gph 13.03.07, 10:42 jak donoszą portale "Policja użyła wyrafinowanych środków" tak to się teraz nazywa TW i OZI do następnej lustracji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen i bardzo dobrze... 13.03.07, 10:55 mam nadzieję, że zgniją w pierdlu... ps. czy ty się aby nie czepiasz tego wyrafinowania? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: i bardzo dobrze... 13.03.07, 10:59 no i po co? sprawa kryminalna, a nie polityczna... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: i bardzo dobrze... 13.03.07, 11:01 na razie kryminalna poczekaj na konferencje a co do tych złapanych, to jakieś obozy pracy powinny być. Kamieniołomy albo stare kopalnie Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i bardzo dobrze... 13.03.07, 12:03 luckystrike napisał: > na razie kryminalna > poczekaj na konferencje > > a co do tych złapanych, to jakieś obozy pracy powinny być. Kamieniołomy albo > stare kopalnie uranu Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i bardzo dobrze... 13.03.07, 12:03 peteen napisał: > no i po co? > sprawa kryminalna, a nie polityczna... żródła bywają paralelne Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki To jeszcze nic! 13.03.07, 12:05 Gdzieś czytałem, że Sandra Bullock była na premierze! Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: To jeszcze nic! 13.03.07, 12:09 zielonki napisał: > Gdzieś czytałem, że Sandra Bullock była na premierze! ponoć Elton John też! Odpowiedz Link Zgłoś