Gość: maja IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 15:48 Macie w tym względzie jakieś zdanie?Chętnie posłucham.Bo ostatnio borykam się z tym "problemem" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 15:50 Gość portalu: maja napisał(a): > Macie w tym względzie jakieś zdanie?Chętnie posłucham.Bo ostatnio borykam się > z tym "problemem" zawsze możesz Go czule do piersi przytulić.. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 16:00 Nie przejmuj się. Z racji gabarytów ta Ja jestem zwykle Ten Niższy i zapewniam Cię, że nie ma z tym żadnych problemów: 1.) Małe jest piękne (prawie wszystko); 2.) Możesz zawsze patrzeć na niego z góry; 3.) Może okazać się, że chodzisz z potencjalnym geniuszem, albo chociaż z kims powszechnie znanym (Napoleon, Stalin, artysta znany jako Prince, dr Goebbels, Frodo Baggins, ja itd.); 4.) Mniej zeżre i (nieco) mniej wypije; 5.) W tramwaju Ci ustepują, bo myślą, że jedziesz z dzieckiem; 6.) Możesz go bronić przed chuliganami, a on - zapewniam! - będzie umiał Ci się odwdzięczyć; 7.) I w ogóle nie widzę żadnych wad tej sytuacji. Pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 16:05 joseph.007 napisał: > 7.) I w ogóle nie widzę żadnych wad tej sytuacji. zgodzę się w całej rozciągłości. Poza tym nie da się ukryć, że w niskich facetach jest coś bardzo interesującego ... (bez urazy dla wysokich, też im się zdarza :))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:48 Dzieki bardzo,uśmiałam sie do łez.I pomogło na chwilową chandrę z powodu...wzrostu(śmieszne,co?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: a jak On jest niższy? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:17 Same zalety: bardziej poreczny i bardziej sie stara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 16:20 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > Same zalety: bardziej poreczny i bardziej sie stara!!! znalazła się. jakby coś o tym wiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 a taka np. Kidman 16.04.03, 16:23 to też kiedyś myślała, że małe jest piękne, a potem się jej odwidziało, i nawet sobie nos dokleiła większy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a taka np. Kidman 16.04.03, 16:26 bluetab70 napisała: > to też kiedyś myślała, że małe jest piękne, a potem się jej odwidziało, i > nawet sobie nos dokleiła większy ;P ja to mam wrażenie, że ona to niejedno ma doklejne.. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: a taka np. Kidman 16.04.03, 16:28 ale też i coś(kogoś) sobie odkleiła ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: a jak On jest niższy? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:26 gph napisał: > > znalazła się. jakby coś o tym wiedziała... > Tys GPH dzisiaj nad wyraz galanteryjny w stosunku do dam!!! Swiatowiec po prostu... Ten niewymuszony wdziek, urok, poczucie humoru....Ehhh mezczyzna! PRAWDZIWY SAMIEC!!! Mierzysz 159cm? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 16:29 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > Mierzysz 159cm? w kapelutku i butkach na koturnach ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
gph obywatelko viagro. 16.04.03, 16:31 bluetab70 napisała: > > Mierzysz 159cm? > > w kapelutku i butkach na koturnach ;c) w życiu nie używałem butów na koturnach.. nie jestem żaden Berlusconi, czy inny Prince (vel Symbol - hehe)... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: obywatelko viagro. 16.04.03, 16:34 gph napisał: > w życiu nie używałem butów na koturnach.. nie jestem żaden Berlusconi, czy inny Prince (vel Symbol - hehe)... > aaale to taki dżołk był, a poza tym uważam, że prawdziwy hedonista powinien wszystkiego w życiu spróbować... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: obywatelko viagro. 16.04.03, 16:37 bluetab70 napisała: > gph napisał: > > > w życiu nie używałem butów na koturnach.. nie jestem żaden Berlusconi, czy > > inny Prince (vel Symbol - hehe)... > > > aaale to taki dżołk był, a poza tym uważam, że prawdziwy hedonista powinien > wszystkiego w życiu spróbować... ;) to do Marcela z tym obuwiem korekcyjnym się udaj. On - Ci hedonista prawdziwy.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: obywatelko viagro. 16.04.03, 17:06 gph napisał: > to do Marcela z tym obuwiem korekcyjnym się udaj. On - Ci hedonista prawdziwy.. > odmawiam chodzenia w obuwiu korekcynjym , to jest masochizm a nie hedonizm Odpowiedz Link Zgłoś
gph kobito.. 16.04.03, 16:30 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > Tys GPH dzisiaj nad wyraz galanteryjny w stosunku do dam!!! Swiatowiec po > prostu... Ten niewymuszony wdziek, urok, poczucie humoru....Ehhh mezczyzna! > PRAWDZIWY SAMIEC!!! > > Mierzysz 159cm? rzecz w tym, że ja uważam Cię za faceta. Światowiec ze mnie żaden, zwykły wieśniak. Niewymuszony dźwięk - to nie wiem, co tam usłyszałaś.. A co do wymiarów to nie podaję publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: a jak On jest niższy? IP: *.localdomain 16.04.03, 16:31 Gph ma rzeczywiście ze 150 i kilka centymetrów. Kiedy siedzi... Ale przecież już Publius Ovidius Naso zwany Owidiuszem, powiedział..: "Jesli jesteś mała , to siedź, abyś stopjąca nie zdawała się być siedzącą..." Może to do dziewcząt, jednak coś w tym siedzeniu jest...a jest też w leżeniu... trudny To , ze On niższy to nic, ciekawe jak duża jest Ona??? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph ona to Horpyna prawdziwa 16.04.03, 16:35 włos zmierzwiony co słonko całej wiosce zasłania, piersi jak góry.. a z charakteru pewno... kobita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: ona to Horpyna prawdziwa IP: *.localdomain 16.04.03, 16:38 Wnoszę z tego co piszesz, że to możliwe nawet co przypuszczasz, bo pisze że ma ...małego... No ale nie pisze, ze za małego. Niski to może być stan, pobudki...a pobudki to nawet w środku nocy... Przy takiej Horpynie? trudny ... Przepraszam , że naginam fakty...?>? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 a ty co, Czeremis??? 16.04.03, 16:39 pokurcz, konus i kurdupel??? ehh, giepeha, widziałam cię ( i to nie w pijanym widzie) i na Czeremisa, jako żywo, nie wyglądasz waść ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: a jak On jest niższy? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:43 GPH!!! Przyznaje, ze - szczegolnie wiosna - mam straszna slabosc do chlopstwa, nawet jesli przasne...myslisz ,ze to homoseksualizm:((( Siedz, siedz, nie wstawaj... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 16:48 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > GPH!!! Przyznaje, ze - szczegolnie wiosna - mam straszna slabosc do chlopstwa, > nawet jesli przasne...myslisz ,ze to homoseksualizm:((( > > Siedz, siedz, nie wstawaj... wiele zależy od tego, czy moje śmiałe przypuszczenia są prawdziwe. jeżeli tak, to i owszem. homoseksualizm. A jak Cię do chłopstwa ciągnie to kup sobie folwark, zbuduj czworaki wieczorami będziesz mogła wychodzić i wyławiać obiekty pożądania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: a jak On jest niższy? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:59 GPH zrobie wszystko co powiesz....Wszystko!!! Tylko blagam nic nie mow mojemu synowi i jego ojcu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Tu Cię mam.. 16.04.03, 17:09 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > GPH zrobie wszystko co powiesz....Wszystko!!! > Tylko blagam nic nie mow mojemu synowi i jego ojcu!!! listę żądań prześlę niebawem za pośrednictwem Ambasadora zaprzyjaźnionego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Jako zywo - masz mnie!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 17:22 Laskawco! Zbawco! Dziekuje, po stokroc dziekuje!!! Twoja przenikliwosc, lotnosc umyslu i laskawosc dla maluczkich warta kazdego zadania... Od dzisiaj masz we mnie wierna, oddana...o przepraszam wiernego i oddanego... itp, itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:54 Kochani, musze już wyjść z pracy.Ale z chęcia zajrzę tu jutro i zobaczę jak rozwinęła się dyskusja.Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 17:38 Gość portalu: maja napisał(a): > Kochani, musze już wyjść z pracy.Ale z chęcia zajrzę tu jutro i zobaczę jak > rozwinęła się dyskusja.Dzieki i pozdrawiam To sie nazywa używanie na cudzych emocjach ... - wystarczy zapodac wątek i czekać :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 18:20 ten problem należy do klasyki:))) Praprababki radziły sobie w następujący sposób: " A jak przyjdzie co do czego, wezmę męża maleńkiego. Taki bedzie malenieczki, Tyciuteńki, tyciuteczki, Taki bedzie malenieczki, tyciutenki, tyci. Z łokcia sukna najlepszego Zrobie jafraczek dla niego' Bo on taki malenieczki, tyciutenki, tyciuteczki, Bo on taki malenieczki, Tyciuteńki, tyci. A zaś z jednej rękawiczki Będą prześliczne trzewiczki, Bo on taki malenieczki, tyciutenki, tyciuteczki, Bo on taki malenieczki, Tyciuteńki, tyci. A DO TEGO MALUTKIEGO DOBIORĘ SOBIE WIĘKSZEGO, Bo ten bardzo malenieczki, tyciuteńki, tyci! emka:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 20:53 emka_1 napisała: > ten problem należy do klasyki:))) Praprababki radziły sobie w następujący > sposób: > " A jak przyjdzie co do czego, > wezmę męża maleńkiego. > Taki bedzie malenieczki, > Tyciuteńki, tyciuteczki, > Taki bedzie malenieczki, > tyciutenki, tyci. > > Z łokcia sukna najlepszego > Zrobie jafraczek dla niego' > Bo on taki malenieczki, > tyciutenki, tyciuteczki, > Bo on taki malenieczki, > Tyciuteńki, tyci. > > A zaś z jednej rękawiczki > Będą prześliczne trzewiczki, > Bo on taki malenieczki, > tyciutenki, tyciuteczki, > Bo on taki malenieczki, > Tyciuteńki, tyci. > A DO TEGO MALUTKIEGO > DOBIORĘ SOBIE WIĘKSZEGO, > Bo ten bardzo malenieczki, > tyciuteńki, tyci! > > emka:) :))) było jeszcze jakoś tak: A jak będę mieć powody, utopię go w szklance wody, bo on taki malenieczki, tyciutki, tyciuteczki.... Pozdr. dla małych i dużych, B Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 23:16 Wiagro!!!! a co ja mam maluszek powiedzieć? 150 w duzym kapeluszu? Ludzie niezbyt duzi górom!!! Odpowiedz Link Zgłoś