Dodaj do ulubionych

Reforma sesji...?

15.02.07, 12:53
Kolejna sesja mija, po niej będą następne... Tylko czy ta nagła lawina nauki
ma jakiś głębszy sens w myśl zasady 3xZ? Macie jakieś pomysły jak zreformować
sesję?
Obserwuj wątek
    • Gość: skaa Re: Reforma sesji...? IP: *.zetosa.krakow.pl 15.02.07, 16:10
      model szwedzki proponuje. Sprawdza się, wiem po sobie.
      • Gość: df23 dobrze jest tak jak teraz, nie zmieniac IP: *.betanet.pl 15.02.07, 17:27
      • plecionka Re: Reforma sesji...? 15.02.07, 20:48
        A na czym polega ten model szwedzki? Nie ma sesji?
        • Gość: bibi Re: Reforma sesji...? IP: *.st.kolornet.pl 15.02.07, 21:56
          a może by tak zreformować siebie , tzn. swoje podejście do sesji , studiowaniia
          i td , a nie samą sesję?
          • Gość: ascanias Re: Reforma sesji...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:09
            reformy wymaga nasze szkolnictwo a nie studenci czy uczniowie....
            • Gość: bibi Re: Reforma sesji...? IP: *.st.kolornet.pl 16.02.07, 13:45
              no to człowieku , po co studiujesz?! MI to jakoś nie przeszkadza. Robię to co
              lubię , uczę się tego czego chcę i jakoś nie mam problemu. Nie szprycuję się
              niczym i nie każę wszystkiego wszystkim reformować. Ja tylko proponuje by zacząć
              od siebie... ale u nas z tym jest największy problem :( Z reszta studia z tego
              co wiem nie są obowiązkowe , jak komuś się nie podoba przecież nie musi ich
              kończyć... reszta poroście Giertycha by swoją czułą opieką objął i szkolnictwo
              wyższe to wtedy zapewne fundnie wam giertychowską sesję. Maturkę ich mamy więc i
              może stopień magistra też da się załatwić:P
              • Gość: ascanias Re: Reforma sesji...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 19:07
                zdawalam stara maturę wieki temu ,milo ,ze jestes zachwycona swoimi studiami i
                całą ta polska otoczką ( LOL) ale studiujac kolejny kierunek widze wady
                polskiej edukacji -przestarzalosc systemu ,sposob w jaki traktowany jest
                student,nadmiar czesto gesto przestarzałej teorii itp.itd.
                Ja rowniez niczym sie nie szprycuje ,a mimo to zauwazam problemy polskiej
                edukacji ,zwlaszcza wyższej.To tak pare słów do refleksji
        • Gość: skaa Re: Reforma sesji...? IP: *.zetosa.krakow.pl 18.02.07, 17:42
          model szwedzki polega na systemie: przedmiot - egzamin. Kilka tygodni uczysz
          sie danego przedmiotu, w teorii i praktyce, a potem masz z tego egzamin. I tak
          przez 3,5 roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka