IP: *.n4u.krakow.pl 15.03.07, 12:24
warto isc do viii?jakie macie o niej opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: viii Re: viii lo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:32
      chodzilam tam .. szkoła jak szkoła... ale panuje tam strasznie dziwna
      atmosfera :)
      • Gość: mw Re: viii lo?? IP: *.blich.krakow.pl 30.03.07, 18:44
        co masz na mysli?
    • Gość: viii-lo Re: viii lo?? IP: 195.150.76.* 29.04.07, 16:55
      Jasne, że warto. Atmosfera jest, powiedziałbym, dziwnie fajna. Nauczyciele są
      mile nastawieni do uczniów, ale i wymagający i sprawiedliwi. Obecnie chodzę do
      pierwszej klasy, ale już wiem, że nie zamieniłbym tej szkoły na żadną inną.
      Uczniowie są bardzo mili, przyjacielscy i koleżeńscy - nie ma chamstwa. Wszystko
      jest w jak najlepszym porządku. Naprawdę polecam tę szkołę.
      • Gość: zako Re: viii lo?? IP: *.n4u.krakow.pl 29.04.07, 20:21
        a ja chodze do 2 klasy w viii.prawda,nie ma chamstwa i nauczyciele raczej
        wporzadku....z tym ze nie umieja w wiekszosci uczyc,juz wiem ze bez korepetycji
        matury nie zdam.mity ze do wybitna szkola wloz miedzy bajki./..
        • Gość: ja Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:21
          Czy możesz powiedzieć w której klasie VIII LO uczą najlepiej...???
          • Gość: xxx Re: Pytanie IP: *.pc-help.com.pl 30.04.07, 14:19
            To bardziej od nauczycieli niż klasy zależy. Ja mam średnie oceny, jeśli
            narzekam to tylko na chemię i geografię, bo tych przedmiotów nigdy nie byłam się
            w stanie nauczyć.

Jestem na matfizie. Angielski - nie narzekam. Polski - z naszą nauczycielką
            zdamy maturę bez problemu. Majca - jak sie uczysz i nie jesteś głupi, to nie
            masz problemu. Fizyka - po przestawieniu się na odpowiedni sposób uczenia się,
            rozumienia i ropatrywania problemów mam bez problemu czwórki. Infa - śpię i mam
            4.5 xD
            • Gość: ehhhhhh to zycie Re: Pytanie IP: *.kolornet.pl 30.04.07, 16:18
              zaluje, ze tam nie poszlam...
              • Gość: zwko Re: Pytanie IP: *.n4u.krakow.pl 30.04.07, 19:32
                nie zaluj.ja trafilam na beznadziejny zespol pedagogow....chodz moja
                przyjaciolka ma wspanialy,wiec wszystko od szczescia zalezy.
    • Gość: :P Re: viii lo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 16:32
      jest fajnie i smiesznie... :D ja sie ciesze ze tu jestem bo mam klase fajna, nie przessadnie kujonistyczna ale tez nie totalne olewacze
      • justynka_91 Re: viii lo?? 09.05.07, 16:08
        A coś więcej... ;-) PROSZE...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka