czy innym wsparciu, tedy hulaj dusza ;) Odpowiedz Link Zgłoś