gregry 27.02.07, 22:57 WOW :) !!! naprawdę ciarki mnie przeszły. zwłaszcza jak wpatrywałem się na fotkę z tunelem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregry dodam jeszcze 27.02.07, 23:03 dodam jeszcze, że w hali walcowni oprócz Sacrum Profanum chętnie posłuchałbym też takie muzyczki Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: dodam jeszcze 28.02.07, 15:24 takie melodie to ja mam na codzień :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
gribbo Temat stary jak hohoho 28.02.07, 07:50 Przecież o tych wszystkich sprawach, łacznie z klipem o stali i literach Ś W I T juz był. Chłopaki ze zgniatacza (ukłony) grali i pokazywali juz to wszystko w Łaźni. no ale nic to jak brakuje wierszówki to i tak szczęście że o porządnej sprawie pisze ę ą red. niż o jakis pierdołach. Odpowiedz Link Zgłoś
raczkowski All Sounds Allowed!!! 28.02.07, 13:39 cienkie... proponuję lepiej poszukać strony wrocławskiej grupy All Sounds Allowed. Materiał na stronie <a href = "www.myspace.com/allsoundsallowedband"> www.myspace.com/allsoundsallowedband </a> nie jest może świeży, pochodzi sprzed kilku lat, ale z tego co wiem - chłopaki teraz coś nagrywają. Proponuję pójść na ich koncert. Tam to dopiero idą w ruch szlifierki kątowe i młoty pneumatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
raku Re: All Sounds Allowed!!! 28.02.07, 13:41 jeszcze raz - link poniżej. -- All Sounds Allowed Odpowiedz Link Zgłoś
moherowy_majtek Utwór na wiertarki, pręty i rury 28.02.07, 11:32 Czekamy teraz na równie optymistyczny kawałek o budowie trzech milionów mieszkań i trzech stadionów sportowych! Odpowiedz Link Zgłoś
ines_21 Re: Utwór na wiertarki, pręty i rury 28.02.07, 11:57 Całkiem niezłe, ale posłuchajcie sobie Blue Man Show, jest jeszcze lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Utwór na wiertarki, pręty i rury 28.02.07, 14:54 no i co w tym takiego "och"? einsturzende neubauten tak robili dwadzieścia lat temu. PHI... nowatorzy w dziuplę kopani Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Utwór na wiertarki, pręty i rury 28.02.07, 16:12 > einsturzende neubauten tak robili dwadzieścia lat temu w dodatku robili to lepiej smok Odpowiedz Link Zgłoś
grodek Utwór na wiertarki, pręty i rury 28.02.07, 16:55 nareszcie zmontowali to ,utwór był gotowy wraz z tym teledyskiem na pierwszym koncercie Zngniataczy ,ale nie doeczekał sie swojej premiery Odpowiedz Link Zgłoś