Gość: Megan IP: *.eranet.pl 12.03.07, 14:03 jakie macie doswiadczenia z tym developerem? czy wywwiazuje sie z umowy czy lepiej sobie nie zawracac glowy ich oferta?? blagam, pilne bo jestem na kupnie mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: enka333 Re: developer dom-bud pilne!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 18:09 Megan,istnieje strona skrzywdzeni.pl i na niej można poczytać o nieuczciwych deweloperach.Z tego co mi wiadomo,ten deweloper nie jest tam sklasyfikowany,ale osobistych doświadczeń z tą firmą nie posiadam,mam nadzieję,że odezwie się ktoś jeszcze.Ja interesuję się tematem teoretycznie,ponieważ pisze pracą na temat rynku nieruchomości mieszkaniowych w Krakowie.Przy okazji,poszukuję osób zainteresowanych kupnem mieszkania w celu wypełnienia ankiety.Jest ona anonimowa,a jej wypełnienie zajmie kilka minut.Gdybyś miała pani ochotę ją wypełnić,będę bardzo wdzięczna. Podaję link: www.ankiety-online.pl/survey.php?id=SurveyPage&survey=cc0f7397406534&page=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: developer dom-bud pilne!! IP: *.eranet.pl 21.03.07, 14:50 dzieki! wypelnilam ankiete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enka Re: developer dom-bud pilne!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 19:51 To ja ślicznie dziękuję :-) Jestem ogromnie wdzięczna!Życze powodzenia w poszukiwaniu mieszkanka marzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: developer dom-bud pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 18:27 polecam przejśc na forum architektura lub na :forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38958 jest tu wiecej info o developerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostakis Re: developer dom-bud pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 12:56 Zajrzyj na forum.bohomolca.pl zdobędziesz tam wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś