Dodaj do ulubionych

Nienawidzę gór !!!

25.04.03, 23:44
Co to za radość ganiać po jakiś pagórkach z wywieszonym jęzorem, spoconym i
przemęczonym !!!
Albo spływ kajakowy ! - owszem, jak będę mieć 60 lat, i nie będzie chcialo mi
sie nigdzie ruszać !!!
Kocham morze, piasek, słońce............
Uwielbiam kąpać się w morzu , skakać pod fale, z falami, czy nad fale !!!
A przy tym wydzierać się krzyczeć, okazywać radość !!!!!
Zwłaszcza, gdy inni się również cieszą .....
Zabawa w morzu pełnym fal to najpiękniejsza zabawa.......
A potem suszenie się na plaży, słońce, małe, chłodne piwko, chłopak.....
to jest to !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tomekha Re: Nienawidzę gór !!! IP: *.chello.pl 26.04.03, 01:34
      .............wiem czemu nienawidzisz gór.........bo jesteś nienormalna.........
    • Gość: Bartek Re: Nienawidzę morza !!! IP: *.net.autocom.pl 26.04.03, 03:12
      Nienawidze morza, siedze nic nie robie, obrastam tłuszcze i tyle.
      Pod warunkiem, że jest ładna pogoda, bo jak nie to idzie sie zastrzelić.
      Góry, góry ponad wszystko.
    • Gość: grypsio Re: Nienawidzę gór !!! IP: *.visp.energis.pl 26.04.03, 16:10
      ty całkiem zboczona jesteś, ale wydaje sie byc jeszcze nadzieja - udaj sie do
      najblizszej Poradni Zdowia Psychicznego na lobotomię
    • peteen i jak udała się prowokacja ?... 26.04.03, 17:03
      miłość, nienawiść... używanie wielkich słów w stosunku do małych spraw nie jest
      wskazane, zaręczam...
      peteen - półkrwi góral
      • Gość: tomekha Re: i jak udała się prowokacja ?... IP: *.chello.pl 26.04.03, 18:47
        peteen napisał:

> miłość, nienawiść... używanie wielkich słów w stosunku do małych spraw nie
        jest
        >
        > wskazane, zaręczam...
        > peteen - półkrwi góral

a czy moge wiedziec skąd pochodzi mniej wiecej to twoje 50% krwi(góralskiej)?
        • peteen Re: i jak udała się prowokacja ?... 27.04.03, 01:15
          możesz...
          z ojca...
          • Gość: tomekha Re: i jak udała się prowokacja ?... IP: *.chello.pl 27.04.03, 11:40
            peteen napisał:

> możesz...
            > z ojca...

chyba żle sformułowałem pytanie-chodziło mi o to z jakich gór pochodzi twój
            ojciec!!!
            • peteen Re: i jak udała się prowokacja ?... 27.04.03, 11:46
              ot, jaki ciekawski...
              z beskidu ! a teraz ty zgadnij z którego !!!
              ;c)
              • Gość: tomekha Re: i jak udała się prowokacja ?... IP: *.chello.pl 27.04.03, 12:09
                peteen napisał:

> ot, jaki ciekawski...
                > z beskidu ! a teraz ty zgadnij z którego !!!
                > ;c)

miarkujem ze z sądeckiego......czyż nie?:-)
                • peteen Re: i jak udała się prowokacja ?... 27.04.03, 12:38
                  w tym sęk...
                  że nie...
                  może jeszcze raz ?
                  ;c)
                  • Gość: tomekha Re: i jak udała się prowokacja ?... IP: *.chello.pl 27.04.03, 14:08
                    peteen napisał:

> w tym sęk...
                    > że nie...
                    > może jeszcze raz ?
                    > ;c)

wyspowy????????????????????????????????? a dostane coś jak zgadne bo toz to
                    prawie jak teleturniej-tylko mi ibisza albo urbańskiego brakuje...:-)
                    • peteen Re: i jak udała się prowokacja ?... 27.04.03, 14:28
                      bingo !
                      między wyspowym, gorcami, zachodnimi i bóg wie czym jeszcze...czyli kotlina
                      rabczańska...
                      stawiam piwo przy najbliższej okazji (a na przykład urbański mi nie postawił)...
                      :c)
                      • Gość: tomekha Re: i jak udała się prowokacja ?... IP: *.chello.pl 27.04.03, 17:33
                        peteen napisał:

> bingo !
                        > między wyspowym, gorcami, zachodnimi i bóg wie czym jeszcze...czyli kotlina
                        > rabczańska...
                        > stawiam piwo przy najbliższej okazji (a na przykład urbański mi nie
                        postawił)..
                        > .
                        > :c)

kotlina rabczańska to pewnie rabka (alem błyskotliwy),a w rabce mieszkają
                        Zagórzanie....a przynajmniej kiedyś mieszkali:-))))))))
                        a piwa chetnie sie napije...tyle ze ja nie zasiadam do stołu wiedząc ze mam
                        wypic mniej jak 6....:-)))
                        • peteen Re: i jak udała się prowokacja ?... 27.04.03, 21:43
                          poniżej 6 nie stawiam...
                          • Gość: tomekha Re: i jak udała się prowokacja ?... IP: *.chello.pl 28.04.03, 00:41
                            peteen napisał:

> poniżej 6 nie stawiam...

......tuś mi brat...........:-)
    • Gość: baron Re: Nienawidzę gór !!! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 26.04.03, 17:38
      sabbina napisała:

> Co to za radość ganiać po jakiś pagórkach z wywieszonym jęzorem, spoconym i
      > przemęczonym !!!
      > Albo spływ kajakowy ! - owszem, jak będę mieć 60 lat, i nie będzie chcialo mi
      > sie nigdzie ruszać !!!
      > Kocham morze, piasek, słońce............
      > Uwielbiam kąpać się w morzu , skakać pod fale, z falami, czy nad fale !!!
      > A przy tym wydzierać się krzyczeć, okazywać radość !!!!!
      > Zwłaszcza, gdy inni się również cieszą .....
      > Zabawa w morzu pełnym fal to najpiękniejsza zabawa.......
      > A potem suszenie się na plaży, słońce, małe, chłodne piwko, chłopak.....
      > to jest to !!!

Albo niespelna rozumu, o splywach kajakowych nie wspominaj bo tam trzeba troche
      pomachac, ale ty lepiej lez na piasku i badz parawanem dla swego chlopaka
      • Gość: grypsio Re: Nienawidzę gór !!! IP: *.visp.energis.pl 26.04.03, 19:41
        ...a cień twój na plazy będzie coraz większy
    • Gość: behemot Re: Nienawidzę gór !!! IP: *.ds.uj.edu.pl 26.04.03, 20:48
      SZczerze wspolczuje i zycze szybkiego "nawrocenia"
      A w poniedzialek jade na Babia z "wywieszonym jezorem" poganiac po gorach po
      dlugiej niestety przerwie
    • grabex Re: Nienawidzę gór !!! 26.04.03, 23:37
      Mam wrażenie, ze mialas gorszy dzień tworząc ten wątek...
      Bo co to za przyjemność leżeć na plaży i nic nie robić. Albo pluskac sie w
      wodzie. Zadna. Tylko chęć spędzenia jakoś wolnego czasu.
      A w górach... jakaż niesamowita satysfakcja wypływająca z faktu,ze jednak ci
      się chciało, że piękne widoki, że mniej tłuszczu itp.
      To samo kajaki - woda, natura, piękno w najczystszej postaci...

Nie ograniczaj się tylko do smażenia się na słoncu, zrób coś z czego będziesz
      potem dumna.

Pozdrowienia
      Grabex
    • Gość: Jakub K. Re: Nienawidzę gór !!! IP: 213.25.129.* 27.04.03, 05:40
      chodzenie po górach to najwspanialsza rzecz na świecie!
      a ty jesteś pojebana!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Jahello Re: Nienawidzę gór !!! IP: *.nl 08.03.22, 20:12
        A gonwo prawda. Góry to zmora każdego klaustrofobika. Góry zasłaniają wszystko a zachody słońca najpiękniejsze na podlasiu czy mazurach. Nie wiem jak można mieszkać w gorach. Nie dość że drogo to życie tam to jedna wielka gonitwa za pieniądzem. Ludzie upierdliwi chardzi a kobiety to pracują tam jak chłopy. Warunki życia z piekła rodem. I mi tam przyszło żyć chyba się zabiję
    • Gość: Anka Re: Nienawidzę gór !!! IP: *.crowley.pl 27.04.03, 12:47
      A ja sie z Toba zgadzam, moze nie uzyje takich "wielkich" slow ( jak to
      zauwazyl Peteen), ale tez nie lubie chodzic po gorach, zadna przyjemnosc dla
      mnie. Wygrzewanie sie na plazy to nic zlego ( kto nie lubi byc ladnie brazowy)
      i wcale nie trzeba lezec, mozna pograc w pilke, isc na spacer, budowac zamki z
      piasku, wszystko zalezy od inwencji i wyobrazni. A do waszej wiadomosci
      panowie, to plywanie (w morzu tym bardziej, bo trzeba powalczyc z falami) jest
      najlepszym sposobem na zrzucenie kalorii i na dodatek ksztaltuje wspaniale
      cala sylwetke.

pozdrawiam
      • Gość: ooo plaża dobra dla dzieci: wiaderko, łopatka, ..:) IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 12:54
        A propos, słyszałem taką anegdotkę:
        Maluszek stoi z rodzicami przed wielką wydmą w Wolińskim Parku i mówi:
        no taka góra piasku, a ja nie wziąłem wiaderka i łopatki !!!
        • mijaczek nie bluznij!!!! 27.04.03, 14:25
          to ja tutaj marze o tym, zeby po gorchach polazic, tesknie za gorami, za
          plecakiem, spaniem na glebie, gitara i ogniskiem, po prostu za wszystkim, a
          jakas panna z kolobrzegu czy innego swinoujscia pisze, ze gor nie lubie,za to
          na fale skakac to jest to! to sobie skacz, a glupiego watku nie zaczynaj (te
          fale to ci chyba glowe tak poobijaly, ze juz zadna z dwoch kuleczek nie trafi
          na inna... oj oj oj), a jak ktos niedlugo po gorkach bedzie hasal to niech sie
          tym cieszy!!!
          pzdr
          mijaczek
          • Gość: Anka Re: nie bluznij!!!! IP: *.crowley.pl 27.04.03, 15:00
            mijaczek napisała:
            > to ja tutaj marze o tym, zeby po gorchach polazic, tesknie za gorami, za
            > plecakiem, spaniem na glebie, gitara i ogniskiem, po prostu za wszystkim, a
            > jakas panna z kolobrzegu czy innego swinoujscia pisze, ze gor nie lubie,za
            >to na fale skakac to jest to! to sobie skacz, a glupiego watku nie zaczynaj
            >(te fale to ci chyba glowe tak poobijaly, ze juz zadna z dwoch kuleczek nie
            >trafi na inna... oj oj oj), a jak ktos niedlugo po gorkach bedzie hasal to
            >niech sie tym cieszy!!!
            > pzdr
            > mijaczek

Mijaczek !!

A marz sobie o gorach !! kto Ci broni ?!?
            ona nie napisala, ze TY nie lubisz gor, ale ze ona nie lubi, wiec
            nie wyzywaj sie artystycznie na kims, kto nie podziela Twoich gustow.
            Bo jak mowia madrzy " o gustach sie nie dyskutuje". Rownie dobrze mozna by
            bylo popukac sie w czolo i zastanowic, czy Ci co wchodza na gore, zeby potem z
            niej zejsc i wyja z radosci z tego wlasnie powodu sa zdrowi na umysle i czy im
            ta roznica cisnien nie wypchnela resztki szarych komorekz z mozgu. Bez urazy
            oczywiscie.

pozdrawiam
            • skks Re: nie bluznij!!!! 27.04.03, 18:00
              Oooo właśnie!!
              Tylko może nie o gustach a o sposobach wypoczywanie się nie duskutuje:)
              Ja na ten przykład nie znoszą gór, na samą myśl, że wylazłbym na górkę to od
              razu pięty mnie swędzą. Ja lubię leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć i robić :nic!
              A nawet nie wyobrażacie sobie jak ciężko się robi : nic!
              A można morza nie lubić a lubić ryby morskie?
              • Gość: Anka Re: nie bluznij?!?!? IP: *.crowley.pl 27.04.03, 18:54
                skks napisał:

> Oooo właśnie!!
                > Tylko może nie o gustach a o sposobach wypoczywanie się nie duskutuje:)
                > Ja na ten przykład nie znoszą gór, na samą myśl, że wylazłbym na górkę to od
                > razu pięty mnie swędzą. Ja lubię leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć i
                robić :nic!
                > A nawet nie wyobrażacie sobie jak ciężko się robi : nic!
                > A można morza nie lubić a lubić ryby morskie?

SKKS wiedzialam, ze mozna na Ciebie liczyc ( tak jak kiedy siedzialam w pracy
                w czasie moich urodzin :)) i zgadzam sie, ze nierobienie nic jest bardzo
                meczace, okropnie meczace, ale jakie mile !!
                Mozna, morza nie lubic, a rybki morskie co lubia plywac, tak :)

pozdrawiam
                • skks Re: nie bluznij?!?!? 27.04.03, 19:07
                  Gość portalu: Anka napisał(a):

> SKKS wiedzialam, ze mozna na Ciebie liczyc > ze nierobienie nic >jest
                  bardzo meczace,

"Nie robienie nic" to błąd logiczny!!:)
                  Można robić nic ale jak nie robić nic? Po co nie robić nic - czyli ciężko
                  robić coś!
                  • Gość: Anka Re: nie blu......?!?!? IP: *.crowley.pl 27.04.03, 19:22
                    skks napisał:

> Gość portalu: Anka napisał(a):
                    >
                    > > SKKS wiedzialam, ze mozna na Ciebie liczyc > ze nierobienie nic >je
                    > st
                    > bardzo meczace,
                    >
                    > "Nie robienie nic" to błąd logiczny!!:)
                    > Można robić nic ale jak nie robić nic? Po co nie robić nic - czyli ciężko
                    > robić coś!

hmmmm czyli jezeli robimy nic ( co samo w sobie jest juz wystarczajaco
                    nielogiczne), to tak jakbysmy nie robili czegos, czyli jesli na plazy swieci
                    slonce, to robimy nic, czy nie robimy czegos...........hmmmmmmm
                    • skks Re: nie blu......?!?!? 27.04.03, 19:24
                      :))))))
                      Ale sama wiesz, że robienie nic jest b. męczace:)))
                      • Gość: Anka Re: nie blue......?!?!? IP: *.crowley.pl 27.04.03, 19:29
                        skks napisał:

> :))))))
                        > Ale sama wiesz, że robienie nic jest b. męczace:)))

oj bardzo meczace, az czuje sie w kosciach jak bardzo meczy takie robienie nic
                        :)))
                • skks Re: nie bluznij?!?!? 27.04.03, 19:09
                  A w sumie "nie lubienie" gór to gruby żart - praktycznie co łikend jestem w
                  górach:) Jeżeli górami nazwać można Pieniny i Gorce:)
                  Nawet dziś byłem w Niedzicy i Łapszach:)
                  • Gość: maka Re: nie bluznij?!?!? IP: *.west.tarnow.pl 27.04.03, 19:22
                    No właśnie-bo już się zaniepokoiłam,że coś z tobą nie tak.
                    A w ogóle cała ta dyskusja przypomina mi idiotyczne pytanie zadawane dzieciom:
                    kogo bardziej kochasz mamusię czy tatusia?
                    Przecież nikt nie ma obowiązku kochać góry czy morze.Można kochać Stepy
                    Akermańskie albo Pustynię Gobi.
                    A ja kocham i góry i morze.I niziny też.No i co?
                    • Gość: Anka Re:!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 27.04.03, 19:25
                      Gość portalu: maka napisał(a):

> No właśnie-bo już się zaniepokoiłam,że coś z tobą nie tak.
                      > A w ogóle cała ta dyskusja przypomina mi idiotyczne pytanie zadawane
                      dzieciom:
                      > kogo bardziej kochasz mamusię czy tatusia?
                      > Przecież nikt nie ma obowiązku kochać góry czy morze.Można kochać Stepy
                      > Akermańskie albo Pustynię Gobi.
                      > A ja kocham i góry i morze.I niziny też.No i co?

ooooooooooooo i o to chodzi i o to chodzi !! i kochajmy przyrode tez !!
                      :))
                      • skks Re:!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.03, 19:27
                        I innych ludzi!
                        Ja na ten przykład prócz przyrody:) kocham 18-tki i 20-tki!! a nawet 21-ki i
                        22-ki też!
                        • Gość: Anka Re:!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 27.04.03, 19:31
                          skks napisał:

> I innych ludzi!
                          > Ja na ten przykład prócz przyrody:) kocham 18-tki i 20-tki!! a nawet 21-ki i
                          > 22-ki też!

a ja kocham siebie, 25-latkow,26-latkow,27-latkow i nawet 30-latkow tez i poza
                          tym to jeszcze mame, tate i brata ;)))
                        • Gość: maka Re:!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.west.tarnow.pl 27.04.03, 19:33
                          Ależ to czysta,żywa przyroda.A może przygoda?
                          • Gość: Anka Re:!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 27.04.03, 19:38
                            Gość portalu: maka napisał(a):

> Ależ to czysta,żywa przyroda.A może przygoda?

przygoda z przyroda, albo przygoda na lonie przyrody, albo innym lonie w
                            otoczeniu przyrody ;P
                            itp itd
                  • Gość: pp Re: nie bluznij?!?!? IP: *.de.ihost.com 28.04.03, 16:05
                    skks napisał:

> A w sumie "nie lubienie" gór to gruby żart - praktycznie co łikend jestem w
                    > górach:) Jeżeli górami nazwać można Pieniny i Gorce:)
                    > Nawet dziś byłem w Niedzicy i Łapszach:)

Polecam Kacwin i piękną łąkę na zboczu z której widac Pieniny. Tam w ogóle nie
                    ma turystów!
    • Gość: Swarozyc Re: sabbina IP: *.telia.com 27.04.03, 19:40
      to jedz w Tarnowskie Gory...
      • peteen swaro rzyć, aleś ty dowcipna... 27.04.03, 21:38

• Gość: Swarozyc Re: swaro rzyć, aleś ty dowcipna... IP: *.telia.com 27.04.03, 22:09
          Widze ze masz kompleks na moim punkcie! mialki mozdzku skatolony.
          to typowe dla zakompleksionych klerykow i klasztornych onanistow.
          • Gość: ooo Swarorzyc tyś to on czy ona ? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 22:15
            Dzięki że tym razem nie wierszem, napisała/eś,
            prozę masz ciekawszą taką bardziej pasującą do osobowości
            • skks Re: Swarorzyc tyś to on czy ona ? 27.04.03, 22:19
              Fakt:) proza jest jeszcze strawna:) natomiast "poezje" bywają
              cokolwiek "częstochowskie" - ale może miłemu Swarożycowi o Częstochowę chodzi?
    • Gość: bebe Re: Nienawidzę gór !!! IP: *.one.pl 27.04.03, 23:47
      ONA CHCE ZDOBYC POPULARNOSC NA TYM FORUM!!!- PODPUSZCZA!! Ja, jej nie wierze,
      pierdoli:(((/cium
    • Gość: bebe Re: Nienawidzę gór !!! IP: *.one.pl 27.04.03, 23:57
      sorrY, MOZNA KLAC???? BO WLASNIE TO ZROBILAM, PRZEPRASZAM:)
      • mijaczek Nienawidzę gór !!! 28.04.03, 16:09
        a mnie ktos zle zrozumial... owszem, moze i zagolopowalam sie w swojej dyskusji
        o gustach, ale tylko dlatego,ze bardzo mi sie teskni za gorami i akurat zanim
        przeczytalam ten watek to rozmawialam z moim bratem, a pozniej moim kochanym,
        ktorzy na dlugi weekend jada polazic po gorkach, no i akurat wtedy nawinal mi
        sie ten watek o gorach, wiec sie troche zdenerwowalam... no ale coz... i
        chcialabym jeszcze dodac, ze na plazy to ja tez uwielbiam sie wylegiwac, ale
        nic nie zastapi uczucia zmecznia, ale dumy z siebie, ze wlazlo sie na groznie
        wygladajaca gorke!
        pzdr
    • Gość: warszawianka Re: Nienawidzę gór !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 10:00
      A ja kocham góry!!Szczególnie nasze polskie poczciwe Tatry.Są cudowne!Kiedyś
      bywałam tam kilka razy w roku.Ale już od kilku lat nie mam na takie wypady
      czasu i strasznie tęsknię
    • Gość: roz A ja wprost przeciwnie:) IP: *.ds.uj.edu.pl 30.04.03, 00:19
      Morze? Plaża? Owszem, ale raczej w pochmurny dzień, najlepiej wiosną lub
      jesienią. Latem? Odpada, bo stanowczo za dużo ludzi, no i za gorąco :)

A góry? Rewelacja.
      Pozdrawiam. Nowotarżanka.
      • mijaczek Hej w gory!!!!!!!!!! 30.04.03, 03:53
        Gość portalu: roz napisał(a):

>
        > A góry? Rewelacja.
        no szczegolnie wiosna.....

hej w gory, w gory, w gory
        poki tam wstaje blady swit
        jeszcze tak nieporadnie
        chce ominac szczyt....

az sie lezka w oku zakrecila....
        • dr_frankenstein Re: Nienawidze morza!!! 30.04.03, 17:53
          Niektore osobniki homo sapiens doznaja orgazmu jak im piasek wlezie w rozne
          zakamarki ciala. Moze Sabbina do takich nalezy ? Fakt, ze lepsze to, niz strata
          cnoty na ostrej skale. Wiecej wyobrazni i mniej nienawisci do niewinnych gor
          zycze.
    • szpiro Re: Nienawidzę gór !!! 11.05.22, 03:53
      kocham zakopane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka