Dodaj do ulubionych

***SPOTKANIE***

09.02.07, 10:35
Proponuje pierwszy termin spotkania na ta niedziele, tj. 11 lutego. Godzina do
uzgodnienia. Komu pasuje???
Obserwuj wątek
    • p_grzes Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 10:43
      Jak dla mnie to najlepiej by bylo po 18:30
      Pozdrawiam
      • kurdeflaszka Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 10:45
        Mnie to niestety w weekendy nie ma w ogóle w Krakowie. Baardzo okazjonalnie tu
        spędzam weekendy. No chyba że późny niedzielny wieczorek tak koło 19-20.
        • mjarecki Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 11:03
          Ja jak juz mowilem, nie bede w stanie sie pojawic na spotkaniach w realu, bom
          jest za daleko. Ale jakbyscie wzieli ze soba komputer ze Skypem zainstalowanym
          i kamerka to bede przynajmniej wirtualnie :):):)
          • felcia_79 Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 11:15
            Odrobina chęci i wszystko da się jakoś zorganizować ;))
            Jeśli o mnie chodzi to w tą niedzielę mogłabym tak ok 19 bo wyjątkowo jestem
            poza Krakowem.
            • to.ma.sz Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 11:49
              Czyli wlasciwie wszystkim pasuje najblizsza niedziela wieczorem, okolo 19, tak?
              No to mnie chyba tez pasuje :)
              A jak z miejscem spotkania?
              Dla mnie najwygodniej byloby w rejonie Woli Duchackiej, Kurdwanowa lub cos kolo
              tego. Ale oczywiscie moge sie dostosowac jesli pozostali beda woleli inaczej.
              • p_grzes Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 12:18
                Ja raczej myslalem o jakiejs knajpie. Np.
                knajpy.krakow.pl/lokal/309
                wiem, ze tam jest wiekszy stol, ktory mozna zarezerwowac (naturalnie jesli sie znajdzie sporo osob zebysmy az takiego stolu potrzebowali).
                Co do do Woli Duchackiej, czy Kurdwanowa zupelnie nie wiem jak tam jest z jakimis knajpami i gdzie ewentualnie mozna by sie bylo ulokowac.
                • to.ma.sz Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 12:36
                  O.K. Bardzo dobry pomysl :)
                  W razie czego dokoła jest pelno innych knajpek - gdyby w tej akurat nie bylo
                  miejsca.

Czyli tak:
                  - najblizsza niedziela (11 lutego)
                  - godz. 19 (mniej wiecej)
                  - tutaj: knajpy.krakow.pl/lokal/309
                  Przyjdziecie?
                  No i jak sie w ogole poznamy? :)
                  • sabiptysia Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 12:38
                    Proponuje by kazdy sobie przygotowal bilecik ze swoim nickiem i mial go w
                    widocznym miejscu:)
                • sabiptysia Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 12:36
                  czyli wszystkim pasuje niedziela-super! co prawda myslalam o godzinach, kiedy
                  jeszcze jest jasno na polu, bo ja w ogole mialam taki pomysl, by spotkac sie w
                  "Karczmie pod blacha" na ul. Torfowej a stamtad zrobic sobie spacerek na budowe,
                  zeby zobaczyc na jakim sa etapie... no ale skoro wszyscy wola wieczorkiem, to
                  sie dostosuje. Moze moj pomysl wypali nastepnym razem.
                  Co do miejsca to wszedzie moze byc byle nie Huta i Pradniki :D
                  • p_grzes Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 13:18
                    Ogolnie pomysl, ze spacerkiem na budowe jest w porzadku, tylko pogoda nie jest w porzadku. W takim wypadku grupowe odwiedzanie budowy proponuje przeniesc na wiosne :). A poki co to knajpa bylaby chyba lepsza.
                    • to.ma.sz Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 14:19
                      Jesli spotkanie faktycznie dojdzie do skutku to może pierwsza osoba, która
                      przyjdzie postawi na stoliku karteczke z napisem "Obozowa III"
                      bo bileciki z nickami w widocznym miejscu jakos mnie nie przekonują :)
                      A swoją drogą jeszcze 2 posty i przekroczymy 500 :)
                      • sabiptysia Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 14:28
                        tez o tym pomyslalam i chyba to bedzie najlepszym rozwiazaniem.
                        • felcia_79 Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 14:54
                          To ja życzę Wszystkim miłego...słonecznego weekendu...i do zobaczenia w
                          niedzielę ;)
    • flower82 Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 15:33
      No ładnie, czyli weekend mamy zajęty....
      • sabiptysia Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 16:18
        tak mezu hehe:)) przyznasz, ze nie mozesz nudzic sie ze swoja zona ;))
    • mjarecki Re: ***SPOTKANIE*** 09.02.07, 20:58
      No fajnie ze tak pieknie to wszystko sie uklada. Szkoda tylko ze tak daleko jak
      dla mnie.

Mam prosbe, mozecie zrobic pare fotek ze spotkania? Najlepiej zrobcie je na
      samym poczatku, bo potem moga wyjsc nieostre, hehe ;)

Pozdrawiam i zycze milej zabawy

ps. oczywiscie samo zrobienie fotek mi nic nie daje... wrzuccie je potem na forum :)
    • sabiptysia Re: ***SPOTKANIE*** 10.02.07, 00:55
      Dopanamariana a Ty bedziesz na spotkaniu? Bo tylko Twojego wpisu nie widze...
      chyba, ze to celowy zabieg, aby sprawdzic czy sie zainteresuje... ;)))
      • p_grzes Re: ***SPOTKANIE*** 10.02.07, 01:57
        Jak rozumiem, spotkanie jest umowione. Troche sie nas zebralo, wiec moze jutro sprobuje zarezerwowac stolik (troche wiekszy zebysmy sie zmiescili).
        • tomusbig Re: ***SPOTKANIE*** 10.02.07, 11:59
          Jeśli nie wydarzy się nic nadzwyczajnego to i ja +jedna przybędziemy na
          spotkanie.
          Pozdrawiam
      • dopanamariana Re: ***SPOTKANIE*** 10.02.07, 02:53
        Chociaż jedna porządna dziewczyna! :) Zainteresowała się moją obecnością na
        spotkaniu :)
        Pewnie, że będę! :)))
        Ps. Twój pomysł z wizytówką bardzo mi się spodobał. Tylko, że nie wiem jak się
        tym posługiwać :)
        A co do prowadzenia za rękę mężczyzn, bo się przy cyfrze 4 zaczynają gubić, to
        powiem, że jesteście żeńskie szowinistki :)
        • to.ma.sz Re: ***SPOTKANIE*** 10.02.07, 12:17
          No to wyglada na to ze troche nas bedzie :) Fajnie :)
          Na wszelki wypadek - gdyby ktos sie pogubil w tym wątku (zgodnie z tym co
          niektóre Panie myślą o nas - mężczynach) - podaje jeszcze raz szczegóły
          spokania:
          - niedziela 11 lutego
          - godz. 19
          - miejsce: knajpy.krakow.pl/lokal/309
          - pierwsza osoba stawia na stoliku kartke: "Obozowa III"

Do zobaczenia :)
    • p_grzes ***SPOTKANIE*** (!!! MIEJSCE ZAREZERWOWANE !!!) 10.02.07, 14:02
      Korzystajac z ladnej pogody wybralem sie na Kazimierz i odwiedzilem klub B-side, w ktorym jutro sie spotykamy. Zarezerwowalem miejsca na okolo 15 osob, wiec mam nadzieje, ze sie pomiescimy.
      Intrukcja znalezienia zarezerwowanego stolika:
      !!! UWAGA !!! knajpa ma piwnice i wlasnie w podziemiu sie spotykamy
      Wchodzicie i idziecie prosto mijajac bar z prawej strony.
      Schodzicie schodami !!!prosto!!! do samego konca az do momentu, kiedy prosto juz sie nie bedzie dalo isc. Teraz skrecacie w prawo (w lewo sie nie da (ulatwienie dla osob nie rozrozniajacych stron)) i przechodzicie do sasiedniego pomieszczenia. Na wprost siebie macie miejsce gdzie mamy sie spotkac.

Opcja druga:
      Podchodzicie do baru i pytacie gdzie jest zarezerwowane miejsce na ok 15 osob na godzine 19.00.

Zywie gleboka nadzieje, ze podane przeze mnie instrukcje pomoga w dotarciu do celu niedzielnego wieczoru.

Jeszcze raz dla informacji:
      data: 11. luty 2007 (niedziela)
      godzina: 19.00
      gdzie: knajpy.krakow.pl/lokal/309
      stolik: (patrz powyzsza instrukcja)

Pozdrawiam i widzimy sie jutro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka