Gość: janusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:43 Mam paszport , prawo jazdy. Chyba dość dokumentów by udowodnić kim jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaro Re: Wymień dowód osobisty IP: *.tvwisla.com.pl 06.04.07, 11:34 Zgadza się. I jeszcze każą za to płacić? Nowy dowód powinni każdemu kurierem do domu do rąk własnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Wymień dowód osobisty IP: 193.200.47.* 06.04.07, 20:42 banda sk...w.Jak wymyślili wymianę to niech sobie państwo zapłaci to nie ja chcę wymiany tylko te debile co to wymyślili.Na dodatek jeszcze trzeba mieć odpis akty stanu cywilnego,jeżeli był wystawiony poza Krakowem a co z poza Krakowa to jest inny!!!!!! po jakiego b..a czy moje dane się zmieniły pzrecież mają stary dowód capy.To wszystko jest w mojej i każdego z nas w danych osobowych które to ten biurokratyczny urząd ma.jasne gdzież by urzędas dupe ruszył i spisał po co on jest tfu "urzędas" za przeproszeniem i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 czekam aż Macierewicz sprawdzi Łokietka 07.04.07, 07:17 dopiero wtedy zastanowię się nad wymianą dokumentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? A gdzie Ziuta??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 08:47 nie włącza się w akcję na forum???? Odpowiedz Link Zgłoś