gosia.43 24.03.07, 14:46 nam godzinę czasu . Aż na pół roku ! W zasadzie powinni oddać półtorej.. )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_nova Re: Dzisiaj kradną 24.03.07, 16:13 gosia.43 napisała: > nam godzinę czasu . Aż na pół roku ! do północy ją masz W zasadzie powinni oddać półtorej.. > )) > tsza sie upomnieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Czy podjęto stosowne działania? 24.03.07, 16:14 Czy minister Zero zwołał już konferencję i czy sądy 24-godzinne szykują już gilotyny? Czy wicepremier od dzieci wypoczętych publicznie spalił żółte kalendarzyki (bo nie były małżeńskie)? Czy premier wygłosił expose? Czy poseł Artur "Dzwon" Zawisza wyjechał na ulice miasta by zwołać komisję śledczą? Czy obłąkany Antoni dopisał już do swojej księgi nazwiska sprawców? > W zasadzie powinni oddać półtorej.. Odsetki? Obudzić się... w normalnym czasie i miejscu, tak wiele i niewiele do szczęścia potrzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Czy podjęto stosowne działania? 24.03.07, 16:16 godzinki im zbraknie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Masz rację... ale czymże jest godzina wobec 24.03.07, 16:20 wieczności? Czy społeczeństwo zdaje sobie sprawę z tego, ile dzieci NIE zostanie poczętych w tej brakującej godzinie? Czy warto więc liczyć zaoszczędzone kilowaty gdy w tym samym czasie wrogie cywilizacje się rozmnażają jak szalone? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Masz rację... ale czymże jest godzina wobec 24.03.07, 16:24 kwakwarakwa napisał: > wieczności? > Czy społeczeństwo zdaje sobie sprawę z tego, ile dzieci NIE zostanie poczętych > w > tej brakującej godzinie? rząd nie wziął tego pod uwagę:))) i dobrze zaoszczędzimy na becikowym:)))) > Czy warto więc liczyć zaoszczędzone kilowaty gdy w tym samym czasie wrogie > cywilizacje się rozmnażają jak szalone? > > Hę? czas im zmienic cza;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa można polemizować, tylko czy to bezpieczne??? 24.03.07, 16:31 > rząd nie wziął tego pod uwagę:))) > i dobrze > zaoszczędzimy na becikowym:)))) ja myślę, że wziął, niestety, wziął... choć na jesieni to może już kto inny będzie oddawał, to się na niego wtedy "zwali". NIe ma obawy, Zytka i tak nałoży podwyższoną akcyzę także i na to. > czas im zmienic cza;) byle tylko nie na moskiewski lub teherański. Jeśli już to na toruński. Byle tylko "czasów" nie zabierali jak w 1945-tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: można polemizować, tylko czy to bezpieczne??? 24.03.07, 16:37 kwakwarakwa napisał: > > ja myślę, że wziął, niestety, wziął... dzieci nie kocha nasz rząd > choć na jesieni to może już kto inny > będzie oddawał, to się na niego wtedy "zwali". NIe ma obawy, Zytka i tak nałoży > podwyższoną akcyzę także i na to. > na czółka nalepią:)))) > > czas im zmienic cza;) > byle tylko nie na moskiewski lub teherański. Jeśli już to na toruński. Byle > tylko "czasów" nie zabierali jak w 1945-tym. zabierać niech zabierają;) byle na wywczasy nie wysyłali! Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa kiedy będzie tak jak w Misiu Uszatku? 24.03.07, 17:40 > dzieci nie kocha nasz rząd ale dzieci kochają rząd. Dzieci lubią dostojników, dostojnicy lubią dzieci. Szczególnie niektórzy kościelni. > na czółka nalepią:)))) Proponuję kolczykowanie. Jak u rogacizny. Z wpisem do paszportu. Inaczej weterynarz uśpi nieoznakowanego. > byle na wywczasy nie wysyłali! ależ wręcz przeciwnie: na zachód można, to i na wschód. I tu, i tam pod przymusem. Są wprawdzie pewne różnice, ale czy to ma jakieś znaczenie gdy się wyjeżdża? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: kiedy będzie tak jak w Misiu Uszatku? 24.03.07, 17:45 już jest... tak jak w zakonczeniu misia z okienka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa ale to nie miś! i nie z okienka! 