Dodaj do ulubionych

www.Saritorpark.com

IP: *.centertel.pl 31.03.07, 13:44
Czy wiecie coś na temat dewelopera? bo szukam informacji czy oni coś
realizowali już. Mają jakieś dośwaidczenie? Fajne domki, na duzych działkach
w bardzo przyzwoitej cenie, choć zmieniającej się dość dynamicznie. Czy
wiecie coś macie informacje, developer. nie spotkałem się też z tym że biuro
sprzedaje inwestycje taką duzą i nie pobiera prowizji?? coś to dziwne!
Obserwuj wątek
    • Gość: podgórzanka Re: www.Saritorpark.com IP: *.boreknet.com 31.03.07, 20:39
      Gościu, od razu widać, że to reklama, tym bardziej że agitujesz też na wątku o
      Bibicach. Strasznie nieudolnie udajesz tego kupca.
    • Gość: klient Re: www.Saritorpark.com IP: *.centertel.pl 31.03.07, 20:45
      no to zobacz o której godzinie był tamten post napisany, (a był jako 1) ja
      piszę bo jestem zainteresowany a to w tamtym wątki gosci wali się z kimś po
      głowie. Uskutecznijąc jakąś walkę na argumenty mniej lub bardziej dziwne.
      Zadałem pytanie, po prostu jakich setki tu są.

Reklama to jest jak widzisz 8 wątków dotyczących osiedla na ślicznej a w każdy
      opisane piękne życie w tym bajkowym miejscu.

MI chodzi o informacjie od ludzi którzy mieli/mają styczność a developerem.
      wejdź na fora nieruchomościach wg ciebie co drugi post tam to reklama pewnie. A
      to są pytania.

A gdybyś uważnie czytała to zobaczyła byś że zadają raczej krytyczne pytania a
      nie piszę że to cudowne osiedle i jakieś inne pierdoły. W wętku o jurajskim tak
      może jest. Ba myślę ty i ten ktoś to ta sama osoba.
      • Gość: podgórzanka Re: www.Saritorpark.com IP: *.boreknet.com 31.03.07, 21:07
        Nie za bardzo wiem, o czym do mnie mówisz - przecież na wątku o Bibicach
        produkujesz się głównie ty (podpisując raz jako klient, a raz jako kupiec) i
        chwalisz Saritor. Nikt tam się z nikim nie wali po głowie.

Zadając pytania, nawet krytyczne, kierujesz uwagę na dany produkt, i to
        wystarczy. I pewnie wielu ludzi tak robi (niektórym firmy za to płacą, np.
        kosmetyczne), ale akurat ty wyjątkowo nieudolnie.

I nie jestem morfinką_12.
        • morfinka_12 morfinkae od tego odczepcie 31.03.07, 21:30
          trafił się jakiś bob - ek i nawija makaron o jednym i drugim. Ale rzeczywiście
          pierwszy post był o jurajskich cośtam. Więc ktoś tu czegos nie rozumie ale nie
          wiadomo dlaczego.

Co do pisania za dwóch to może nawet ten kto pyta jest też z Saritora bo można
          na trzy sposoby. NIe widze sensu. Ktoś zadaje pytanie a ty od razu atakujesz.

NIe wiem czy wielu ludzi tak robi i kto im za to płaci ale chyba tobie tak. Bo
          walisz po głowie za każde krytyczne słowo. Co do odwracania uwagi się nie
          wypowiadam.

A reklamy na firm na forach to może i powszechne zjawisko, z tym że ty
          atakujesz chyba nie odpowiednią osobę. Ktoś pisze że kupił a drugi że chce, i
          szuka informacji. Uważasz że lepsze jest napisanie w tytule że jurajskie czy
          dobre, Kolorowe czy śliczne, Gant czy jest wiarygodny, a ACAR czy ma fajne
          układy? Każdy z nich może być reklamą ale skąd ty to wiesz??
    • Gość: kupiec nie o taką rozmowę mi chodziło w tym wątku IP: *.centertel.pl 31.03.07, 21:32
      nie o taką, raczej zależało mi na tym by pojawiłey się krytyczne lub pozytywne
      opinie. A nie o mkłutnię o reklamę. Lub jej brak.
    • michalowice Masłomiaca leży w mojej gminie:) 01.04.07, 15:46
      I dlatego saritor jest OK:)

A tak na poważnie plusem jest wielkość działki nie jakieś 2 czy 3 ary tylko
      około 10:) Wtedy można mówic że to dom wolnostojący i projekty sa nowoczesne i
      bardzo fajne:)

O deweloperze niestety nie wiem nic:( bo nie zamierzam tam kupowac domu skoro
      mieskzam w Michałowicach:)
    • czermurmieszk Re: www.Saritorpark.com 01.04.07, 16:43
      chyba się podgórzanak zagalopowała, siedzi w Borku i myśli że to centrum
      dowodzenia światem? Ma wyłączne prawo do krytycznych poglądów? nie można wg
      niej niczego napisać. Nie lubię takiego zachowania! Troszkę kultury. Ktoś pyta
      o zdanie innych a ty się źle zachowujesz od razu.

nu nu, niegrzeczna dziewczynka
      • Gość: podgórzanka Re: www.Saritorpark.com IP: *.boreknet.com 01.04.07, 17:05
        Przepraszam i w pierś się biję.
    • noemio ja mam tam rezerwację - saritorpark 02.04.07, 11:09
      potwiedzam większość z tego co tu napisano, osiedle ma zdecydowaną przewagę nad
      innymi - na żdanym osiedlu nie ma samych wolnotojących domów. Duże działki
      dodatkowo podkreślają atrakcyjność. Lokalizacja - zieleń, cisza, spokój. różne
      rodzaje ja kupiłam dom 160 m2, oddany ma być na III/IV kwartał 2007, tak ma się
      zakończyć budowa I etapu. Same domu zaprojektowane przez asymetrię, wykonawca
      bardzo solidny Mitex, bezpieczeństwo tranzakcji kupno przez biuro
      nieruchomości. Same pozytywy. Domy funkcjonalne i wyróżniające się na tle
      innych osiedli architekturą. Przemyślana sprawa działek ich części prywatnej,
      nie są zwrócone na północ. NIe ma uczucia klaustrofobii. Naprawdę OK

ALE - samego developera nie znam dobrze, mają jakieś plany inwestycyjne, ale to
      chyba ich pierwsza inwestycja. Bezpieczeństwo zapewnia kupno przez biuro (mają
      ubezpieczenie OC). Reszta powinna być OK. Myślę że będzie to jedno z lepszych
      miejsc do życia pod Krakowwem. Żamiast żyć w biźniaku można za te same
      pieniądze żyć w domu wolnostojącym.

tyle - i nie jest to reklama!
    • Gość: sasanka Re: www.Saritorpark.com IP: *.centertel.pl 02.04.07, 21:31
      może ktoś by napisał coś krytycznego - to nie jest chyba developer idealny!!
      • Gość: ala Re: www.Saritorpark.com IP: *.77.classcom.pl 04.04.07, 17:13
        Fascynacja tym osiedlem przypomina mi ubiegloroczna fascynacje osiedlem parkowym
        w Zielonkach... Mialo byc pieknie i w cenie mieszkania, potem okazalo sie, ze
        deweloperowi oprotestowali pozwolenie na budowe i juz wcale nie bylo ani tak
        pieknie, ani tak tanio ;).
        • Gość: kra Re: www.Saritorpark.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 11:14
          jest takie przyslowie "lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu" :)
      • Gość: gość Re: www.Saritorpark.com IP: *.autocom.pl 28.08.07, 14:57
        Mają fatalne umowy, aż strach podpisywać bez prawnika!
        • Gość: tomaszek Re: www.Saritorpark.com IP: *.chello.pl 28.08.07, 19:27
          A kto dziś podpisuje bez prawnika???
          Chyba jakiś wariat :-)))
    • noemio Re: www.Saritorpark.com 04.04.07, 10:39
      A ja zarezerwowałam, nie na jesień (choć jak powiedzieli to jest możliwe) ale
      na I kw 2008. Więc dość szybko. A o jakości życia pisałam już w innym wątku.
      Zachęcam innych. MOże jakieś forum założyć ;poświęcone tej inwestycji? Osiedle
      jest świetne, zagospodarowane, sklep, budynek osiedlowy, place zabaw.
      superzadowolona. Bo to w cenie bliźniaka w okolicy lub trzypokojowego
      mieszkania i to nie w centrum ale na g...m ruczaju na przykład.
    • noemio Re: www.Saritorpark.com 04.04.07, 10:39
      A ja zarezerwowałam, nie na jesień (choć jak powiedzieli to jest możliwe) ale
      na I kw 2008. Więc dość szybko. A o jakości życia pisałam już w innym wątku.
      Zachęcam innych. MOże jakieś forum założyć ;poświęcone tej inwestycji? Osiedle
      jest świetne, zagospodarowane, sklep, budynek osiedlowy, place zabaw.
      superzadowolona. Bo to w cenie bliźniaka w okolicy lub trzypokojowego
      mieszkania i to nie w centrum ale na g...m ruczaju na przykład.
      • Gość: wiesłaf Re: www.Saritorpark.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:53
        A to już stoi ? Czy narazie w fazie planów ? Czy ktoś tam był ?
    • Gość: marian Re: www.Saritorpark.com IP: *.centertel.pl 06.04.07, 18:44
      beznadziejene to osiedle, zresztą każde zamknięte osiedle jest beznadziejene,
      podwójne mury, odcięcie się od świata, Parkowe Wzgórza, Słoneczne Błonia, Park
      Eko i masa innych. Po co te ogrodzenia, bezpieczeństwo? nie wierzę że coś
      pomaga. co to daje?
    • ebabka Re: www.Saritorpark.com 09.07.07, 15:17
      My podpisaliśmy umowę przedwstępną, załapalismy się jeszcze na dobrą cenę.
      Że podejrzane...? Hmmm, myślę, że nowy deweloper, którego to jest pierwsza
      inwestycja w Polsce, musiał czymś zachęcić ewentualnych nabywców. Saritor
      postawił na niską cenę.
      Nie wiem tylko, jak im teraz sprzedaż pójdzie, bo podrożało okrutnie...

Budowa ruszyła. Działka jest teraz wielkim placem budowy. Można zobaczyć
      zdjęcia na stronie www.saritorpark.com/pl/index.html

A przy okazji: chętnie poznam przyszłych sąsiadów :)
      Założyłam forum do wymiany informacji, gdzie zapraszam wszystkich chętnych,
      którzy podpisali już umowy z Saritorem.
      Może stworzymy jakis wspólny front ;)
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48425

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka