Dodaj do ulubionych

Impreza Ikarusem :D

29.04.03, 22:28
Poproszę propozycję pętli i linii które należy zaliczyć :D Jutro postaram się
ułożyć sensowną trasę :D

Moje propozycje:
- Ruczaj (114,128,124)
- i co jeszcze? :-P
Obserwuj wątek
    • krzysiek111 Re: Impreza Ikarusem :D 29.04.03, 22:30
      pavlack napisał:

> Poproszę propozycję pętli i linii które należy zaliczyć :D Jutro postaram się
      > ułożyć sensowną trasę :D
      >
      > Moje propozycje:
      > - Ruczaj (114,128,124)
      > - i co jeszcze? :-P

IK280 ?? Mistrzejowice, CAHTS, Kurdwanow itd itd, proponuje impre 2-dniową ;-)
      • Gość: misiek Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.zim.citynet.pl 29.04.03, 22:33
        proponuje
        pętlę na Górce Narod (164) z przejazdem przez Kuźnicę ( skombinować tablice
        177 :-D )

p.s. ikar z bieńczyc czy z woli???
        • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 29.04.03, 22:39
          Popieram!!!!!!!
          koniecznie Ruczaj!, Mistrzejowice, HTS, Piastów, Piaski Nowe, Bieżanów Nowy,
          Rżąka
          A tabor wyłącznie DK531 lub 542
          • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 29.04.03, 23:10
            Gość portalu: mouset napisał(a):

> A tabor wyłącznie DK531 lub 542

To są te niezmodernizowane???
            Bo moim zdaniem na imprezę Ikar musi być:

- w barwach zakładowych
            - jak najbardziej zgodny z oryginałem - tzn. siedzenia z dermy, oryginalne
            podsufitki, ściany, obudowy maszyn drzwiowych itp. :-)
            • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 30.04.03, 12:12
              Chyba o siedzenia z dermy najtrudniej będzie :( a reszte to chyba w 531
              niewiele zmieniano, jak go upoluje na 501 to zobaczę
              • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 30.04.03, 13:55
                A mi się wydaje, że któryś z Ikarów ma siedzenia z dermy... sam jechałem jakieś
                pół roku temu, tylko nr-u nie pamiętam... no chyba, że go skasowali z powodu
                nowych Scanii.
                • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 30.04.03, 14:43
                  pavlack napisał:

> A mi się wydaje, że któryś z Ikarów ma siedzenia z dermy... sam jechałem
                  jakieś
                  >
                  > pół roku temu, tylko nr-u nie pamiętam... no chyba, że go skasowali z powodu
                  > nowych Scanii.

Były 2 takie, ale nie kojarzę, czy którykolwiek jeszcze istnieje :))
                  DK001 i DK594 (ale ten miał reklamę).
                  • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 30.04.03, 15:19
                    kuba203 napisał:

> Były 2 takie, ale nie kojarzę, czy którykolwiek jeszcze istnieje :))
                    > DK001 i DK594 (ale ten miał reklamę).

Hehe. DK 001 to sobie kupić możemy :-)

"Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne S.A. ul. Św. Wawrzyńca 13 31-060
                    Kraków ogłasza przetarg pisemny nieograniczony na sprzedaż środków transportu
                    i urządzeń wg poniższego zestawienia"

Do kupienia są: DK
                    216,168,175,224,545,165,518,543,003,013,153,536,010,014,587,001,584

:D
                    • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 30.04.03, 15:40
                      Ciekawe po ile?
                      Nie dostałem do dziś odpowiedzi o cenę T4
                      • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 30.04.03, 15:43
                        Za tyle, ile dasz :-) To jest przetarg nieograniczony :D
                        No chyba że ktoś przebije twoją cenę :D
                        • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 30.04.03, 16:33
                          To co, licytujemy? ;))
                          • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 30.04.03, 17:04
                            ja daję złotówkę
                            • Gość: kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.biezanow.net 30.04.03, 17:08

> ja daję złotówkę

To ja 1,10zł :DD
                              • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 30.04.03, 17:16
                                To ja od razu podniosę stawkę: czypieńdziesiąt (3,50) :D
                                • Gość: kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.biezanow.net 30.04.03, 17:26
                                  pavlack napisał:

> To ja od razu podniosę stawkę: czypieńdziesiąt (3,50) :D

3,50 po raz pierwszy..., po raz drugi..., SPRZEDANE ;PP
                                  • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: 217.96.109.* 01.05.03, 16:00
                                    Dycha!!!
                                    • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 01.05.03, 16:06

> Dycha!!!

Niestety, ten pan przed Panem był pierwszy ;))
                                      • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: 217.96.109.* 01.05.03, 16:25
                                        Ale ja już licytuję następny wóz
                                        • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 01.05.03, 16:30

> Ale ja już licytuję następny wóz

Aha, bo ja jestem troszkę nieprzygotowany organizacyjnie ;))
                                          11!!
                                          • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: 217.96.109.* 01.05.03, 16:53
                                            12,50!
                                            • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 01.05.03, 16:54
                                              12,60!!
                                              :DD
                                              • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: 217.96.109.* 01.05.03, 16:57
                                                12,69!!!!!!!!!!!
                                                • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 01.05.03, 17:02
                                                  12,70!!
                                                  • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: 217.96.109.* 01.05.03, 18:51
                                                    No dobra: 12,99
                                                  • Gość: Locutus Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 02.05.03, 00:40
                                                    12,99 i pół :-P
      • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 29.04.03, 22:33
        krzysiek111 napisał:

> IK280 ?? Mistrzejowice, CAHTS, Kurdwanow itd itd, proponuje impre 2-
        dniową ;-)

Z noclegiem? :DD
        Ale skąd wziąć tablice??
        Zaliczyć trzeba Prokocim UJ (183) oraz Bieżanów (173 - choć niedawno jeździły,
        to już historia :(( )
        • Gość: Clint Re: Impreza Ikarusem :D IP: Odrzanska4:* 29.04.03, 22:44
          Moze Tyniec i Wieliczka ?? :)))))))
        • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 29.04.03, 23:01
          Widzę, że każdego ciągnie w swoje rejony :D

Ale ok, coś się wymyśli, ogólny plan - wyjazd z Woli, zaliczamy Kurdwanów,
          Piaski, Bieżanów wraz z przyległościami, później po trasie 174 do Huty, tam
          zwiedzamy Hutę :D i przyległości, następnie Andersa - Bora K. - Opolska -
          Kuźnica K. (może się nie zmieścic....) - Górka N. - np. Azory lub Krowodrza -
          przelot przez centrum do Łagiewnik i na Ruczaj, powrót Kamieńskiego i na Wolę.

A tablice na Woli są na pewno, wystarczy poszukać :D
          • Gość: misiek Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.zim.citynet.pl 29.04.03, 23:11
            pavlack napisał:

> Widzę, że każdego ciągnie w swoje rejony :D
            >
            > Ale ok, coś się wymyśli, ogólny plan - wyjazd z Woli, zaliczamy Kurdwanów,
            > Piaski, Bieżanów wraz z przyległościami, później po trasie 174 do Huty, tam
            > zwiedzamy Hutę :D i przyległości, następnie Andersa - Bora K. - Opolska -
            > Kuźnica K. (może się nie zmieścic....)

co się nie zmieści - najwyżej skosimy parę zabudowań :-D
            ale proponował bym najpierw górkę a później na Kuźnicę
            ( jadąc z huty => opolska-mackiewicza-siewna-górka-bociania-siewna-29-go-
            kuźnica-mackiewicza )

- Górka N. - np. Azory lub Krowodrza -
            > przelot przez centrum do Łagiewnik i na Ruczaj, powrót Kamieńskiego i na Wolę.
            >
            > A tablice na Woli są na pewno, wystarczy poszukać :D

( 164 i 177 :-D )
    • Gość: carver Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.chello.pl 29.04.03, 23:35
      macie juz cos ustalone, czy narazie badacie grunt ( sprawdzacie ilu chetnych
      by bylo ) ??

odnosnie petli to heheh chcialbym Gieblutow :) i tablice z 220 :)
    • Gość: carver Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.chello.pl 29.04.03, 23:39
      Ikarusie, cudu mój, ty jesteś jak zdrowie;
      Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,
      Kto cię widział. Dziś piękność twą w całej ozdobie
      Widzę i opisuję, bo podróżuję sobie
      po Krakowie
    • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 30.04.03, 14:41
      Co o tym myślicie:
      MAW - W. Sławka - Klonowica - Beskidzka - KURDWANÓW pętla - Halszki -
      Stojałowskiego - OS. KURDWANÓW - Stojałowskiego - Halszki - Witosa -
      Nowosądecka - Wielicka - Kostaneckiego - PROKOCIM UJ - Kostaneckiego - Teligi -
      BIEŻANÓW NOWY - Teligi - Wielicka - Dworcowa - DWORZEC PŁASZÓW - Dworcowa -
      Wielicka - al. Powstańców Wielkopolskich - Nowohucka - al. Pokoju - al. Jana
      Pawła II - PL. CENTRALNY - al. Solidarności - CAHTS - Ujastek- Łowińskiego -
      Kocmyrzowska - Andersa - AL. PRZYJAŹNI - Andersa - Broniewskiego -
      Mikołajczyka - Piasta Kołodzieja - OS. PIASTÓW - Piasta Kołodzieja - Srebrnych
      Orłów - MISTRZEJOWICE - Jancarza - Wiślicka - Bora Komorowskiego - Lublańska -
      Opolska - Mackiewicza - Siewna - GÓRKA NARODOWA - Bociania - Pachońskiego -
      Górnickiego - Białoprądnicka - Piaszczysta - PRĄDNIK BIAŁY - Piaszczysta -
      Pachońskiego - Wyki - Opolska - AZORY - Radzikowskiego - Wrocławska - NOWY
      KLEPARZ - Al. Słowackiego - Al. Mickiewicza - Al. Krasińskiego - R.
      Grunwaldzkie - M. Cassino - Kapelanka - Grota Roweckiego - RUCZAJ - Grota
      Roweckiego - Brożka - Tischnera - Kamieńskiego - W. Sławka - MAW

Zaraz policzę długość trasy i koszt, myślę, że jednak aby utrzymac dobrą
      cenę :) trzeba będzie coś wyciąć..
      • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 30.04.03, 17:15
        Wyszło mi około 65 kilometrów :D
        Koszt wynosi więc (przy cenie 4,53 za kilometr) 294,45
        czyli przydałoby się z 15 uczestników, to po 20 zeta na łeba :D
        • Gość: kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.biezanow.net 30.04.03, 17:27
          15 osób się powinno znaleźć :))
          • Gość: carver Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.chello.pl 30.04.03, 17:53
            na kiedy planujecie ta impreze ?
            • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 30.04.03, 18:04
              Gość portalu: carver napisał(a):

> na kiedy planujecie ta impreze ?

Jeszcze nie wiadomo, prawdopodobnie koniec maja/początek czerwca :))
              • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 30.04.03, 19:51
                Hmm, ja jednak myślę, że dopiero w czerwcu :-) W maju większość weekendów mam
                zajętych, a muszę być na takiej imprezie :D
                • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: 217.96.109.* 01.05.03, 16:02
                  No raczej skoro ją zaplanowałeś, ja na pewno nie mogę 7 czerwca do 15-ej
                  • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 01.05.03, 19:17
                    Hmmm... a czy jakaś niedziela w czerwcu by Wam pasowała (do wszystkich się
                    zwracam :D)????
                    • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: 217.96.109.* 01.05.03, 20:06
                      Z niedzielami nic nie wiem , nie mam rozpisu dyżurów, może piątek 20?
                      • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 01.05.03, 20:21
                        hmm... dzień powszedni to chyba nie... chociaż 20 czerwca już nie idę do
                        szkoły...