24.03.07, 17:50 i nie pocałujcie, ale "spieprzaj dziadu" W sumie to wersja bardziej hardcore, i nawet bez chowania się przed kamerą, ze złudną iluzją, że sprzęt już wyłączony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: ale to nie miś! i nie z okienka! 24.03.07, 17:53 kwakwarakwa napisał: > i nie pocałujcie, ale "spieprzaj dziadu" do dzieci!!! tak brzydko?:) > > W sumie to wersja bardziej hardcore, i nawet bez chowania się przed kamerą, ze > złudną iluzją, że sprzęt już wyłączony ;) > wychowanie zawiodło Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa brutalna prawda 24.03.07, 18:18 > do dzieci!!! > tak brzydko?:) ano, jak ktoś ładniej nie potrafi, to takie skutki :) > wychowanie zawiodło Heh, jak się za młodu chciało kraść różne rzeczy, nie pracować a nieźle żyć... to tylko można zostać: (a) gangsterem, (b) księdzem (c) politykiem Ci panowie wybrali odpowiedź (c). Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: brutalna prawda 24.03.07, 18:29 kwakwarakwa napisał: > > do dzieci!!! > > tak brzydko?:) > > ano, jak ktoś ładniej nie potrafi, to takie skutki :) > nauczyć trza > > wychowanie zawiodło > Heh, jak się za młodu chciało kraść różne rzeczy, nie pracować a nieźle żyć... a może ich się nie miało i teraz cza to nadrobić > to tylko można zostać: > (a) gangsterem, > (b) księdzem > (c) politykiem > > Ci panowie wybrali odpowiedź (c). > a i c mi pasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Re: brutalna prawda 24.03.07, 18:37 > nauczyć trza czym kaczuszka za młodu nasiąknie... > a może ich się nie miało > i teraz cza to nadrobić a to prawda. Zaprawdę prawe to i sprawiedliwe, słuszne i zbawienne... i jak nieźle to wykombinowałaś, prawie jak Kurski z Kuchcińskim ;) > > to tylko można zostać: > > (a) gangsterem, > > (b) księdzem > > (c) politykiem > > > > Ci panowie wybrali odpowiedź (c). > > > a i c mi pasuje;) inne konfiguracje także są realne: a+b, a+c, b+c... w tym kraju wszystko juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: kiedy będzie tak jak w Misiu Uszatku? 24.03.07, 17:50 kwakwarakwa napisał: > > dzieci nie kocha nasz rząd > ale dzieci kochają rząd. dzieci kochają wszystko > > Dzieci lubią dostojników, dostojnicy lubią dzieci. Szczególnie niektórzy koście > lni. > i nie tylko oni wyznają miłość do bliźniego swego;) > > na czółka nalepią:)))) > Proponuję kolczykowanie. sadysta? > Jak u rogacizny. Z wpisem do paszportu. Inaczej > weterynarz uśpi nieoznakowanego. > na koszt podatników > > byle na wywczasy nie wysyłali! > ależ wręcz przeciwnie: na zachód można, to i na wschód. I tu, i tam pod > przymusem. Są wprawdzie pewne różnice, ale czy to ma jakieś znaczenie gdy się > wyjeżdża? > jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Re: kiedy będzie tak jak w Misiu Uszatku? 24.03.07, 18:14 > dzieci kochają wszystko hmm, bez wyjątku? chyba czegoś nie wiem, na lekcjach przysposobienia do życia w rodzinie interesowały mnie tylko ćwiczenia praktyczne i to tylko wybrane ;P > i nie tylko oni wyznają miłość do bliźniego swego;) ale teoretycznie, czy hmmmm....że się tak wyrażę: praktycznie? > sadysta? jeśli już to euro-sadysta, ale za to zgodny z dyrektywami :) > na koszt podatników no wiesz co! a chciałabyś sobie jeszcze może TAKI wydatek odpisać od podatku? Oburzające :D > jakieś propozycje? Korea Płn.? Kuba? Białoruś? jest tam jeszcze coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: kiedy będzie tak jak w Misiu Uszatku? 24.03.07, 18:25 kwakwarakwa napisał: > > dzieci kochają wszystko > hmm, bez wyjątku? chyba czegoś nie wiem, mamusię tatusia rodzeństwo zwierzątka pluszaki słodycze zabawki itd i dopoki nie pokochają smaku pieniążków wszystko jest ok > na lekcjach przysposobienia do życia w > rodzinie interesowały mnie tylko ćwiczenia praktyczne i to tylko wybrane ;P > i dobrze cię przysposobili? > > i nie tylko oni wyznają miłość do bliźniego swego;) > ale teoretycznie, czy hmmmm....że się tak wyrażę: praktycznie? > teoria i praktyka u niektórych parę tworzy:)) > > sadysta? > jeśli już to euro-sadysta, ale za to zgodny z dyrektywami :) > szczyt... zarozumiałości:) > > na koszt podatników > no wiesz co! a chciałabyś sobie jeszcze może TAKI wydatek odpisać od podatku? > Oburzające :D > oburzające jest to ze ja będę płacić... ainni odpisywać sobie > > jakieś propozycje? > Korea Płn.? Kuba? Białoruś? jest tam jeszcze coś ciekawego? > mars i wenus:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Re: kiedy będzie tak jak w Misiu Uszatku? 24.03.07, 18:45 > mamusię tatusia rodzeństwo zwierzątka pluszaki słodycze zabawki itd > i dopoki nie pokochają smaku pieniążków wszystko jest ok aaa, to wszystko wiem... i nie pluć na godło ;) Myślałem że coś przybyło, coś się zmieniło, a tu przyjemny constans. > i dobrze cię przysposobili? nie narzekam. A jeśli narzekam to już tylko na sklerozę :D > teoria i praktyka u niektórych parę tworzy:)) oj u niektórych to nawet nieźle nasyconą parę... ale u niektórych niestety ciągle nienasyconą :( > szczyt... > zarozumiałości:) wręcz przeciwnie :) > oburzające > jest to ze ja będę płacić... > ainni odpisywać sobie to jest kwintesencja Prawa i Sprawiedliwości, rozpracowałaś najpilniej strzeżone tajemnice państwowe... muszę to zgłosić bo to zagraża bezpieczeństwu państwa... państwa Kaczyńskich. > mars i wenus:) Mars z orzeszkami, i Wenus w kąpieli... biorę i jedno i drugie :) Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: kiedy będzie tak jak w Misiu Uszatku? 25.03.07, 11:00 A ja już tylko Wenus. Muszę dbać o linię, powiada córka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: kiedy będzie tak jak w Misiu Uszatku? 25.03.07, 14:05 kwakwarakwa napisał: > > mars i wenus:) > Mars z orzeszkami, dla mnie orzeszki > i Wenus w kąpieli... oby się małpą nie okazała:))) > biorę i jedno i drugie :) > byle drugie pierwszego nie zeżarło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Dzisiaj kradną 25.03.07, 13:11 Gosia,może by Ciebie ukradli na troszkę?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Dzisiaj kradną 25.03.07, 13:16 Nigdy nie wiadomo co komu pisane... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Dzisiaj kradną 25.03.07, 13:25 To naślę na Ciebie kogoś;-) A co Ty kobieto robisz prze komputerem w taką piękną niedzielę?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Dzisiaj kradną 25.03.07, 13:28 weronka77 napisała: > To naślę na Ciebie kogoś;-) Byle kogoś z sensem...... -)) A co Ty kobieto robisz prze komputerem w taką > piękną niedzielę?!!!! To co Ty...)) p.s. Podałam już rodzince obiad i zaraz idziemy na popołudniowy spacer ! )) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Dzisiaj kradną 25.03.07, 13:30 Ja pracuję.Obiadów nie gotuję a rodzina poszła na spacer sama.Jak zawsze;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Dzisiaj kradną 25.03.07, 13:35 W takim razie życzę owocnej pracy ; a gdybyś wcześniej skończyla - to zażyj troszkę powietrza - dziś piękne słonce... p.s. Cieszę sie , że jesteś w pogodniejszym nastroju... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Dzisiaj kradną 25.03.07, 13:37 Nie jestem w pogodnym wcale.program mi się wali.Ale przygotowuję następny;- )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Dzisiaj kradną 25.03.07, 13:42 Zrób sobie krótką przerwę , może małą czarną ,głęboko odetchnij i będzie dobrze ! Kto jak kto , ale Ty na pewno sobie poradzisz. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Dzisiaj kradną 25.03.07, 13:45 No to pwodzenia.. p.s. idę na ten spacer... Odpowiedz Link Zgłoś