Gość: Blanka IP: 62.203.99.* 28.04.03, 13:42 Czy ktos moze mi podac namiary na grupe muzyczna z Odessy ktora grala i byc moze nadal gra w restauracji Ariel na Kazimierzu. Chcialabym aby mi zagrali recital na przyjeciu weselnym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Recital na weselu 28.04.03, 13:47 podaję: restauracja ariel na kazimierzu (to przy ulicy szerokiej)... wybacz tę odrobine złośliwości, ale sama sobie odpowiedziałaś na zadane pytanie, tam znajdziesz na nich namiary (naet nie musisz jechać, moż ewystarczy wejść na ich stronkę) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Recital na weselu 28.04.03, 13:50 A nie lepiej całą impreze przenieść do Odessy? To bardzo fajne, portowe i pofrancuskie miasto....z muzyką, spiewami i schodami jak cholera znanymi... A taki Hotel Krasny? Toż masz imprezę jak złoto... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Recital na weselu IP: 62.203.99.* 28.04.03, 14:03 Dziekuje za rade i juz slucham muzyki klezmerskiej w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Mogę Ci dać telefon 28.04.03, 14:06 do Ostatniego Klezmera...czyli Leopolda Kozłowskiego. On może pomóc Ci znaleźć coś co może będzie Ci odpowiadało... trudny Mogę dać, ale nie powinienem publikować, bo to osoba prywatna... Odpowiedz Link Zgłoś