Dodaj do ulubionych

WALKFORCAPITALISM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.chello.pl 23.11.01, 15:59
PRZYŁĄCZ SIĘ !!!
DO MARSZU NA RZECZ KAPITALIZMU (WOLNEGO RYNKU),
RUSZAMY W NIEDZIELĘ 2 GRUDNIA SPOD POMNIKA KOPERNIKA (PRZED UNIW. WARSZAWSKIM).

SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE :

www.d2.koliber.org

PODKREŚLAM, ŻE JEST TO HAPPENING NA RZECZ WOLNEGO RYNKU (SIC), NIE BĘDZIE
PROPAGOWANIA FISKALIZMU BALCEROWICZA, FLAG UE, UW ITD.

DWA POLSKIE MIASTA ZGŁOSIŁY CHĘĆ UCZESTNICTWA W NIM (OPRÓCZ WARSZAWY JESZCZE
KRAKÓW)... SĄ DOPISANE DO LISTY ŚWIATOWYCH UCZESTNIKÓW :

www.walkforcapitalism.org

MARSZ ZAKOŃCZYĆ SIĘ MA NA STARÓWCE OGŁOSZENIEM MANIFESTU KAPITALISTYCZNEGO.

CHĘĆ UDZIAŁU W MARSZU ORGANIZOWANYM PRZEZ STOWARZYSZENIE KONSERWATYWNO
LIBERALNE "KOLIBER" JAK DOTĄD WYRAZILI:

KONSERWATYWNO LIBERALNA PARTIA - UNIA POLITYKI REALNEJ,
STOWARZYSZENIE MŁODZI DEMOKRACI.
Obserwuj wątek
    • Gość: maestro Re: WALKFORCAPITALISM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.medianet.pl 25.11.01, 11:38
      Spierdalaj koleś ! "Koliberku" w dziobek dymany !
      • Gość: vinc Re: sir chuju wypierdalaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 17:14
        • Gość: sir Re: sir chuju wypierdalaj IP: *.chello.pl 25.11.01, 18:01
          Gość portalu: vinc napisał(a):

TO TY GNOJU "VINC" WYPIERDALAJ KURWO BOLSZEWICKA !!!
          TYLKO KAPITALIZM !!!

• Gość: sir Re: vinc chuju wypierdalaj IP: *.chello.pl 25.11.01, 18:43
            PRZYŁĄCZ SIĘ OBOWIĄZKOWO!!!
            DO MARSZU NA RZECZ OSTREGO KAPITALIZMU (WOLNEGO SEXU),
            RUSZAMY W NIEDZIELĘ 2 GRUDNIA SPOD POMNIKA KOPERNIKA (PRZED HOTELEM FORUM).

SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE :

www.d2.koliber.org

PODKREŚLAM, ŻE JEST TO HAPPENING NA RZECZ WOLNEGO RYNKU (SIC), NIE BĘDZIE
            PROPAGOWANIA FISKALIZMU BALCEROWICZA, FLAG UE, UW ITD.

DWA POLSKIE MIASTA ZGŁOSIŁY CHĘĆ UCZESTNICTWA W NIM (OPRÓCZ WARSZAWY JESZCZE
            KRAKÓW)... SĄ DOPISANE DO LISTY ŚWIATOWYCH UCZESTNIKÓW :

www.walkforcapitalism.org

MARSZ ZAKOŃCZYĆ SIĘ MA NA STARÓWCE OGŁOSZENIEM MANIFESTU KAPITALISTYCZNEGO.

CHĘĆ UDZIAŁU W MARSZU ORGANIZOWANYM PRZEZ STOWARZYSZENIE KONSERWATYWNO
            LIBERALNE "KOLIBER" JAK DOTĄD WYRAZILI:

KONSERWATYWNO LIBERALNA PARTIA - UNIA POLITYKI REALNEJ,
            STOWARZYSZENIE MŁODZI DEMOKRACI. PARTIA "X".

• Gość: vinc Re: sir chuju wypierdalaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 18:47
              jestem za kapitalizmem ale nie żeby taki idiota jak ty ich reprezentował, to
              skandal
              • Gość: sir Re: vinc chuju wypierdalaj IP: *.chello.pl 25.11.01, 18:52
                Gość portalu: vinc napisał(a):

> jestem za kapitalizmem ale nie żeby taki idiota jak ty ich reprezentował, to
                > skandal

CO TAKA KOMUNISTYCZNA GNIDA JAK TY GNOJU MOŻE WIEDZIEĆ O KAPITALIŹMIE ?!!!
                JESTEŚ ŚMIECIEM I ZWYKŁĄ GNIDĄ. BIEDNĄ, GŁUPIĄ I ZACHŁANNA NA WŁASNOŚĆ INNYCH.
                WYPIERDALAJ NA KUBĘ ALBO DO CHUIN. TAM JEST MIEJSCE TAKICH MESKICH KUREW JAK TY
                VINC, RURO WYDYMANA !!!

• mikolaj7 Re: vinc chuju wypierdalaj 25.11.01, 22:30
                  Gość portalu: sir napisał(a):

> Gość portalu: vinc napisał(a):
                  >
                  > > jestem za kapitalizmem ale nie żeby taki idiota jak ty ich reprezentował,
                  > to
                  > > skandal
                  >
                  > CO TAKA KOMUNISTYCZNA GNIDA JAK TY GNOJU MOŻE WIEDZIEĆ O KAPITALIŹMIE ?!!!
                  > JESTEŚ ŚMIECIEM I ZWYKŁĄ GNIDĄ. BIEDNĄ, GŁUPIĄ I ZACHŁANNA NA WŁASNOŚĆ INNYCH.
                  > WYPIERDALAJ NA KUBĘ ALBO DO CHUIN. TAM JEST MIEJSCE TAKICH MESKICH KUREW JAK TY
                  >
                  > VINC, RURO WYDYMANA !!!
                  >

jestescie smieszni obaj, ale zgadzam sie, ze vinc nie jest
                  normalny.

• Gość: sir Widzę że czerwona chołota chce mi zrobić tyły IP: *.chello.pl 26.11.01, 00:50
                    Chciałbym powiedzieć iż wpisy z inwektywami nie są moim dziełem, a twórczością
                    jakiegoś chorego indywiduum podszywającego się pod mój nick!!!
                    • Gość: Fafrafa Re: Widzę że czerwona chołota chce mi zrobić tyły IP: *.dialup.medianet.pl 26.11.01, 07:41
                      Gość portalu: sir napisał(a):

> Chciałbym powiedzieć iż wpisy z inwektywami nie są moim dziełem, a twórczością
                      > jakiegoś chorego indywiduum podszywającego się pod mój nick!!!

Baranie - takie gadki to możesz idioto swojej niedorozwinętej narzeczonej
                      opowiadać, bydlaku !!!

• Gość: sir Re: Widzę że czerwona chołota chce mi zrobić tyły IP: *.chello.pl 03.01.02, 10:12
                        Ty chamie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka