pan.ziutek 08.02.07, 15:29 Wśród ptaków wielkie poruszenie, ci odlatują, ci zostają, na łące stoją jak na scenie - czy też przeżyją, czy dotrwają? www.kopalnia.tekstow.infi.pl/agnieszka_osiecka/w_zoltych_plomieniach_lisci.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 ...licencja poetica... 08.02.07, 15:41 ale ja zs tym poruszeniem wsrod ptakow jednak bym nie przesadzal pomimo tego ze to prezes podjal decyzje o koalicji byc moze nie wiedzac ze ptaki ruchliwe ... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: ...licencja poetica... 08.02.07, 15:42 A maciarewicz to z jakim ptakiem sie wam kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: ...licencja poetica... 08.02.07, 15:47 JA TYLKO PYTAM. Kto pyta nie błądzi,. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: ...licencja poetica... 08.02.07, 16:49 zielonki napisał: > A maciarewicz to z jakim ptakiem sie wam kojarzy? Macierewicz, nie znoszę przekręcania nazwisk, nawet takich typów. Może dlatego, że moje wciąż przekręcają. Mnie się kojarzy z indorem. Najlepiej wychodzi mu nastroszenie ogona i gulgotanie. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 z gadami? 08.02.07, 16:20 kikoo1 napisała: > a co z gadami?? > PO ile sztuka??? gadu gadu nocą gadu gadu dniem... Z ptakami bywa łatwiej bywaja gadające...tyle ze srywaja bez opamietania po gumnach głównie...a o gadach gadac mozna tylko po co? Poszukujesz gadów w PO? A w PiS'ie twoim zdaniem samo ptactwo? Sępy są też i kukułki? I strusie , a czy głuptaki? A mewy? A w kwestii jaj to one uzywają kondorów? No widzisz....i lubią ciepłe... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 wszystko jasne! 08.02.07, 20:04 Wszystko jasne! kaczki złote! gad PO groszu! Sam więc widzisz, hej, bamboszu!!! Odpowiedz Link Zgłoś