Dodaj do ulubionych

Który deweloper gwarantuje ceny?

15.02.07, 13:26
Czy w Krakowie jest w ogóle jakiś deweloper który gwarantuje ceny budowanych
przez siebie mieszkań? Jak mam wydać taką kase na mieszkanie to chce
przynajmniej spać spokojnie przez te kilkanaście miesięcy jak będą budować a
nie martwić się o ile podniosą mi jeszcze cenę. Możecie mi kogoś polecić??
Obserwuj wątek
    • Gość: jkkjjj Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:56
      Miechowianka Strzelcow stala cena
      • bialy_cien Re: Który deweloper gwarantuje ceny? 15.02.07, 18:57
        Invest House
        • Gość: Klara Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.ists.pl 15.02.07, 20:46
          PREMBUD - już od momentu podpisania umowy rezerwacyjnej.
          • Gość: PawMig Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.autocom.pl 15.02.07, 22:36
            Bryksy również nie podnoszą cen jak już podpiszesz umowę.
            • Gość: nick Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:14
              solinvest - od podpisania umowy przedwstępnej
              • Gość: fiki-miki Proins IP: *.malopolska.uw.gov.pl 16.02.07, 08:54
                W inwestycji na Obozowej nie podniósł cen pomimo tego, że inwestycja w czasie
                bardzo mocno się opóźniła.
                Z drugiej strony dziwne to czasy, gdy zachwycamy się deweloperami, którzy
                respektują podpisane przez siebie umowy...
          • Gość: angora68 Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.chello.pl 16.02.07, 21:36
            Klara !!! czy Ty masz tez rezerwacje w Prembudzie ? jesli tak to daj znac bo
            wlasnie szukam osob , ktore podpisaly rezerwacje na mieszkanko tak jak ja :)))
    • Gość: . Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: 212.160.65.* 16.02.07, 09:30
      wawel service
      • Gość: bebebe Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:13
        Tak, ale ten za to wypowiada umowy :|
      • Gość: klient Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.blast.pl 14.06.07, 20:42
        Już nie :( dzisiaj dostaliśmy wezwanie do podpisania aneksu do umowy, czyli do
        dopłaty jakiejś kwoty (nawet nie wiadomo jakiej)
    • Gość: anka Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.lhsystems.com 16.02.07, 10:00
      Mirabud, cena bez zmian od rezerwacyjnej umowy. Dodatkowo solidnie rozliczaja
      sie z wszelkich dodatkowych zmian, oddaja forse za rezygnacje nawet z
      parapetow.
      A swoja droga slyszeliscie o przypadku dewelopera, ktory po podpisaniu umowy
      przedwstepnej zmienil ceny?
      • Gość: oszukany Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.motorola.com 08.05.07, 17:23
        wlasnie Wawel Service tak robi
      • Gość: Michał Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.chello.pl 10.05.07, 21:56
        > A swoja droga slyszeliscie o przypadku dewelopera, ktory po podpisaniu umowy
        > przedwstepnej zmienil ceny?
        Wszystkie umowy, które widziałem z deweloperami miałby zapis, że niewpłacona
        kwota może być waloryzowana o wskaźnik inflacji lub wzrostu cen w budownictwie
        (czy jakoś podobnie) - oba podawane przez GUS.
    • Gość: pozzie Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:37
      Dom-Bud, płacisz jedynie za zmiany w cenie po doliczeniu kwoty wyliczonej ze
      wskaznika sekocenbud - poszukaj na forum, było tłumaczone co to takiego
      • Gość: bulwers Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.kolornet.pl 16.02.07, 23:43
        i tak zdzierstwo i skandal...
        • Gość: Gość Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 11:36
          Novo Maar
          • Gość: Super.oszukany Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:34
            Salwator i SUPER KRAK!!!! hehehe
    • Gość: Ala Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 17:05
      Proins. Nie zrywają umów, dotrzymują warunków w nich zawartych. Mam nadzieję,
      że nie "zejdą na psy" jak inni developerzy.
    • Gość: mar Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.canpack.com.pl 20.02.07, 08:30
      Grupa Inwestycyjna PAWO - umowa przedwstępna w formie aktu notarialnego z
      gwarancja ceny - przynajmniej ja tak miałem
    • Gość: ptbskr Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.chello.pl 08.05.07, 18:31
      Euroinvest-2 , umowy notarialne
    • Gość: xyz Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.chello.pl 08.05.07, 19:12
      Semaco Invest Group
    • Gość: archimedia Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:44
      No widzisz...Okazuje się że prawie wszyscy krakowscy deweloperzy gwarantują stałe ceny.Niepotrzebnie się tak denerwowałeś...
      • Gość: xyz Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.chello.pl 08.05.07, 20:47
        Tylko, że prawie robi wielką różnicę archimedia...prawda?
    • Gość: kasia Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: 89.171.136.* 09.05.07, 17:45
      Krakoin - jak dotąd jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą.
    • Gość: Jacek Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.n4u.krakow.pl 23.01.08, 23:41
      MKD Sp. z o.o. gwarantuje ceny, ja kupiłem mieszkanie w 2005 r. i
      od początku działania tej firmy tak jest,
    • kurakpol Po co ci gwarancja gdy ceny spadają ??? 11.03.08, 16:46
      • Gość: Myszka Re: Po co ci gwarancja gdy ceny spadają ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 11:51
        No choćby po to, żeby wiedzieć na czym się stoi, jak deweloper dojdzie do
        wniosku, że jednak chciałby więcej kasy od ludzi wyciągnąć. Na pewno ceny
        gwarantuje PPD Investments (Ci od Nordic House)
    • Gość: klient Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 09:57
      Salwator - polecam idealny developer. Konkretni, rzeczowi,
      profesjonalni!!!! i gwarantują ceny!!!!
      • Gość: zaciekawiony Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.comarch.com 21.04.08, 14:19
        A który prawdziwy klient podpisuje się 'klient' ? :>
        • Gość: Eryk Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.ver.airbites.pl 21.04.08, 19:58
          TBS Budostal 3 - kupując u nich masz gwarancję, że NAPEWNO podniosą
          Ci cenę ze względu na nieoczekiwane okoliczności !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: topolino Re: Który deweloper gwarantuje ceny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 13:14
      W sprawie cen mam dobre doświadczenie z Activ Investment. Zobaczymy
      jak będzie dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka