Gość: pusz IP: *.n4u.krakow.pl 15.03.07, 12:24 warto isc do viii?jakie macie o niej opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viii Re: viii lo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:32 chodzilam tam .. szkoła jak szkoła... ale panuje tam strasznie dziwna atmosfera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viii-lo Re: viii lo?? IP: 195.150.76.* 29.04.07, 16:55 Jasne, że warto. Atmosfera jest, powiedziałbym, dziwnie fajna. Nauczyciele są mile nastawieni do uczniów, ale i wymagający i sprawiedliwi. Obecnie chodzę do pierwszej klasy, ale już wiem, że nie zamieniłbym tej szkoły na żadną inną. Uczniowie są bardzo mili, przyjacielscy i koleżeńscy - nie ma chamstwa. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Naprawdę polecam tę szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zako Re: viii lo?? IP: *.n4u.krakow.pl 29.04.07, 20:21 a ja chodze do 2 klasy w viii.prawda,nie ma chamstwa i nauczyciele raczej wporzadku....z tym ze nie umieja w wiekszosci uczyc,juz wiem ze bez korepetycji matury nie zdam.mity ze do wybitna szkola wloz miedzy bajki./.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:21 Czy możesz powiedzieć w której klasie VIII LO uczą najlepiej...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pytanie IP: *.pc-help.com.pl 30.04.07, 14:19 To bardziej od nauczycieli niż klasy zależy. Ja mam średnie oceny, jeśli narzekam to tylko na chemię i geografię, bo tych przedmiotów nigdy nie byłam się w stanie nauczyć. Jestem na matfizie. Angielski - nie narzekam. Polski - z naszą nauczycielką zdamy maturę bez problemu. Majca - jak sie uczysz i nie jesteś głupi, to nie masz problemu. Fizyka - po przestawieniu się na odpowiedni sposób uczenia się, rozumienia i ropatrywania problemów mam bez problemu czwórki. Infa - śpię i mam 4.5 xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhhhh to zycie Re: Pytanie IP: *.kolornet.pl 30.04.07, 16:18 zaluje, ze tam nie poszlam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwko Re: Pytanie IP: *.n4u.krakow.pl 30.04.07, 19:32 nie zaluj.ja trafilam na beznadziejny zespol pedagogow....chodz moja przyjaciolka ma wspanialy,wiec wszystko od szczescia zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: viii lo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 16:32 jest fajnie i smiesznie... :D ja sie ciesze ze tu jestem bo mam klase fajna, nie przessadnie kujonistyczna ale tez nie totalne olewacze Odpowiedz Link Zgłoś