weronka77 14.03.07, 21:01 Iśc do domu;-) Pracuję już 15 godzin i wcale zmęczenia nie czuję;-)) A "pulchnych" do programu nie mam nadal;-(((Ale za to do "niebezpiecznych sąsiadów" tak;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckystrike Re: Nie chce mi się.. 15.03.07, 11:53 chyba doszło do niewielkiego niezrozumienia :) myślę że słabym punktem był tutaj Gosiu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Nie chce mi się.. 16.03.07, 08:32 Chyba muszę sie zastanowic , czy rzeczywiście nie wystapić w jakimś filmie . Wszak przez zaledwie dwa miesiace byłam już typowana na : zielonka ( z wsystkimi prawie jego odmianami ; najbardziej podobała mi sie zielonkowszczyzna ) , skks-a , pamiętną sarenkę , peteena , żonę peteena , kikunię ... , a teraz jeszcze przez niewielkie niezrozumienie ( zapewne spowodowane przepracowaniem ) typowana na Gosia... ;-)))))) p.s. cieszę sie , że w tej szarej rzeczywistośći nie opuszcza was poczucie humoru ; wszystkich typujacych i innych pozdrawiam :-)))) - trudną choć wielka sztuką jest umieć cieszyć sie z tego , co człowiek posiada Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Nie chce mi się.. 15.03.07, 11:54 kto by pomyślał, że nie znajdą się chętni do wiosennej metamorfozy... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Nie chce mi się.. 15.03.07, 11:56 Ludzie jeszcze wiosny nie czują Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Nie chce mi się.. 15.03.07, 12:06 nie Ci to inni-reguła zawsze prawdziwa;-) Odpowiedz Link Zgłoś