wodnik74 16.04.03, 16:12 Wchodzę na Onet, a tam rzuciły mi się w oczy tytuły dwóch niusów: 1. "Polscy policjanci pojadą do Iraku", oraz 2. "500 polskich firm chce odbudować Irak" :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: kocham mój kraj 16.04.03, 16:15 wodnik74 napisała: > Wchodzę na Onet, a tam rzuciły mi się w oczy tytuły dwóch niusów: > 1. "Polscy policjanci pojadą do Iraku", oraz > 2. "500 polskich firm chce odbudować Irak" tam było : Polscy policjanci pojadą do Iraku? nie naginaj faktów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Och, Wy Duńczycy... IP: *.localdomain 16.04.03, 16:40 A jak pisałem Terasz My! Terasz Polska... to nikt jakby nie chciał wierzyć... Sprzątanie to dobra robota. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik74 Re: kocham mój kraj IP: *.bci.net.pl 16.04.03, 16:46 gph napisał: > wodnik74 napisała: > > > Wchodzę na Onet, a tam rzuciły mi się w oczy tytuły dwóch niusów: > > 1. "Polscy policjanci pojadą do Iraku", oraz > > 2. "500 polskich firm chce odbudować Irak" > > tam było : Polscy policjanci pojadą do Iraku? > nie naginaj faktów!! > > sorrry, omskł mi się w oczach pytajnik .... mój kraj kocham również za takie słowa jak omskł (wiem że źle ale za to jak pięknie) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: kocham mój kraj 16.04.03, 16:51 Gość portalu: wodnik74 napisał(a): > sorrry, omskł mi się w oczach pytajnik .... > > mój kraj kocham również za takie słowa jak omskł (wiem że źle ale za to jak > pięknie) a ja za Grzegorza Brzęczyszczykiewicza Odpowiedz Link Zgłoś