Zwracam się do innych chętnych - pasuje Wam 20 czerwca????
                        • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: 217.96.109.* 01.05.03, 20:23
                          No widzisz!!! Wszystkie pedałbudy mają wolne, odpracują to w jakąś sobotę
                        • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 02.05.03, 14:42
                          pavlack napisał:

> Zwracam się do innych chętnych - pasuje Wam 20 czerwca????

To jest środek sesji - nie mogę teraz przewidzieć, czy jakiegoś egzaminu nie
                          będę miał...
                          A dlaczego nie może być jakaś sobota?
                          • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 02.05.03, 18:43
                            20 będziesz miał wolne, ale sobota 21 mi pasi
                            • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 02.05.03, 20:49

> 20 będziesz miał wolne,

Jak mi to zagwarantujesz na piśmie po rozmowie z wykładowcami, to możemy
                              jechać :))

> ale sobota 21 mi pasi

No to ok, mi też :))
                              • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 02.05.03, 21:12
                                kuba203 napisał:

> > ale sobota 21 mi pasi
                                >
                                > No to ok, mi też :))

No mi raczej też. :-)
                                • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 02.05.03, 21:16
                                  pavlack napisał:

> No mi raczej też. :-)

No to chyba mamy termin ustalony (?) :))
                                  • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 02.05.03, 21:19
                                    No chyba tak :D
                                    • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 02.05.03, 21:24
                                      No to ok, czekamy teraz na wyniki Twoich zabiegów dyplomatycznych :))
                                      • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 02.05.03, 21:58
                                        Hehe, to w poniedziałek dopiero :D
                                        • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 02.05.03, 22:09
                                          pavlack napisał:

> Hehe, to w poniedziałek dopiero :D

Wiem, wiem, spokojnie :))
    • Gość: ADAŚ Trasa IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 18:20
      Co prawda ja i tak nie będę uczestniczył w tej zabawie. Ale sądzę, że jazda
      ikarem po pętlach, gdzie go najczęściej jeszcze można spotkać w mojej opinii
      jest nudna. Gdybym jechał to chciałbym zahaczyć np. o Wieliczkę, pleszowskie
      wiochy, Zesławice, Bielany itp. Tam to byłby widok. Jednak to Wy jedziecie i
      możecie się pojawić tam gdzie sobie sami wymyślicie.
      • kuba203 Re: Trasa 01.05.03, 18:22
        Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Co prawda ja i tak nie będę uczestniczył w tej zabawie.

A może jednak byś się skusił, to jest fajna zabawa mimo wszystko ;))
        • Gość: ADAŚ Re: Trasa IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 18:25
          kuba203 napisał:

> A może jednak byś się skusił, to jest fajna zabawa mimo wszystko ;))

Na pewno na takiej trasie.
          • Gość: ADAŚ Re: Trasa IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 18:26

Poprawka:

> Na pewno NIE na takiej trasie.
            • kuba203 Re: Trasa 01.05.03, 18:29
              Ale trzeba też wziąć pod uwagę, że każdy kilometr kosztuje i nie za bardzo
              możemy jechać z Mogilan do Iwanowic ani z Brzoskwini do Cła :)) Choć nie
              ukrywam, że by fajnie było :))
              • Gość: ADAŚ Re: Trasa IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 18:30
                kuba203 napisał:

> Ale trzeba też wziąć pod uwagę, że każdy kilometr kosztuje i nie za bardzo
                > możemy jechać z Mogilan do Iwanowic ani z Brzoskwini do Cła :)) Choć nie
                > ukrywam, że by fajnie było :))

My tam możemy sobie Kuba pośmigać jak chcemy - co (hehehe) ???
                • kuba203 Re: Trasa 01.05.03, 18:35

> My tam możemy sobie Kuba pośmigać jak chcemy - co (hehehe) ???

Skołujemy jakieś fajne tablice i porobimy fotki Twojego auta na różnych
                  fajnych liniach, np na 245, bo coś nam stale ucieka, więc go przechytrzymy ;))
                  • Gość: mouset Re: Trasa IP: 217.96.109.* 01.05.03, 18:53
                    Coś w tym jest: Jeźmy tylko tam gdzi ikary jeździły, a nie jeżdżą: Ruczaj,
                    Piaski Nowe, Borek, Płaszów (148) plus jakaś wieś najlepiej Czernichów Czułów
                    lub Kaszów
                    • pavlack Re: Trasa 01.05.03, 19:14
                      Założenia były takie, żeby sfocić Ika tam, gdzie kiedyś był, a już się nie
                      pojawia (czyli np. na 114, 128 itp.). Dlatego zadecydowaliśmy, żeby z powyższej
                      trasy wyciąć Os. Piastów, bo tam Ikary sa na codzień.
                      Poza tym macie rację, jakąś wiochę moznaby dołożyć, tylko jest problem - musi
                      być blisko Krakowa, bo kilometry kosztują. Np. do Marszowca możemy jechać ;-P
                      • Gość: ADAŚ Re: Trasa IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 19:18
                        pavlack napisał:

> Poza tym macie rację, jakąś wiochę moznaby dołożyć, tylko jest problem - musi
                        > być blisko Krakowa, bo kilometry kosztują. Np. do Marszowca możemy jechać ;-P

Nie wiem, ale roźmieszyło mnie Twoje połączenie słów: "wiocha + Marszowiec".
                        • pavlack Re: Trasa 01.05.03, 19:21
                          Heheh :D
                          No, może wiocha to nie jest, ale pętla poza granicami miasta jak najbardziej :D
                          • Gość: ADAŚ Re: Trasa IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 19:22
                            pavlack napisał:

> Heheh :D
                            > No, może wiocha to nie jest, ale pętla poza granicami miasta jak
                            najbardziej :D

Z komunikacyjnego punktu widzenia do niedawna Marszowiec był MIASTEM przez
                            duże "M". Zdegradowali jednak go do WIOCHY przez duże "W" zamieniając numery
                            autobusów - hehehehe
                            • Gość: carver Re: Trasa IP: *.chello.pl 01.05.03, 19:49
                              wiocha stosunkowo blisko polozona ( i jezdzily tam Ikary ) to Gieblutow, moj
                              ulubiony. Nie jest tam az tak daleko
                              • pavlack Re: Trasa 01.05.03, 20:22
                                A gdzie to dokładnie jest?
                                • Gość: mouset Re: Trasa IP: 217.96.109.* 01.05.03, 20:25
                                  Nie skręcasz w Toniach w prawo jak 150, ani w lewo jak 120, ino prosto kumie
                                • Gość: carver Re: Trasa IP: *.chello.pl 02.05.03, 10:50
                                  chyba jakies 5 km od miejsca, gdzie odbija 150 i 120. w gieblutowie jest
                                  zawalista petla. z lini strefowych najblizsza chyba oprucz marszowca i
                                  trojanowic
                                  • Gość: mouset Re: Trasa IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 02.05.03, 18:44
                                    Nawet mniej niż 5 km
                        • Gość: mouset Re: Trasa IP: 217.96.109.* 01.05.03, 20:09

> Nie wiem, ale roźmieszyło mnie Twoje połączenie słów: "wiocha + Marszowiec".

To nie jest śmieszne, to prawda
                      • kuba203 Re: Trasa 02.05.03, 14:46
                        pavlack napisał:

> Założenia były takie, żeby sfocić Ika tam, gdzie kiedyś był, a już się nie
                        > pojawia (czyli np. na 114, 128 itp.).

Np na 163, 173 i 444 :))
                  • Gość: ADAŚ Re: Trasa IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 19:20
                    kuba203 napisał:

> Skołujemy jakieś fajne tablice i porobimy fotki Twojego auta na różnych
                    > fajnych liniach

Tjaaa, może od razu zróbmy z niego tramwaj z tablicami "12" i sfotografujmy na
                    pętli przy Cm. Rakowickim - hihihihi.
                    • Gość: mouset Re: Trasa IP: 217.96.109.* 01.05.03, 20:10
                      Ja mogę zrobić pantograf z tektury hihihi
                      • Gość: ADAŚ Re: Trasa IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 20:52

> Ja mogę zrobić pantograf z tektury hihihi

Fajny pomysł, podepnę się do trakcji i zaoszczędzę na paliwie - hehehehe
                        • Gość: mouset Re: Trasa IP: 217.96.109.* 03.05.03, 08:39
                          Za tylną szybę damy kartkę: BRAK TABORU
                          • Gość: misiek Re: Trasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 18:07
                            czyli ( prawdopodobnie ) impra ikarem odbędzie się 20 lub 21 czerwca !!??
                            jeżeli macie jeszcze jakieś info - piszcie :-D
                            • kuba203 Re: Trasa 05.05.03, 18:10
                              21.06.
                              • Gość: misiek Re: Trasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 18:12
                                kuba203 napisał:

> 21.06.

ok - a cena 20zł

miło się zapowiada
                                • Gość: mouset Re: Trasa IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 05.05.03, 20:43
                                  Miło jak bedzie po imprezie, odbytej :)
    • Gość: misiek Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.03, 17:28
      czy wszystko pewne z imprą??
      załatwialiście coś??
      pozdr.
      • kuba203 Re: Impreza Ikarusem :D 14.05.03, 21:05
        Spokojnie, jeszcze ponad miesiąc został :))
        • Gość: misiek Re: Impreza Ikarusem IP: *.zim.citynet.pl 18.05.03, 20:04
          impraz ma być 21 czerw.
          a może by tak zorganizować ją 23 czerw ( w poniedziałek ) - większość z nas
          będzie mieć wolne - co Wy na to???
          • pavlack Re: Impreza Ikarusem 18.05.03, 21:15
            Aktualnie jeszcze nie wiadomo czy będzie impreza, być może zrobimy ją w jakąś
            rocznicę, się zobaczy. Jak będzie coś wiadomo to dam znać.
            • Gość: misiek Re: Impreza Ikarusem IP: *.zim.citynet.pl 18.05.03, 21:51
              pavlack napisał:

> Aktualnie jeszcze nie wiadomo czy będzie impreza, być może zrobimy ją w jakąś
              > rocznicę, się zobaczy. Jak będzie coś wiadomo to dam znać.

a może zamiast ikarem zorganizować imprę jelczarem 120M ( w końcu 10-lecie ) ???
            • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 19.05.03, 18:25
              Może w rocznicę uruchomienia 177? hihi
    • Gość: misiek Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.zim.citynet.pl 04.06.03, 17:21
      czy są znane jekieś szczegóły ???
      • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 04.06.03, 18:55
        Ja nie znam, ostatnio stanęło na 20 lub 21 czerwca
        • Gość: misiek Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.zim.citynet.pl 04.06.03, 19:03

> Ja nie znam, ostatnio stanęło na 20 lub 21 czerwca

fajnie by było 20 :-)
          • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 04.06.03, 19:31
            ja też za
            • pavlack Re: Impreza Ikarusem :D 04.06.03, 19:59
              Aktualnie impreza wstrzymana do odwołania :D
              • Gość: ADAŚ Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 20:03
                pavlack napisał:

> Aktualnie impreza wstrzymana do odwołania :D

Czyli nadajemy jej literkę "F" - kursuje na zarządzenie.
                Wielkość opóźnienia może ulec zmianie - hihihi.
                • Gość: mouset Re: Impreza Ikarusem :D IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 04.06.03, 20:11
                  ewentualnie A - kursuje przez Zbydniowice

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka