katy_24 06.02.07, 21:40 Witam Szukam opinii o Pani dr Marii Kmicie przyjmuje w Fertility Clinic i jest lekarzem z Kopernika w Krakowie z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katy_24 Re: Dr. Kmita Kraków 07.02.07, 12:45 Nikt w Krakowie nie zna tej lekarki??:( Odpowiedz Link Zgłoś
margaritta1 Re: Dr. Kmita Kraków 08.02.07, 09:58 Mysle że to złe Forum do poszukiwań. Wejdz na strone Niepłodnośc, albo www.nasz-bocian.pl tam jest sporo pacjentek Twojej Kliniki . Pewnie ktoras zna Pania doktor. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: Dr. Kmita Kraków 08.02.07, 14:01 Ja znam dr.Kmitę ale to kardiolog z Kopernika a nie gin,przyjmuje jeszcze w Amicorze na Krakusów i robi bardzo dobre opisy do badań echa. Odpowiedz Link Zgłoś
dera23 Re: Dr. Kmita Kraków 08.02.07, 17:07 Dzięki wielkie ale to na pewno nie ona:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
groszek48 Re: Dr. Kmita Kraków 08.03.07, 14:52 z Koprenika to on-Jacek Kmita a nie ona :) też go znam-tzn. robił mi parę lat temu echo w Amicorze, a tak przy okazji znacie jakiegoś dobrego kardiologa w Krakowie , przepraszam że się w cinam ale to tak na prawdę przy okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
hasiap Re: Dr. Kmita Kraków 10.03.07, 17:12 No to właśnie z Amicordu dr. Piotrowski. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.blue Re: Dr. Kmita Kraków 08.03.07, 14:35 hej. ja jestem pacjentką Pani dr. Kmity i jestem bardzo zadowolona. jest rzeczowa, nie owija w bawełnę, zawsze miła. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
szto_tawariszczi Re: Dr. Kmita Kraków 08.03.07, 15:27 a nie jest już na Montelupich ??? Odpowiedz Link Zgłoś
katy_24 Re: Dr. Kmita Kraków 09.03.07, 11:18 A dlaczego na Montelupich?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lmikulski Re: Dr. Kmita Kraków 08.03.07, 20:36 Katy, polecam jako człowieka i jako lekarza. Profesjonalna, a do tego bardzo konkretna, rzeczowa i miła. Jako jedna z nielicznych bardzo troszczy się w klinice o swoje pacjentki (żona spędziła tam prawie 3 miesiące, więc opinia jest miarodajna) Dzięki Dr Kmicie możemy się cieszyć wspaniałą córeczką Alicją :-) Szczęśliwi rodzice. p.s. Pani dr Kmita przyjmuje też w poniedziałki w gabinecie na ul.Warszauera. Odpowiedz Link Zgłoś
katy_24 Re: Dr. Kmita Kraków 09.03.07, 11:20 dzięki wielkie z odpowiedz , już do niej właśnie zaczęłam chodzić i jak na razie mam o niej podobne zdanie pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś